Dodaj do ulubionych

kulki mięsne na szaszłykach, oblepianie

01.05.11, 22:46
googlowałam trochę ale jakoś nie kleją mi się te przepisy
ktoś z Was robił?
idea jest taka, mam zmielone przyprawione mięso wieprzowe - bardzo dobre, bo z części robiłam inną potrawę
patyczki do szaszłyków - są
i co dalej? co najlepiej się oblepia takim mięsem? pieczarki? a jeśli tak, to surowe? paprykę surową? czy raczej iść w marynowane warzywa i grzyby?
i w przepisach na ogół jest smażenie w głębokim tłuszczu, a jakby to zrobić na patelni grillowej albo na ruszcie w piekarniku, to ile czasu wtedy piec takie coś? zakładam, że kulka będzie wielkości małej pieczarki
heh no nie mam jakoś pomysłu, pomożecie?
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka