Dodaj do ulubionych

ogórki do wyrzucenia- RATUNKU!!!

12.08.05, 17:37
Jestem początkującą gospodynią zaprawiającą. Od kilku dni namiętnie zaprawiam
ogorki( konserwowe). Dziś niestety prawie połowa spłynęła do kanału- woda
zmętniała, na dole biały osad- prawie eksplodowały przy otwieraniu! Ściśle
przestrzegałam przepisu, porównywałam najróżniejsze, także z forum- kuchnia.
Te co ocalały są juz po jakiś 2 tygodniach przepyszne, ale co stało się z
pozostałymi? I jeszcze jeden problem, też "ogórkowy". W niektórych słoikach
czosnek zrobił sie już na drugi dzień po prostu BŁĘKITNY!!!! Proszę jakąś
doświadczoną bardziej ode mnie w tej kwestii osobę o radę, bo aż serce boli
jak to wyrzucamy!!!!!!
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka