GoĹÄ: kalafiorzysko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:42 co jeszcze wchodzi w skład tej sałatki, czy ktoś zna ten przepis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka8 Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. 22.02.07, 11:48 kukurydza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kalafiorzysko Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:49 i to wszystko??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikaku Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. 22.02.07, 12:10 ja daję jeszcze jajka na twardo i majonez Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuchcia Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 22.02.07, 12:46 tak naprawde ,to wszystko zalezy od inwencji twórcy.ja dodaję jeszcze jajka,paprykę,ogórki kiszone.wg mojej rodzinki jest bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: evro44 Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:45 nie ma jednego przepisu na daną sałatkę.Każda stwarza dowolość składników i ich proporcje.Od Ciebie zależy co jeszcze do niej dodasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sachmed Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. 22.02.07, 15:50 moja koleżanka robi bardzo dobra sałatkę z pora i żółtego sera do tego dodaje ananasa z puszki i czerwoną fasole ew. kukurydze. i wcześnie ser pokrojony w kostki obsypuje dość obficie czerwoną ostrą papryką. Pycha Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. 22.02.07, 17:18 por żółty ser szynka kukurydza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pani ela Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. IP: *.chello.pl 23.02.07, 11:24 ananas, kukurydza, ziemniaki (gotowane, krojone w kostkę), majonez Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: sałatka z porem i serem żółtym,nie pamiętam.. 23.02.07, 18:17 pory, ser, jajka, śmietana, majonez, przyprawy Odpowiedz Link Zgłoś