Gość: gosc Re: wasze ulubione blogi kulinarne IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.13, 19:52 Jeden niechlujny wpis prawie bez polskich liter,nie ma czego polecać.... Odpowiedz Link Zgłoś
jo.hanna Re: wasze ulubione blogi kulinarne 27.05.13, 11:25 do listy dodaję: kuchnię pod wulkanem, kuchnię Anoushki i Zmysły w kuchni. Kuchnię pod wulkanem uwielbiam za domową kuchnię włoską, wiele się można nauczyć o potrawach z Kampanii, Anoushkę i Zmysły za piękne fotografie, do rzeczy teksty i ciekawe przepisy. Szkoda jedynie, że Anoushka rzadko pisze, natomiast jest przepisy są świetne, do wielu z nich powracam, i to często. W Zmysłach podoba mi się prezentowanie produktów lokalnych. No i korzystam z rekomendacji książkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchniazone Re: wasze ulubione blogi kulinarne 12.07.13, 10:21 moim ulubionym jest mój blog ;) lubię sobie zaglądać do niego na zasadzie pamiętnika i tego co robiłam, fajna sprawa na nudne, smutne dni chciałabym też polecić uwadze blog o kanapkach, który mnie mile zaskoczył, są ciekawe propozycje, ładne zdjęcia i przyjemny dla oka styl pisania thebyk.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith Re: wasze ulubione blogi kulinarne IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.13, 23:11 Aż dziw, że jeszcze nie było - Moje Wypieki - za ciasta, które wychodzą i smakują zawsze powyżej przeciętnej. Autorka wiedziała, za co się zabrać. Dość młody, ale pomysłowy Gry Kuchenne - zdjęcia są do zjedzenia, styl pisania bardzo zabawny. Wspominana już Kwestia Smaku - od dawna, był pierwszym blogiem kulinarnym jaki pamiętam i z jakiego korzystałam. I podobnie wymieniony już White Plate - za historie i opowieści, które okraszają każdy przepis. Z tej tematyki może nie kulinarnej dosłownie, bo przepisy owszem są, ale nie na potrawy, tylko na zdjęcia - Fotografia kulinarna Rewelacja dla tych co lubią jeść oczami, albo chcą się trochę dokształcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: wasze ulubione blogi kulinarne IP: *.play-internet.pl 16.07.13, 12:27 Też go czytam tylko rzadko wpisy są. Ten o fotografowaniu potraw w świetle słońca polecam, bo mi się te rady przydały: www.fotografia-kulinarna.pl/blog/?p=333 Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: wasze ulubione blogi kulinarne 03.08.13, 21:29 Mnie ten ostatnio zainspirował zarówno do jedzenia jak i do podróżowania. jest całkiem fajnie napisany no i jak ktoś ma dzieci to można szukać dobrych porad podróżniczo-dziecięcych :) www.tasteaway.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wasze ulubione blogi kulinarne IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 20:30 o boże jakie pretensjonalne słownictwo,szkoda czasu,kolejny koszmarek kolejnej infantylnej dziuni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wasze ulubione blogi kulinarne IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.13, 20:52 pseudowesolusie tekściki,emotikonki i słodziusie zdrobnioneczka a na dobitkę przepisy na lekkie sałatki po sezonie,kolejny milusi mdły bloguś z przepisami ściągniętymi z innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wasze ulubione blogi kulinarne IP: *.play-internet.pl 05.12.13, 15:21 lubię do Ciebie zaglądać! Fajnie piszesz, masz ciekawe pomysły. brawo Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowie_moje Re: wasze ulubione blogi kulinarne 05.09.14, 21:30 Ogólnie blogów kulinarnych są tysiące, bo teraz każdy kto potrafi ugotować jajko - robi blog..ale naprawdę fajnych jest mało... Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: wasze ulubione blogi kulinarne 05.09.14, 21:58 zdrowie_moje napisał: > Ogólnie blogów kulinarnych są tysiące, bo teraz każdy kto potrafi ugotować jajk > o - robi blog..ale naprawdę fajnych jest mało... Te "promowane" przez wrzucenie byle czego w losowe wątki żeby tylko zareklamować własną "twórczość", do której nikt nie zagląda, nie są fajne. Nie bez powodu nikt tam nie zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś