Dodaj do ulubionych

Mięso z rosołu - co z nim?

23.09.04, 11:55
Często gotuję zupy i dodaję do nich kostki bulionowe. Wolałabym te zupy robić
na wywarze z mięsa (na pewno nie będę gotować na kurzych łapkach, szyjkach
itd.), ale nie mam pomysłu, co zrobić z mięsem z wywaru. Straszy mnie wizja
ohydnej wołowiny z dzieciństwa, z sosem chrzanowym, którą torturowała mnie
moja mama. Ani to smaku nie miało, ani konsystencji. Teściowa natomiast
kurczaka z rosołu smaży na głębokim tłuszczu i to też jest dla mnie
niejadalne. A Wy - co robicie z mięskiem z wywaru? Dla mnie jedyny pomysł do
przyjęcia to farsz do pierogów / naleśników / pasztecików.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka