Dodaj do ulubionych

bita smietana

IP: *.chomiczowka.net.pl 12.05.05, 23:01
Dlaczego się zwarzyła? co moze być przyczyną ? A miał być tort !!!!
Obserwuj wątek
    • jo.hanna moze za dlugo ubijalas? 12.05.05, 23:03
      • Gość: zonia Re: moze za dlugo ubijalas? IP: *.man.polbox.pl 13.05.05, 13:31
        masz rację, chyba za długo ubijałam,spróbuję jutro jeszcze raz. dziękuję
        • byhanya Re: moze za dlugo ubijalas? 13.05.05, 16:27
          a te zwarzona ubijaj dalej bedziesz miala swiezutkie maslo
          • Gość: słodzone ??? Re: moze za dlugo ubijalas? IP: *.chomiczowka.net.pl 13.05.05, 22:07
      • Gość: elle może nie schłodziłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 19:55
    • Gość: antycyponek Re: bita smietana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:14
      Do ubijania musi byc kremówka (32-36%), słodka i prosto z lodówki. Nie mozna
      ubijać za długo, bo się zwarzy. Albo można dodać śmietan-fixu, wtedy się lepiej
      trzyma.
      • Gość: zonia Re: bita smietana IP: *.man.polbox.pl 13.05.05, 13:31
        dzięki
        • Gość: lisa Re: bita smietana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:26
          musi być super świeża i zimna...
          • Gość: lala Re: bita smietana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:38
            tak, powinna być dobrze schłodzona
    • Gość: Thea Re: bita smietana IP: *.arcor-ip.net 25.05.05, 20:42
      Kazda slotka, zchlodzona smietana ubije sie swietnie i szybko kiedy doda sie do
      niej pare kropelek soku z cytryny. Wypröbowany i udowodniony sposöb na pewna
      bita smietane.
      • Gość: elle Re: bita smietana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:35
        a nie trochę soli?
        • Gość: elle Re: bita smietana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 22:25
          ja raz czytałam o odrobinie soli - może ktoś potwierdzić?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka