Dodaj do ulubionych

Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz mi

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 22:28
Marysiu droga !

Chciałbym Cię przeprosić za moje niegrzeczne zachowanie względem Ciebie na
tym forum. Miałem zły okres w życiu, z żoną mi się nie układa, a zięć siedzi
w więzieniu. Ponadto ukradli mi lanosa spod domu.
Marian M.
Wrocław
Obserwuj wątek
    • maryjanna7 Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz 04.02.07, 15:55
      Marian, czy to naprawdę Ty ?.Zaczynam się Ciebie bać z powodu Twoich
      zmiennych nastrojów. Obraziłeś mnie wielokrotnie, nie chciałeś ze mną kontaktu
      a teraz chwila skruchy?. Wybaczyłam Ci wszystko, bo byłych współwychowanków
      traktuję jak rodzinę. Nie zamierzałam Cię nękać, ani prześladować, myślałam po
      prostu, że nie masz dostępu do komputera. Wiele osób z naszego rocznika nie
      umie obsługiwać komputera. Gdybyś od razu napisał, że nie szukasz z nikim
      kontaktu to ja to uszanowałabym. Niektórzy z naszych znajomych już nie żyją, o
      Tobie też słyszałam, że nie żyjesz. Zmartwiłam się tym, ale coś mi mówiło, że
      żyjesz. Chciałam Cię odnależć minn., żeby się upewnić, że jesteś szczęśliwy no
      i że żyjesz. Mam zamiar polikwidować swoje konta, żebyś nie musiał już o mnie
      słyszeć, ale moje ogłoszenia znikną dopiero po trzech miesiącach. Nie gniewam
      się na Ciebie, bo byłeś mi zawsze bardzo bliski, tylko, że nigdy Ci tego nie
      mówiłam. Życzę Ci dużo szczęścia. Mańka B.
    • maryjanna7 Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz 05.02.07, 09:36
      Jeśli miałbyś czasem ochotę napisać do mnie to ja nie mam nic przeciwko temu,
      ale nie tu na forum tylko na mój adres e-mail ja1mariolla_b@wp.pl
      Wolałabym porozmawiać z Tobą, ale bez obcych osób śledzących nasze rozmowy.
      Wtedy nie mogę pisać swobodnie. Napisałeś, że jesteś z Wrocławia ? Jeśli tak to
      możemy podać sobie ręce. Niewykluczone, że mijamy się gdzieś na ulicy
      niewiedząc o tym, że to my. Pozdrawiam serdecznie. M...
    • marian_malek milosc radoscia............wielka... 06.02.07, 03:31
      Moja Droga!
      Marysiu B. czy wyjdziesz za mnie?

pozdrawiam Marian Malek
      Wroclaw
      • Gość: żona marianka Re: milosc radoscia............wielka... IP: *.aster.pl 13.02.07, 22:27
        albo mnie wzrok myli, albo mój Marian sie oświadczył.
        Jak on się może oświadczać, jak ma już żonę, czyli MNIE.
        Spadaj ty Maryśka na drzewo, bo się zdenerwuję. Maniek jest mój i żadnej babie
        nic do niego.
        A z tym "przystojnym" - to sobie robił zwykłe jaja.Może kiedyś i był,ale już
        nic nie zostało.Jest stary, ślepy na jedno oko, nie ma zębów ani włosów, za to
        ma wieeelki brzuch od piwa, bo chleje codziennie.
        Ale i tak go nie oddam, bo ma wysoką rentę i oszczędności.
    • Gość: M.B Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.connecta.pl 06.02.07, 10:40
      Marian wszystkie konta juz polikwidowałam i poprosiłam, by moje ogłoszenia
      zlikwidowano jak najszybciej. Mnie też zaczęły męczyć uwagi osób obcych. Piszę
      teraz już jako gość po raz ostatni. Moje życie jest ustabilizowane, ale jest mi
      ciężko, gdy wiem, że masz masę problemów i nie jesteś szczęśliwy. Gdybyś
      potrzebował przyjacielskiej rady lub wsparcia duchowego to jestem do Twojej
      dyspozycji (bez żadnych podtekstów). Mogę Ci jakoś pomóc ?.
      Hope to hear from you soon. M.B
    • Gość: MB. Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.connecta.pl 11.02.07, 23:11
      Marian, jeśli to naprawdę Ty to napisałeś to powiedz mi, co Cię powstrzymuje,
      żebyśmy się spotkali. Oboje mamy rodziny to wiem, w niczym to jednak nie
      przeszkadza byśmy sie spotkali i byli dobrymi przyjaciółmi. Odpowiedz mi proszę.
      M...
    • Gość: też baba Re: Maryjan!!! IP: 85.112.196.* 12.02.07, 10:30
      Maryjan, coś ty jej zrobił (dobrego) że przez trzydzieści lat pamięta i prosi o
      jeszcze?
      • Gość: Marian Małek Re: Maryjan!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:45
        Marysiu, kiedy problem w tym, że moja stara jest baardzo zazdrosna i nie
        pozwala mi się spotykać z iinymi kobietami. Musiałbym jej nakłamać. No i nie
        mam czym dojechać, lanosa mi ukradli i nie mam kasy na stawianie w
        restauracjach. Chyba, że podjechałabyś po mnie czy taryfę podesłała i postawiła-
        to tak. Co Ty na to ?
        Marian Małek
        • Gość: MB Re: Marian Małek IP: *.connecta.pl 12.02.07, 22:16
          Znowu nie wiem, czy to Ty, czy ktoś się ze mnie nabija. Napisz mi na mój adres
          e-mail ja1mariolla_b@wp.pl kto był naszym wychowawcą a kto kierownikiem. Wtedy
          mogę kontynuować tę rozmowę.
          P.S Nie musimy iść do restauracji, możemy spotkać się w miejscu publicznym
          (wszak nie planujemy niemoralności).Skoro oboje jesteśmy z Wrocławia to z
          dojazdem też nie ma problemu.
          Hope to hear from you soon.
        • Gość: M.B Re: Marian Małek IP: *.connecta.pl 13.02.07, 00:05
          ...albo jeśli nie możesz e-mailem to napisz mi te nazwiska na Gadu Gadu. Mój
          numer to: 2884815 Pa...czekam...
          • Gość: Marian M. Re: Marian Małek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:32
            Marysiu, nie mam maila ( nie umiem założyć), ani GG, a nazwiska podawałem na
            forum, nie pamiętasz ? Aha, rozmawiałem ze starą zgodziła sie abyś przyszła do
            nas w gości na kolację, bo ona chce być przy rozmowie. My mieszkamy na Podwalu
            to daleko od Ciebie ? Napisz mi tu co lubisz zjeść, to moja przyrządzi.
            • Gość: MB Re: Marian Małek IP: *.connecta.pl 13.02.07, 15:29
              Nie chcę iść do Twojego domu, bo nie lubię być kontrolowana przy rozmowie.
              Swoją drogą Twoja żona powinna mieć do Ciebie więcej zaufania. Ja wieczorami do
              nikogo nie chodzę, a z Tobą mogę się spotkać po 16.00 bez asysty żony. Mieszkam
              na Psim Polu. Czy Twoja żona czuje się zagrożona przez osobę, której nie
              widziałeś ponad 30 lat?.Wolę spotkać się w Galerii, Muzeum lub gdzieś na
              mieście. Czy to nie wchodzi w rachubę ?.
            • Gość: M.B Re: Marian Małek IP: *.connecta.pl 13.02.07, 17:20
              Jeśli to Ty naprawdę Marian to zadzwoń do mnie na numer 501396905 ja rozpoznam
              Twój głos. Jeśli nie zadzwonisz to pomyślę że to ktoś inny.
    • marian_malek Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz 13.02.07, 16:57
      Marysiu to na 100% nie jest Marian
      • Gość: MB Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.connecta.pl 13.02.07, 17:01
        Skąd wiesz?
      • Gość: M.B Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.connecta.pl 13.02.07, 17:10
        Jeszcze trochę a się załamię. Ludzie nie kpijcie sobie ze mnie.
        • Gość: Marian Małek Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:21
          Ależ oczywiście, że jestem Marianem, Marysiu nie słuchaj jakiegoś patafiana.
          Dlaczego chcesz się ze mną spotykać bez świadków ? Moja zona zna naszą
          historię, poza tym my jesteśmy jak papużki-nierozłączki. Jakie masz zamiary
          wobec mnie ?
          • Gość: żona Mariana Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:48
            Mańka ty się stara lampucero odwal od mojego męża! Nie waż sie do niego pisać
            ani dzwonić. I żebyś mi się u nas nie pokazywała w domu bo chyba nie zdzierżę!
            • Gość: Marian Małek Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:10
              Marysiu, ja Cię przepraszam za moją małżonkę, ona miewa takie wyskoki. Wszystko
              przez to,że ja bardzo przystojny facet jestem i baby na mnie lecą. A ona
              zazdrosna. Ale powiem jej, że do kumpla wychodzę i możemy sie spotkać. Jutro
              Walentynki, może w Galerii Dominikańskiej ? Co Ty na to ?
          • Gość: MB Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.connecta.pl 15.02.07, 07:50
            Kto Ci powiedział, że ja chcę się spotkać z Tobą bez świadków. Miejsce
            publiczne w tłumie ludzi tj. bez świadków ? Co mogłabym Ci zrobić w Galerii,
            Muzeum lub na ulicy ? Chyba tylko ,,pożreć'' wzrokiem. Nie wiem przecież jak
            zareagowałabym na Twój widok po tak długim okresie, dlatego komitet powitalny w
            osobie żony byłby tu bardzo nie na miejscu. Za każdy mój uśmiech do
            Ciebie ,,zabiłaby mnie wzrokiem'' skoro jest taka zazdrosna jak mówiłeś.
    • malpa-w-czerwonym1 Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz 13.02.07, 21:28
      Marysiu, nie ciągnij tego wątku - nie widzisz,że ktoś zrobił sobie niezłą
      zabawę?
      Po stylu pisania widać,że niegłupia z Ciebie kobieta - nie pozwól na
      kontynuowanie tych igrzysk...To nie jest Marian!!!
      • Gość: Marian Małek Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:36
        Jak śmiesz mi pisać, że nie jestem Marianem ! Jestem Marianem, dzwoniłem już do
        Marysi na komórkę, tylko nie odbiera. Marysiu, jutro o 16.30 mogę być pod
        Sephorą w Galerii Dominikańskiej. Pasuje ?
        • malpa-w-czerwonym1 Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz 13.02.07, 22:00
          No to gościu zasuwaj pod Sephorę - tylko nie zapomnij o kwiatach, jutro
          Walentynki i pamiętaj: najlepsze kasztany sa na placu Pigalle!
          P.S. A śmiem,śmiem...
          • Gość: Marian Małek Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:06
            Marysiu, będę czekał...
            • Gość: małpa w zielonym Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:18
              Marian, chłopie to nie Marysia tylko podpucha;))
              • malpa-w-czerwonym1 Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz 13.02.07, 22:27
                Ajajaj, ile bym dała żeby oni byli prawdziwi...Oj działo by się!
                • Gość: Marian M. Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:09
                  Ja jestem prawdziwy Marian i jutro czekam na Marysię pod Sephorą. W ręku będę
                  trzymał czerwoną różę.
                  • malpa-w-czerwonym1 Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz 13.02.07, 23:21
                    Gość portalu: Marian M. napisał(a):

> Ja jestem prawdziwy Marian i jutro czekam na Marysię pod Sephorą. W ręku będę
                    > trzymał czerwoną różę.

Ech Marian, gdzie Ty byłeś jak ja wychodziłam za mąż? Czerwona róża
                    powiadasz...?
                    • Gość: żona marianka Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.aster.pl 14.02.07, 10:30
                      małpo w czerwonym, możemy pertraktować. Za odpowiednie odstępne, moge się
                      wyrzec Mariana. A Maryśkę zrobimy w bambucho ;P Co Ty na to?
                      Będzie Ci przynosił róże i robił śniadania, no i rentka tez się przyda.
                      To jak? Ile dajesz za Mańka?
        • Gość: MB Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.connecta.pl 14.02.07, 13:28
          Nie kłam, bo wcale do mnie nie dzwoniłeś. Nigdzie nie będę się z Tobą umawiać
          poprzez Forum. Jeśli zadzwonisz naprawdę, to ja poznam Twój głos. Poza tym nie
          obchodzę Walentynek. Ludzie zejdżcie już z mojej osoby, bo mnie to męczy.
          Weszłam na to Forum, bo w żaden inny sposób nie mogłam znależć M.M Jestem osobą
          upartą, lubię osiągać cele, dlatego wytrwale szukam M.M Nie jestem jednak na
          tyle naiwna, żeby iść na spotkanie o którym wiedzą wszyscy. To nie teatr !!!
          Jeśli to TY Marian to zadzwoń do mnie, ale naprawdę. Zadam Ci kilka pytań
          sprawdzających i wtedy będę mieć pewność czy to Ty. Myślę, że nie zadzwonisz,
          bo to wcale nie Ty...
          • malpa-w-czerwonym1 Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz 14.02.07, 14:20
            Od samego początku kibicuję Twoim poszukiwaniom.Porządna musi być z Ciebie
            dziewczyna, bo wierzysz wszystkim - w tym quasi-Marianowi. Myślę,że jeżeli dane
            Wam jest się odnaleźć-to go odnajdziesz. Ludzie nie znikają ot tak sobie.
            Odpuść sobie narazie i nie pozwól więcej żerować na Twoich emocjach ( a może i
            uczuciach?). Pozdrawiam.
            P.S. A "tego" Mariana nawet za darmo bym nie chciała. Rentkę niech przeznaczy
            na "kosztowny" drobiazg dla żony - jest tego zaiste warta...
        • Gość: M. Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.connecta.pl 15.02.07, 08:17
          Nie jesteś tym Marianem, bo wcale nie dzwoniłeś. Powiedz mi kim byli Ci
          ludzie : Sudnik, Samsel,Bokwa, Bokało. Jak odpowiesz to bedę wiedzieć kim
          jesteś lub raczej kim nie jesteś.
    • Gość: Matylda Re: do Marysi i Pozostałych IP: 85.112.196.* 14.02.07, 10:29
      Już mnie to wkurza! Z pożytecznego Forum zrobiliście sobie kpiny! Kto po czymś
      takim uwierzy w prawdziwość uzyskanych tą drogą informacji? Czytam wątki od
      początku istnienia Forum, bo poszukuję siostry ojca, z którą zgubił kontakt w
      czasie Powstania Warszawskiego gdy byli jeszcze dziećmi. To poważna sprawa.
      Miałam nadzieję, że kiedyś być może natrafię na jakiś ślad. Wobec zachowania
      ludzi jakie tu obserwuję straciłam już nadzieję. Ludzie są różni. Fakt, że
      Marysia jest osobą mocno dorosłą, uczciwą ale naiwną aż do bólu jeszcze nie
      upoważnia do kpin z Niej. Marysiu! opamiętaj się! To nie TEN Marian! Nie pozwól
      kpić z siebie nadal! Oni naśmiewają się z Ciebie. Myślę, że tu Mariana nie
      znajdziesz. Gdyby tak było to już dawno nawiązałby z Tobą normalny kontakt.
      Poszukaj innej drogi bo tu możesz nabawić się tylko kompleksów i zrazić do
      przyjaciela z dzieciństwa. Może w dokumentach z DD coś znajdziesz, może przez
      wspólnych znajomych, może jakieś ogłoszenie w lokalnych mediach a może kiedyś
      przypadkiem ale nie tu! Pozdrawiam serdecznie i życzę, żeby sprawa się
      wyjaśniła.
      Jeszcze jedno. Jak znajdziesz prawdziwego Mariana to daj znać. To podbuduje
      wszystkich poszukujących.
      • Gość: Marysia&Marian Re: do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:48
        Brak poczucia humoru to jedna z najcięższych i najprzkrzejszch dla otoczenia
        choró. I nieuleczalna.
        • Gość: inka Re: do Matyldy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:15
          • Gość: tak myślę Re: do Matyldy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:18
            Cały ten wątek, Marian i Marysia to żart i podpucha. Czy dobry żart to inna sprawa.
        • Gość: Wodniczka Re: ..Ludeczkowie zmiłowania proszę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:24
          To zakrawa na kpiny,żeby w taki sposób brać udział w rozmowach "na
          łączach".Trudno określić iloraz inteligencji i poczucie dobrego smaku w
          poszukiwaniach jakiegoś tam Mariana,który być może nawet nie potrafi obsługiwać
          internetu.Szanowna p.Maria niech spróbuje poszukać za pomocą innych
          środków,które są mniej ośmieszające i wiarygodne.Ludzie - szanujmy się!Pozdrawiam.
        • Gość: Matylda Re: do Matyldy IP: 85.112.196.* 14.02.07, 13:18
          Ty naturalnie dobrze się bawisz? Jak to niektórym mało do szczęścia potrzeba!
          • Gość: Wodniczka Re: do Matyldy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:38
            Przeczytaj uważnie moją wypowiedź,a zrozumiesz iż nie miałam na myśli dobrej
            zabawy z osoby,której to dotyczy.Pozdrawiam.
            • Gość: ad rem Re: do Maryjanny ku rozwadze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:11
              A ja się wcale nie zdziwię jeśli ciagany przez bajorę vel maryjanne, z imienia i
              nazwiska Marian Małek ( o ile jest postacią autentyczną a nie wytworem chorej
              czy też znudzonej wyobraźni autorki)wreszcie sie naprawdę wkurzy i zgłosi fakt
              nękania, ujawniania danych osobowych tudzież obrazy do prokuratury.
            • Gość: Matylda Re: Wodniczka IP: 85.112.196.* 14.02.07, 19:12
              Przepraszam Wodniczka :), to nie było do Ciebie ale do osobnika podpisującego
              się "Marysia&Marian" kilka postów wyżej. Nie wpisałam adresata i tak wyszło.
              Natomiast z Twoim postem się zgadzam.
              • Gość: MB Re: Spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:45
                Marian, jednak ze smutkiem muszę powiedzieć, że mnie oszukałeś. Poszłam jednak
                dziś na spotkanie przy Sephorze, ale Ciebie nie było. Czekałam przeszło
                godzinę, spacerując wzdłuż i nic. Nie mogłeś mnie powiadomić, że jednak nie
                przyjdziesz. Nie jechałabym wówczas w tłoku i korkach autobusem z Psiego Pola
                do Galerii Dominikańskiej. Przecież podałam Ci mój numer komórki, prosiłam abyś
                zadzwonił, chciałam usłyszeć Twój głos. Czuję się zawiedziona i oszukana, czemu
                stchórzyłeś, zawstydziłeś się ? Nie wstydź się, zadzwoń.
                • malpa-w-czerwonym1 Re: Spotkanie 14.02.07, 23:04
                  Oj dość nieudolnie ktoś sie podszywa pod MB - wystarczy tylko spojrzeć na IP.
                  Może damy już spokój temu wątkowi i tym ludziom?
                  A tak w ogóle - czy ktoś widział faceta, który znałby nazwy drogerii? Od
                  początku wszystko nie trzymało się kupy.. ( a właściwie to trzymało!)
                  Marysiu, żegnam się z Tobą i z tym wątkiem(chociaz nie Ty go akurat zaczęłaś).
                  Bardzo, bardzo ciepło Cię pozdrawiam...
                  • Gość: MB Re: Spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:50
                    Ja wtedy pisałam z pracy, a teraz piszę z domu... cały wieczór przepłakałam ze
                    smutku, żalu i żałości.
                • Gość: M. Re: Spotkanie IP: *.connecta.pl 15.02.07, 08:05
                  Kto tak bezczelnie podszywa się pode mnie.!!! Ja nie byłam na żadnym spotkaniu
                  i nie miałam zamiaru iść o czym pisałam wcześniej. Tu jak widać jest wiele osób
                  chorych na głowę. Nie macie swoich historii ?.To je stwórzcie sami a nie
                  zachowujecie się jak dzieciaki z podstawówki. Odczepcie się wreszcie ode mnie,
                  bo zwracam sie tylko do jednej osoby a odpowiadają mi Ci, którzy nie wiedzą co
                  mają zrobić ze swoim życiem. Nie mądrujcie się i nie krytykujcie mojej osoby,
                  spójrzcie lepiej co z sobą robicie szargając czyjeś dobre imię.!!!
              • Gość: Wodniczka Re: Wodniczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:17
                Dziękuję za odpowiedź i cieszy nmie pozytywna ocena.Pozdrawiam.
    • Gość: inka117 Re: Poszukuję Marysi B.z PPDZ z Małkowic- wybacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:27
      Żegnam się z tym "postem".Stwierdzam,że niesmak pozostanie z tej opowieści i
      tylko żal osób zainteresowanych.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka