Gość: Iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 12:13 Chciałabym zrobić na swieta łososia.... ale nie mam pomysłu na jakaąś smaczą potrawę... która byłaby dość prosta i smaczna... moze znacie jakiejes przepisy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: Łosoś --->znace jakies przepisy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 13:31 dla mnie łosos jest ajlepszy w galarecie, nie ma ości mało dłubania i smak delikatny. Jeśli Pani chce to moge wieczorem podac przepis, proste i super efektowne danie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ensoleillement Re: Łosoś --->znace jakies przepisy?? IP: *.icpnet.pl 23.12.07, 00:55 dla mnie najlepszy łosoś to albo tatar albo fu fu. Ale nie wiem czy może być na surowo czy chodziło Ci raczej o gotowanego..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: Łosoś --->znace jakies przepisy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 10:40 fufu to narodowa potrawa z ghany. mieso, badz suszona ryba w ostrym sosie z dodatkiem masla orzechowego, podana z wielka klucha, ktora rwie sie reka na kawalki. zachodze w glowe, jak mozna zrobic to z surowego lososia :) Odpowiedz Link Zgłoś