Dodaj do ulubionych

krokiety i mrożenie.

IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.09, 15:18
Witam i proszę o pomoc.
Czy konieczne jest panierowanie i obsmażenie krokietów przed ich zamrożeniem?
Nie chcę skonać w kuchni...
Obserwuj wątek
    • mhr-cs jak zrobisz inaczej? 17.12.09, 16:59
      Gość portalu: anna napisał(a):

      > Witam i proszę o pomoc.
      > Czy konieczne jest panierowanie i obsmażenie krokietów przed ich
      zamrożeniem?
      > Nie chcę skonać w kuchni...
      • Gość: yśty witaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 17:18
        robię krokiety,potem przekładając je paskiem papieru do pieczenia
        układam je w pojemniku i zamrażam. Dzięki papierowi mogę wyjmować
        po jednej sztuce.Rozmarażam(całkowicie),potem panieruję i smażę.
        Dzięki temu są chrupiące i smakują jak świeżo zrobione.Tak
        robię krokiety z samym mięsem.Innych nie robię, bo nie schodzą w
        domu.
        • mhr-cs tracisz czas 17.12.09, 17:26

          Gość portalu: yśty napisał(a):

          > robię krokiety,potem przekładając je paskiem papieru do
          pieczenia
          > układam je w pojemniku i zamrażam. Dzięki papierowi mogę
          wyjmować
          > po jednej sztuce.Rozmarażam(całkowicie),potem panieruję i smażę.
          > Dzięki temu są chrupiące i smakują jak świeżo zrobione.Tak
          > robię krokiety z samym mięsem.Innych nie robię, bo nie schodzą
          w
          > domu.

          jak bys zrobil to od razu
          to mozna szybko wyjac do fryterki i gotowe,
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka