Gość: Ania IP: 217.8.186.* 01.04.04, 10:37 wlasnie mam kupic i zastanawiam sie czy z grillem. Ja uzywalam do tej pory mikrofalowki jako narzedzia do podgrzewania. Co mozna robic z grilem w mikrofali? Np. czy shepard's pie mozna by upiec w mikroweli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grill Re: czy uzywacie grilla w mikrofalowce? IP: 213.17.230.* 01.04.04, 11:10 Moja mikrofalówka kupiona w 90r. (Pewex) miała grill, którego używałam robiąc zapiekanki. Kiedy sprzęt zrobił sie stary kupiłam Whirlpool VIP34 z termoobiegiem. Ten zastępuje mi nawet piekarnik - gdzieś tu ostatnio pisałam o tym. Mikrofali używam tylko do krótkiego (codziennego) odgrzewania, ale grill czy termoobieg to już wyższa forma "istnienia białka". Jeśli cię na to stać - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamaciusia Re: czy uzywacie grilla w mikrofalowce? 01.04.04, 12:49 no ja może nie korzystam często z mikrofali, ale uważam, że grill jest konieczny. zapiekanki i odmrażana pizza bez grila jest obrzydliwa. do podgrzewania potraw nie jest konieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogumila Re: czy uzywacie grilla w mikrofalowce? IP: *.ksi-system.net 03.03.22, 14:30 Witam dostałam mikrofalówkę Whirlpool VIP34 z termo obiegiem i grillem ale nie jest po polski czy może masz instrukcji obsługi Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: czy uzywacie grilla w mikrofalowce? 10.03.22, 13:13 ja mam już czwartą mikrofalówkę z grillem, używam go na bieżąco, nawet częściej niż odgrzewanie, czy gotowanie, grilluję ryby, mięsa, warzywa, mam też na wyposażeniu talerz do opiekania na chrupko który często wykorzystuję doi różnych warzyw, nie wyobrażam sobie mikrofalówki bez grilla Odpowiedz Link Zgłoś
marinetka.888 Re: czy uzywacie grilla w mikrofalowce? 11.03.22, 14:11 Nie używam mikrofali, bo uważam ją za niezdrową. Odpowiedz Link Zgłoś
razemka Re: czy uzywacie grilla w mikrofalowce? 10.05.22, 14:21 Nie, wole grilla w piekarniku bo jest o wiele bliższy normalnemu efektowi. Mikrofala tylko do podgrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś
lenamagda11 Re: czy uzywacie grilla w mikrofalowce? 17.05.22, 11:24 Ja nie używam, nie wiem nawet po co bym mogła Odpowiedz Link Zgłoś