Dodaj do ulubionych

baky, odbierz poczte gazetową (no txt)

23.12.04, 18:07


--
"Przyrządzanie jedzenia jest wyłączną domeną kucharzy. Pytanie Chińczyka, czy wolałby mięso bardziej lub mniej wysmażone, jest kompletnym nonsensem. Chiński kucharz przyrządza mięso, kierując się jego cechami własnymi, a nie życzeniami konsumenta"F.Sabban
Obserwuj wątek
    • baky Dzieki 23.12.04, 18:12
      Nie miłem ostatnio czasu, by sie udzielać, młun okrótny w pracy.
      Na szczęście zaraz idę do domu robić sandacza. Zastanawiam się co z niego i
      chyba będzie jutro po litewsku :O))
        • baky Re: i jak zwykle 23.12.04, 18:17
          giezik napisał:

          > sie drazni tymi rybami, noooooo!!!

          Mówiłem przecie wcześniej, że będzie na święta.
          Bidula (nie ja, on) się naczekała tyle na swoją kolej, to nie moge go zawieść,
          nie?
      • giezik "sandacz z wody 23.12.04, 18:15
        jest polska tradysyjną potrawa wigilijną i jeśli podajemy dwa dania rybne, pierwszym będzie sandacz...."
        W staropolskiej kuchni

        --
        "Kiedy usłyszysz, że telefon nie dzwoni, to znaczy, że to nie ja dzwonię"
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka