Gość: Qcharzowa IP: *.ryder.krakow.pl 02.12.04, 12:40 Zamierzam upiec sernik z polewą czekoladową. Chciałabym, żeby to była taka krucha, pękająca w zębach polewa, a nie gęsta mięciutka. Wiecie jak zrobić tę podróbę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiedzma Re: cienka pękająca polewa czekoladowa - jak? IP: *.3web.net 02.12.04, 13:40 Poprostu rozpuscic czekolade... najlepiej gorzka. Jezeli to sernik z wiekszej blaszki, to poltora, albo i dwie.. Trzeba dodac odrobinke mleka. I juz. To nie zadna podroba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: cienka pękająca polewa czekoladowa - jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:43 Czy ty masz zamiar to pytanie zadawać codziennie??????? Odpowiedz Link Zgłoś