GoĹÄ: kaska IP: *.tele2.pl 01.08.03, 16:51 Dzis nie mam czasu, wiec mam sosik rokpolowo-grzybowy i makaron dlugi Durum. Jutro nic nie gotuje, bo jemy obiad w mUszynie, a pojutrze wyjezdzam do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janiolka Re: co planujecie na weekend? 01.08.03, 16:54 Gość portalu: kaska napisał(a): > Dzis nie mam czasu, wiec mam sosik rokpolowo-grzybowy i makaron dlugi Durum. > Jutro nic nie gotuje, bo jemy obiad w mUszynie, a pojutrze wyjezdzam do > Warszawy. na dzis - to co zdaze zlapac na dworcu ;) na jutro - co dawno nie widziana rodzinka przyszykuje pojutrze - wiejskie wedlinki itp jedzonko chrzcinowe Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: co planujecie na weekend? 01.08.03, 17:06 Dzisiaj nic - za późno wrócimy do domu. Nic oznacza np. kefir + kanapka z serkiem bieluch i ze szczypiorkiem, albo jogurt i owoce. Jutro może zrobię bakłażany zapiekane z mięsem, pomidorami i mozarellą i jakąś sałatkę. A na niedzielę marzy mi się miska sałaty, bruschetty i jakieś leciutkie, dobrze schłodzone białe wino. Albo obiad "na mieście" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hania_76 Re: co planujecie na weekend? IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 01.08.03, 21:57 Co to za potrawa bruschetty? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: co planujecie na weekend? 01.08.03, 22:28 Bruschetta to taka "włoska grzanka" czyli opieczona kromka chleba natarta czosnkiem i z oliwą z oliwek Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Do mojego sobowtóra 02.08.03, 15:37 Droga haniu_76 bis - bruschetta jest to grzanka z pokrojonymi drobno pomidorami, oliwą, ziołami i czosnkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaska Re: co planujecie na weekend? IP: *.tele2.pl 01.08.03, 17:08 ja w niedziele juz wlasnie bede jadla "na miescie" czyli w warszawie. Na szczescie znam dobre miejsce. Dzis makaron juz gotowy, a jutro mamy zamowiony obiad w Muszynie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kania Re: co planujecie na weekend? IP: *.chello.pl 01.08.03, 21:00 wczoraj-czwartek-robiłam jajecznicę na kurkach i cebulce + sałatka pomidorowa (co prawda to nie dzień weekendowy,ale te kurki pierwszy raz robiłam więc muszę się pochwalić) dziś nic zupełnie-upał=woda+owoce sobota-placuszki z cukinii niedziela-oj jeszcze nie wiem,zostały mi kurki więc pewnie sos na śmietanie i dobre mięsko pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: co planujecie na weekend? 01.08.03, 23:46 Gość portalu: kaska napisał(a): > ja w niedziele juz wlasnie bede jadla "na miescie" czyli w warszawie. Na > szczescie znam dobre miejsce. a dokad sie wybierasz na obiadek? ja jako wielbicielka kuchni meksykanskiej zdecydowanie polecam blue cactus i mexicans:D mniammniam:) Dzis makaron juz gotowy, a jutro mamy zamowiony > obiad w Muszynie;-) my wybieramy sie jutro wlasnie na meksykanska wyzerke:) a w niedz baklazan z feta, salatka z tunczykiem i caprese :) smacznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Do Kaśki 02.08.03, 15:39 Kasiu, pochwal się po powrocie, gdzie jadłaś w Warszawie - jeśli jescze nieznane mi miejsce, chętnie odwiedzę :-) Polecam San Antonio w Parku Saskim - siedzi się pod parasolami albo pod markizą w parku i zjada przepyszne włoskie jedzonko. Ceny warszawskie, ale jeszcze mieszczące się w średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: co planujecie na weekend? 01.08.03, 23:06 na weekend? jak nazwa wskazuje: jutro wycieczka do Salzburga wiec jedzonko gdzies tam w kanjpce w niedziele zapraszam znajoma na obiad do knajpki z okazji jej 55 urodzin Odpowiedz Link Zgłoś