Dodaj do ulubionych

comber jagnięcy mam i co dalej?

19.10.05, 12:16
na forum wyskakują raptem 3 wpisy-nawet nie z przepisami
mocno czosnkowo mi sie marzy, ale konkretnego przepisu nie mam'
comber jest mrozony:( ale dobrze, ze wogóle dostałam jagniecine
Obserwuj wątek
    • millie Re: comber jagnięcy mam i co dalej? 19.10.05, 13:02
      a comber to pupa czy lopatka? ale wszystko jedno ktore - naszpikuj mocno
      czosnkiem, posyp ziolami do woli (mieta dobra, szlwia, majeranek) i zawin w
      folie aluminiowa. mozesz zawinac razem z pokrojonymi warzywami. wrzuc do
      piekarnika na jakies 2 - 3 godziny, bedzie mieso bardzo miekkie, rozlatujace
      sie na widelcu. pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka