Gość: gosia IP: *.bemo.waw.pl 26.08.05, 14:39 Gdzieś usłyszałam o takim daniu i wydaje mi się, że to dobre. Naleśniki mam opanowane, ale jak zrobić do nich nadzienie z jagód? Surowe? Smażone? Pomóżcie, bo mi się jadogy zmarnują! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: naleśniki z jagodami - jak zrobić? 26.08.05, 14:57 Przesyp sukrem lub jeszcze lepiej wymieszj z miodem, kładź na naleśniki zawijaj lub składaj, podlej gęstą śmietaną. Ot i cała folozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: naleśniki z jagodami - jak zrobić? IP: *.bemo.waw.pl 26.08.05, 15:01 bardzo dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limba Re: naleśniki z jagodami - jak zrobić? IP: *.mos.gov.pl 26.08.05, 16:06 A ja robię naleśniki z nadzieniem serowym – zwijane w trójkąty - i posypuję jagodami z cukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
kjagoda Re: naleśniki z jagodami - jak zrobić? 26.08.05, 16:36 A ja biorę serek danio waniliowy i dodaję do niego umyte jagody. Smaruję naleśniki i zwijam. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogogo Re: naleśniki z jagodami - jak zrobić? IP: *.kolonianet.pl 26.08.05, 16:43 Najpierw zasypane cukrem, a później przesmażone na dość gęstą konfiturkę Odpowiedz Link Zgłoś