Dodaj do ulubionych

ciasto Rafaello od kolezanki Patrycji pychota

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:40
4 zoltka
2 1/2 paczki krakersow lajkonik
3 szklanki mleka
1 szklanka cukru
2 paczki malego malsa roslinnego w kubeczki
2 lyzki maki pszennej
2 lyzki maki ziemiaczanej
3 paczki wiorkow kokosowych po 100g
1 duzy cukier waniliowy

w szklance zimnego mleka rozmieszac 4 zoltka make ziemiaczana i pszenna, 2
szklanki mleka zagotowac z szklanka cukru i cukru wnailiowego do gotujacego
mleka wlac wczesniej przygotowana zawiesine i zrobic to jak budyn ostudizc
dodac 2 paczki masla i 2 paczki wiorek kokosowych przekaldac tym krakersy na
samej gorze ma zostac masa pozniej rozgrzac 2 lyzki masla na patelni
zrumienic na tym paczke wiorek i posypac tym ciasto
zycze smacznego ja za tym prepadam
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka