Dodaj do ulubionych

Babeczki takie czekoladowe

IP: *.limes.com.pl 21.11.09, 11:11
Z napoczętych wylewa się taka płynna czekolada, mniam, mniam.
Mistrzynie i mistrzowie dokładnie wiedzą o co chodzi, ale ja
zobaczyłam tylko, że dwa jajka i dwa żółtka, a reszty proporcji już
nie - czekolada, masło, mąka, cukier.I czy czekoladę rozpuścić z
masłem, czy masło utrzeć z cukrem i jajkami? I czy jak takie
babeczki postoją, to to płynne zastygnie w środku? Odgrzewać je
później, czy jak? Pomóżcie cukierniczej ofermie.
Obserwuj wątek
    • Gość: emigrantka Re: Babeczki takie czekoladowe IP: *.w82-127.abo.wanadoo.fr 21.11.09, 12:01
      jezeli chodzi Ci o fondant to prosze

      fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,102222914.html
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,101308757,101308757.html
    • linn_linn Re: Babeczki takie czekoladowe 21.11.09, 12:09
      forum.gazeta.pl/forum/w,77,15796736,15796736,Czekoladowe_smakolyki_o_miekkim_sercu.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka