GoĹÄ: (; IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: anew Re: ktoś jeszcze jada sezamki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 00:08 ja też,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: drinkit Re: ktoś jeszcze jada sezamki???? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 01:00 ja ostatnio znalazłam przypadkowo na dnie szuflady, musiały sie zawieruszyc z rok temu, ale ochocze ja spalaszowałam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trouble Re: ktoś jeszcze jada sezamki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 02:34 a i owszem!jadam,i to nawet często!!!uwieeeeeeeelbiam je, i moja Mama tak samo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gretawm Re: ktoś jeszcze jada sezamki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 23:54 Trzy pokolenia naszej rodziny uwielbiają sezamki. Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: ktoś jeszcze jada sezamki???? 29.05.05, 23:59 No jasne, Azjaci tez je bardzo lubia i chyba dlatego sa niemal wszedzie do kupienia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sliwka Re: ktoś jeszcze jada sezamki???? IP: 193.30.160.* 30.05.05, 13:05 moja mama!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolla2 Re: ktoś jeszcze jada sezamki???? 30.05.05, 16:58 Oj duzo ludzi jada sezamki.... Odpowiedz Link Zgłoś
camomille ojjj TAK 30.05.05, 19:29 kiedys sezamki kupowalo sie tylko i wylacznie albo na szemranym bazarze, albo na odpuscie przed kosciolem, jak oni to robili zeby je miec zreszta?, albo spod tzw plaszczyka. dzisiaj, nie mieszkam juz w polsce, ide sobie do sklepu chinskiego i kupuje sobie ile chce i wsuwam kiedy tylko ochota mnia najdzie. CZYLI jestem i amatorka i zjadaczem sezamek po dzien dzisiejszy i wali mnie to czy ktos napisze, ze lepsze sa snikersy czy jakas inna chemaia sztuczna, Odpowiedz Link Zgłoś
little-miss-sorrow Re: ktoś jeszcze jada sezamki???? 30.05.05, 20:25 Ja rowniez nie mieszkam w pl ale tutaj( w DK)tez mozna kupic sezamki i UWAGA: POLSKIE!!!!! Moim zdaniem zreszta najpyszniejsze na swiecie :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś