Dodaj do ulubionych

Schab ze śliwką - roladki - jakieś wskazówki?

28.11.06, 12:20
Zamierzam zrobić roladki ze schabu ze śliwkami w środku. Mam taki plan żeby
rozklepać ten schab jak na kotlety, przyprawić solą i pieprzem, włożyć w
środek śliwki i po kawałeczku cebuli, zwinąć, spiąć wykałaczkami, obsmażyć,
podlać wodą i dusić. Do sosu który wytworzy się z mięsa chcę wrzucić kilka
śliwek i cebulkę, przyprawić kilkoma goździkami. Podam to z kaszą i surówką z
czerwonej kapusty z jabłkiem i cebulką.
Jakieś cenne uwagi? Coś trzeba robić/ nie robić? To mój pierwszy raz.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka