ladyjm 02.04.11, 19:05 gdzie kupić świeżą kolendrę?????? Od dawna wypatruję jej w supermarketach, na targach, w sklepach z orientalną żywnością i nigdzie nie ma. A jest mi niezbędna do wielu przepisów :) Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? IP: *.xdsl.centertel.pl 02.04.11, 19:56 Warszawa-Ursynów Bazar na Dołku, stoi Pan z ziołami i posiada. Jest napewno w soboty, niedziela nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gladys_g Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? 02.04.11, 20:56 Warszawa Kabaty, bazarek - w co drugim warzywniaku mają. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? 02.04.11, 21:59 ja jestem ze Szczecina i przysięgam ci, ze u nas nie ma kolendry w żadnych warzywniakach Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? 02.04.11, 22:40 W Szczecińskim Selgrosie na 100 % jest. parę dni temu kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? 03.04.11, 10:51 > ja jestem ze Szczecina i przysięgam ci, ze u nas nie ma kolendry w żadnych warz > ywniakach kilka dni temu była na pewno wmarkecie w galaxy... Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? 03.04.11, 16:00 W-wa - Poznańska 1 , - Galeria Mokotów "Asian food" vis-a-vis Carrefoura; Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? 03.04.11, 17:05 ladyjm pisała, że jest ze Szczecina:) Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? 04.04.11, 15:08 Ale moze ktoś inny slorzysta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marciasek Re: gdzie kupić świeżą kolendrę??? IP: *.ghnet.pl 04.04.11, 15:17 qubraq napisał: > Ale moze ktoś inny slorzysta :-) Racja, to i ja się dorzucę: Kraków - plac pod halą targową, plac Imbramowski. Świeża, w pęczkach. Z ziemi, nie hydroponiczna. Plus masa innych ziół. Odpowiedz Link Zgłoś