Gość: ana IP: *.zetosa.com.pl 20.11.04, 11:43 przesoliłam sałatke z tuńczyka prosze o pomoc macie jakis pomysł zeby ja uratowac bo pojdzie do kosza a goście bedą po poludniu i klapa.pomózcie moze maacie jakies sposby.z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nobullshit Re: przesolona sałatka z tuńczyka!!!! pomocy!!!! 20.11.04, 11:50 Wypłukać to się już jej nie da - skoro wymieszana. Spróbuj dołożyć po trochu wszystkich składników oprócz tych, które są słone same z siebie (tuńczyk?). Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: przesolona sałatka z tuńczyka!!!! pomocy!!!! 20.11.04, 11:51 powiększyłabym ilość składników (oprócz soli oczywiście ;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: przesolona sałatka z tuńczyka!!!! pomocy!!!! IP: *.zetosa.com.pl 20.11.04, 11:54 no tak myśałam no to kurcze lece do sklepu po składniki :))) bardzo wam dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soniaaa Re: przesolona sałatka z tuńczyka!!!! pomocy!!!! 20.11.04, 12:20 Skoro juz lecisz po te skladniki, to moze po prostu zrob nowa salatke?:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: przesolona sałatka z tuńczyka!!!! pomocy!!!! 20.11.04, 13:11 A z baczajac troche z tematu: mogłabys podac przepis na te sałatke?? Ja uwielbiam tuńczyka ale przepis na sałatke z nim znam tylko jeden i juz mi troche obrzydła. z góry dziekuje. Magda Odpowiedz Link Zgłoś