GoĹÄ: Tucia IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.04, 19:10 Prosze o pomoc.Jak ubija sie smietane kremowke do szarlotki.Czy od razu wsypuje sie cukier,czy na koncu?I jakie sa proporcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: iwka Re: BITA SMIETANA IP: *.wroc.zigzag.pl 25.02.04, 20:34 Ja dodaję cukier w trakcie ubijania - powolutku. Potem próbuję i wiem czy już dosyć ,czy jeszcze cukru dodać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kinamina Re: BITA SMIETANA IP: 194.146.201.* 25.02.04, 20:51 Musisz pozadnie schlodzic smietanke, ubijac z opakowaniem cukru waniliowego i troche pudru 1 łyżka - ubijac na bardzo wysokich obrotach Odpowiedz Link Zgłoś