Dodaj do ulubionych

conchiglioni (duże muszle)

IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 10.05.04, 12:33
Zostałam obdarowana takim cudem i nie bardzo wiem jak je zrobić.Z góry
dziękuje za wszystkie propozycje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: conchiglioni (duże muszle) IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.04, 17:06
      Z absolutnie genialnej książki Makarony Könemann'a mam kilka przepisów, ale
      dużo klepania to powiedz co do Ciebie się uśmiecha:
      - C. z kurczakiem i pesto
      - C. z kurczakiem i ricottą
      - C. z ricottą i rokietą
      Wprawdzie przepisy mówią o conchiglie, ale o wielkich conchiglie, do
      nadziewania i zapiekania. Poza tym to pewnie pasują wszelakie farsze do
      cannelloni.
        • masia27 Re: conchiglioni (duże muszle) 10.05.04, 18:34
          Gość portalu: kluba1 napisał(a):

          > Czy to sa takie duze muszle bardzo w srodku kolorowe a mieso kroi sie w jak
          > najciensze plasterki , pozniej zdecydowanie wali sie w nie mlotkiem przez
          > plastik a pozniej opanierowane robi jak schabowe? Jesli tak, to pycha !! O
          > rety , jak sie to po angielsku nazywa? Juz wiem : ABALONE !!! - czy to "to"???



          eee... nieee, to makaron ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka