Dodaj do ulubionych

szaszłyk z piekarnika - jak upiec?

23.02.06, 10:35
i co zrobić, żeby wyszeł pyszny? Mięso zapeklowane mam, patyczki drewniane
mam i teraz nie wiem, czy piec w żaroodpornym, przykrytym naczyniu, na blasze
odkrytej, czy na termoobiegu, czy na funkcji grill, czy z włączoną i dolną i
górną grzałką czy nie - rany, moja kuchenka ma tyle kombinacji i żadnej
jeszcze nie wypróbowałam.
No i może znacie jeszcze jakieś "przyprawowe tricki", żeby ten szaszłyczek
udoskonalić.
A co z cebulą - co zrobić, by była dopieczona, złociutka. Może ją też w
jakiejś przyprawie pomaziać? Będę wdzięczna za szybkie odpowiedzi. Goście
przychodzą na piątą.
oooo i jeszcze jedno. Czy mogę szaszłyk upiec teraz, a o piątej tylko go
jakoś podgrzać???
--
...
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka