moriax
07.11.10, 18:12
Mam 2 sprawy:
1. chwalicie dodanie do ciasta na pierogi maślanki-ale to zamiast wody zupełnie czy
jako dodatek? i za przeproszeniem ;) nie będzie ,,jechało'' potem maślanką?:))
2. macie proste potrawy służące przekonaniu się do szpinaku? jak jadam gdzieś, to jest ok,
ale robiłam 2 podejścia do takiego mrożonego (raz doprawiałam jajem,czosnkiem, drugi
mrożony w sosie śmietanowym) i zawsze jakieś takie mi to hmmm odpychające wychodziło
i nie przełknęłam
jutro chcę zrobić pierogi tej pani z Ugotowanych z zeszłego tygodnia- feta i szpinak -
zobaczymy
A i koleżanko od bycia ,,jak mamusia'' no proszę Cię!! nie stawiaj się na starcie w
takiej pozycji Zrób coś na co mamusia właśnie by nie wpadła (i niekoniecznie MUSI
być do jedzenia ;))