Dodaj do ulubionych

dlaczego gorzki szpinak?

09.03.06, 12:18
To pytanie laika, wiec prosze o wyrozumiałość. Robiłam wczoraj szpinak (który
latem sama zamroziłam), jak zwykle: na maśle, z czosnkiem i gałką
muszkatołową. Niestety, wszystko trafiło do kosza, bo szpinak zrobil sie
przeraźliwe gorzki. Jak sądzicie, dlaczego tak sie stało? (czosnku nie
przypaliłam raczej, więc to nie to)
Pomozcie, prosze, bo w przyszłości chciałabym uniknąć takiej haniebnej
wpadki. Szpinak po prostu uwielbiam i serce mi krwawiło, gdy musiałam go
wyrzucić (były to przepiękne liście, a nie jakas kupna sieczka)
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka