Gość: Ania IP: 94.75.121.* 02.11.09, 18:37 Czy można zamrozić pulpety w sosie koperkowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościa Re: Mrożenie pulpetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 19:13 mam takie zamykane pudełka,które można mrozić i potem używać w mikrofalówce. I w nich mrożę pulpety,fasolkę po bretońsku,żeberka w kapuście,zrazy,gołąbki,naleśniki z mięsem(krokiety). Jeden warunek-to winna byc zamrażarka,a nie zamrażalnik lodówki.Zamrażarka daje niższe temperatury i szybciej mrozi. Prawda jest też taka,że mam chłodziarkę bez zamrażalnika i oddzielną małą zamrażarkę ,a to co piszę znam tylko z teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościa Re: Mrożenie pulpetów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 19:29 z teorii mam wiedzę iż należy mrozić w zamrażarce a nie zamrażalniku.Z praktyki wiem to co napisałam-że mozna mrozic nie tylko pulpety. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: Mrożenie pulpetów 02.11.09, 19:21 mozna, pulpety zniosa to doskonale, sos - w zaleznosci od bazy Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: Mrożenie pulpetów 02.11.09, 19:37 Dokładnie takie odmroziłam parę dni temu na obiad, pyszne były:) Odpowiedz Link Zgłoś
ilika Re: Mrożenie pulpetów 03.11.09, 13:58 wszystko można zamrozić. nie wiem czemu tak ludzie się tego boją:) w zamrażarce nic się nie popsuje i jest ten stan zamrożenia do odwrócenia możliwy Odpowiedz Link Zgłoś