Dodaj do ulubionych

poszukuję osób o nazwisku Smaga

17.02.07, 19:09
Mieszkam w Myszkowie i bardzo proszę proszę piszcie do mnie jeżeli tylko
wiecie lub posiadacie takie nazwisko.Może w jakis sposób jesteśmy
rodziną.Pozdrawiam Wioleta
Obserwuj wątek
    • Gość: maly straznik Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.07, 22:01
      smaga krzysztof
      ulica sieradzka3m606
      45334 opole
      • Gość: Paweł Smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.ftnet.pl 05.12.07, 01:53
        Mam brata, który ma tak samo na imię i nazwisko jak Ty
        pozdrawiam Paweł Smaga z Ełku
    • zanna Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 30.07.07, 22:49
      Jestem z Lubartowa i znam osoby o tym nazwisku, a od soboty sama będę tak się
      nazywać ;)
    • Gość: Maciej Smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.zab.nat.hnet.pl 09.08.07, 21:53
      czesć jestem Maciej Smaga jestem z Gdanska
      • przemyslaw.brodzki Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 10.08.07, 20:42
        Jest rodzina o tym nazwisku w Kiełczowie, zaraz pod Wrocławiem.
      • Gość: MACIEJ SMAGA Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.kalisz.mm.pl 21.12.07, 20:19
        CZESC NAZYWAM SIE MACIEJ SMAGA MIESZKAM W KALISZU PISZCIE DO MNIE
        MOZE MAMY COS ZE SOBA WSPOLNEGO maciek.smaga@vp.pl
    • Gość: agata Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:20
      www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a
    • niunia9963 Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 14.08.07, 19:26
      Sprawdz swoja poczte - napisalem na gazete.

Pozdrowienia

niunia9963
    • dziodu Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 30.08.07, 01:00
      znałem w Kielcahc dziewczynę -Agata Smaga-b.ładna, ale to lata temu
    • Gość: Maciek Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.07, 22:50
      Hej :)
      Nazywam się Maciej Smaga. Mieszkam w Lublinie, moja rodzina pochodzi z Kozłówki.
      Ale spotkałem też kilka osób o tym samym nazwisku, z którymi nie jestem
      spokrewniony.

A Ty skąd pochodzisz, Wiolu?

Pozdrawiam
    • niunia9963 Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 09.09.07, 23:06

Ja szukam tez Smagow - ale tych, ktorzy pochodza z Koniecpola.
      Myszkow - miasto Wioletty nie lezy daleko od Koniecpola.
      Coz z tego - Ona sie tu nie manifestuje.
      • Gość: angelikas3 Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.zory.msk.pl 06.11.07, 01:13
        ja też pochodzę z rodziny Smagów z Koniecpola, więc pewnie jesteśmy rodziną, chociaż powiem szczerze nie bardzo orientuję się w rodzinie dziadka :( Jestem z linii Józefa. Pozdrawiam
        • cherry.alice Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 23.05.14, 13:54
          Witam. Mój dziadek też pochodził z okolic Koniecpola. Miał na imię Aleksander. Jego mama z domu Makowska. pozdrawiam
      • Gość: aga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.14, 19:42
        napisałaś że szukasz smagów z koniecpola moj dziadek edward pochodził z tych okloic był synem macieja i walwrii smaga
      • cherry.alice Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 23.05.14, 13:52
        Witam:-) Może mamy wspólne korzenie? Mój dziadek również pochodził z okolic Koniecpola, miał na imię Aleksander.Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.jmdi.pl 17.10.07, 14:21
      witaj ja nazywam sie Michał Smaga i jestem z Warszawy
      • ala.lala04 Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 12.04.20, 11:33
        Cześć wujek tu Ala z Powsina
    • Gość: Tomasz Smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.toya.net.pl 26.12.07, 21:13
      Witam
      jestem z lodzi mam 32 lata
      smatom@interia.pl
      • Gość: ts Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.acn.waw.pl 04.08.09, 00:03
        no to ciekawe !!
        ez mam na imie Tomasz i nazwisko Smaga i mam 32 lata :)
        milo spotkac swoje wcielenie
        pzdr
        TS
    • Gość: Paweł Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 19:38
      znam nauczyciela o nazwisku Smaga ma na imię Artur, mieszka w Woli Podłężnej w okolicach Konina i uczy informatyki w Publicznym Gimnazjum w Kramsku
    • Gość: Krystian Smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.08, 18:28
      witam ja mam tak samo jak Ty na nazwisko mieszkam w czestochowie a pochodze z
      koniecpola czyli tez niedaleko myskzowa bo 60 km pozdrawiam
      • cherry.alice Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 23.05.14, 13:56
        Witam. Mój dziadek Aleksander pochodził z okolic KONIECPOLA. POZDRAWIAM
    • Gość: Paweł Smakulski Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.limes.com.pl 24.08.08, 12:54
      Witam :)
      Niestety nie mam na nazwisko Smaga ale od dziecka noszę taką ksywę.Moje nazwisko
      to Smakulski a ksywka właśnie Smaga.:)

Pozdrawiam

smaga6@wp.pl
      • smaql Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 06.11.17, 14:54
        Cześć. Czy Twoja rodzina ma jakieś związki z Ciechanowem? Szukam krewnych z tej linii! smaql@wp.pl
    • Gość: cherry.alice@op.pl Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.cust.tele2.pl 24.08.08, 18:33
      Moje nazwisko panieńskie to Smaga. Moja rodzina ma korzenie w
      okolicach Kielc i Częstochowy.
      • cherry.alice Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 15.07.13, 18:38
        mój dziadek Aleksander Smaga pochodził z okolic Kielc a moja babcia Helena z domu Makówka pochodziła z okolic Częstochowy
        • cherry.alice Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 15.07.13, 19:18
          cherry.alice napisała:

> mój dziadek Aleksander Smaga pochodził z okolic Kielc a moja babcia Helena z do
          > mu Księżnik pochodziła z okolic Częstochowy
    • Gość: Łukaszek Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 16:51
      siemasz jestem Łukasz, też nazywam się tak jak wy... Urodzilem się w Sochaczewie
      ale aktualnie mieszkam pod warszawą
    • Gość: Henryk Smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.116.194.35.debica194.tnp.pl 28.09.08, 09:39
      Mam 61 lat. Mieszkam z rodziną w Dębicy. Mój ojciec pochodził spod Limanowej.
      • Gość: malzaj@op.pl Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: 80.50.137.* 13.07.10, 09:10
        Witam. Mój dziadek Henryk Smaga ożenił sie z Marianną z domu Pietroń.
        Ostatnie lata mieszkał w Kazuniu Nowym. Poszukuję jego rodziny.
        • Gość: geco24 Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.elk.mm.pl 01.02.11, 19:40
          Opis pasuje do mojch dziadków, z tym, ze oni pochodzą z Sadów, miejscowosci w okolicach Kazunia.Pozdrawiam.
          • Gość: ReniaL Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 22:56
            Odnalazłam mój odpis aktu urodzenia z biologicznych rodziców i okazało się że popełniłam błąd mój ojciec miał na imię Marian Smaga(nie Franciszek) był wojskowym ,najprawdopodobniej stacjonował w Żarach być moze tam założył rodzine dlatego ja się tam urodziłam .Myślę jednak ,że mógł być przeniesiony jak to w wojsku z okolic Lublina albo z innego miejsca .Myślę ,że Żary nie były rodzinnym miastem mojego ojca.Jeśli wiesz coś to odpisz prosze:-) z góry dziękuję
      • Gość: Smagus z Jastrzębi Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 00:00
        Witam Was serdecznie, oczywiście nie pisałbym , nie nazywając się Smaga. Korzenie moich przodków sięgają Litwy 15-ego wieku. Ród ten wywodzi się od generała Litewskiego noszącego nazwisko SMAGA, za czasów panowania Króla Jagiełły, który to, nakazał Generałowi przesiedlić się na tereny obecnych ziem Nowego Sącza, aby ochraniać szlaki kupieckie przed Harnasiami. To jest w totalnym skrócie. Pozdrawiam.
    • Gość: JARAS Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 13:19
      nazywam sie Jarek Smaga mieszkam w okolicach Piły moi dziadkowie
      pochodzili z okolc Limanowej, Skrzydlnej
      • Gość: Robert Smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.xdsl.centertel.pl 24.05.09, 15:29
        Mieszkam w Dąbrowie Górniczej
        Mój ojciec też pochodził z okolic Limanowej.
    • Gość: jaaa Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: 212.244.23.* 04.02.10, 20:35
      mialam wyklady z prof. Józefem Smagą, ktory mieszka w Krk. wybitny
      specjalista w dziedzinie literatury ros. i rosjoznastwa wogole
      • Gość: Smagus z Jastrzębi Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 00:01
        To mój wujek
    • Gość: suska@amorki.pl Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.10, 16:15
      DZIADEK MOJEGO MęZA MIAł NA IMIę MACIEJ SMAGA MY TEż NAZYWAMY SIę SMAGA
      I MIESZKAMY KOłO LIMANOWEJ
      • cherry.alice Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 23.05.14, 14:01
        Witam. Mojego dziadka Aleksandra ojciec, czyli mój pradziadek miał na imię Maciej. Mieszkali w okolicy koniecpola. pozdrawiam
      • Gość: aga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.14, 13:41
        a jak miała na imie babcia ?
    • Gość: ja Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.chello.pl 28.08.10, 16:59
      W Lublinie mieszkają Smagowie - znam kilkunastu.
      • Gość: ReniaL Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 22:58
        Poszukuję krewnych.Ur.się w Żarach w 1967r.mój ojciec to Franciszek Smaga a mama Danuta Smaga.Najprawdopodobniej sie rozwiedli ,bo gdy miałam 5 miesięcy oddali mnie moim rodzicom do adopcji.Wiem ,że mam siostrę ,jest ode mnie starsza o 5 lat,miała wtedy na imię Jadzia.Chciałabym nawiązac kontakt z rodziną moich biologicznych rodziców.Moze znasz moją historie ,może z opowiadań znajomych (Smagów) było takie zdażenie jak moje .-Popytaj proszę i odpisz.Franciszek Smaga był chyba wojskowym .Smagów w okolicy Żar sprawdziłam twierdzą ,że nie było u nich w rodzinie takiego zdarzenia.Dlatego szukam w Lubelskim ,tam jest ponoc dużo Smagów.mój adres : renia424@interia.pl
    • Gość: ReniaL Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 20:05
      Witaj !!! urodziłam się w Żarach w 1967r. moi rodzice to Danuta i Franciszek Smaga.Szukam siostry ,która jest ode mnie starsza o 5 lat ,wiem ,że miała wtedy na imię Jadzia.Rodzice oddali mnie do adopcji,nie wiem co stało się z moją siostrą.Chciałabym ją poznać.Mój Tato-Franciszek Smaga ponoć był wojskowym.Gdybym mogła poznać również rodzinę ,byłoby cudownie.Serdecznie pozdrawiam.
      • Gość: ReniaL Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 18:34
        Moje intencje poszukiwawcze są czyste.Po prostu chciałabym odnaleźć siostrę i ją poznać ,rodzinę smaga również.Pozdrawiam wszystkich z rodziny Smaga :-)
    • Gość: krzysztof Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.multimo.pl 20.02.11, 07:36
      Witam obecnie mam 30 lat właśnie się dowiedziałem że zostałem adoptowany gdy miałem 4 miesiące podobno miałem troje rodzeństwa na razie nie wiem jak rodzice biologiczni mieli na nazwisko ale na pewno urodziłem się w Sochaczewie chciałem dowiedzieć się czegoś może mi pomożesz krzysztof.bodek@interia.eu
    • Gość: Mathias Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.209.110.153.getinternet.no 12.03.11, 00:40
      Hei. Nazywam sie Maciek Smaga, urodzilem sie w Kielcah ale rodzina przeprowadzila sie do Norwegii jak mialem 8 lat. Potem zmienilem imje na Mathias. Dzjewczyna o ktorei mowi "dziodu" jest mojom kuzynkom.
      • Gość: Krzysiek Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.147.46.21.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.03.11, 17:52
        hej. Nazywam się Krzysztof Smaga mieszkam w Toruniu , ojciec pochodzi z okolic Solca n Wisłą.
        • Gość: Krzysiek Smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: 217.170.170.* 01.03.12, 17:21
          Witaj
          Też mam na imię Krzysztof Smaga i tez pochodzę z Solca nad Wisłą. Napisz coś więcej, może jesteśmy rodziną. Ja urodziłem się w 1977 roku
          • Gość: k.s. Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.elk.mm.pl 09.04.12, 22:58
            Hej miło mi ja też nazywam sie Krzysztof Smaga i urodziłem sie w grudniu 1977r :).
            Mieszkam w Ełku, ale mój ojciec pochodzi z Sadów spod Nowego Dworu Mazowieckiego.
            Pozdrawiam. Jak coś to mail kontaktowy operatorwidmo@wp.pl
          • Gość: Krzysiek Smaga Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.dynamic.lte.plus.pl 22.02.13, 08:21
            Witaj.
            Minął już blisko rok jak tu nie wchodziłem. Urodziłem się w 1972r. Mój ojciec Stanisław Smaga urodził się na Przedmieściu Bliższym w 1941r pod Solcem nad Wisłą był synem Feliksa Smaga i Ireny z domu Dziwisińska. Odezwij się- krissmaga@interia.pl
            • cherry.alice Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga 23.05.14, 14:10
              Witam. Felek Smaga i Irena byli spokrewnieni( nie wiem w jakim stopniu) ze Smagami : Aleksandrem(moim dziadkiem) i Edwardem ,synami Macieja i Walerii.Pochodzili z okolic koniecpola. Napisz coś więcej...pozdrawiam
    • Gość: małgośka Re: poszukuję osób o nazwisku Smaga IP: *.centertel.pl 17.04.11, 10:45
      poszukuje tadeusza smagacza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka