Gość: jacek
IP: *.kabel.telenet.be
07.02.03, 23:48
Witam tych,którzy znaja kuchnię na wylot i nie straszne są im znoje
krojenia, przyprawiania i jak mi się wydaje czasem też i podjadania.Witam
także tych,którzy przysłowiową wodę przypalić potrafią,ziemniaki
niedogotowane jedzą polewając lody waniliowe tabassco.Witam w końcu tych
szczęśliwców,zajadających się frykasami we wszelakich restauracyjach
nieczęsto z zagranicznym kucharzem(...cięcielina w cięciu smakach) O zgrozo!-
co ja tutaj wypisuję?!Jutro są moje urodziny(nie,nie mam moralniaka a propos
upływającego czasu)i chciałbym przygotować sałatkę z tuńczyka,a może z
tuńczykiem?Jak zwał,tak zwał, tuńczyka posiadam,majonez także(może to bez
majonezu trza?).Prosszę o podanie przepisu/przepisów(niepotrzebne skreślić)
na takowąż sałatkę.To,że mam majonez nie oznacza konieczności użycia;)Z góry
serdecznie dziękuję.Życzeń i prezentów nastał czas:)))