Dodaj do ulubionych

Przepis na małże (bez skorupek)

14.07.08, 16:28
Witam,

Jak smacznie przyrządzić mięso z małży (mrożone, bez skorupek)?
Wszystkie przepisy, jakie znajduję w sieci dotyczą małży jeszcze w
muszlach. Będę bardzo wdzięczny za jakąkolwiek podpowiedź!
Obserwuj wątek
    • bagatella prosze bardzo 14.07.08, 16:56
      na patelni rozgrzac duzo pol slonego masla, jesli nie to zwykle, ale
      maslo, nie zaden tam erzac, dodac duzo, duzo posiekanego czosnku i
      tudziez pietruszki natki, wymeszac do lekkiego tzw sciecia i dodac
      lyzke bulki tartej iznow chwilke potrzymac, wrzucic malze i tak nimi
      poobracac z minutke do poltora i to wszystko. jesc z bagietka i
      chrumkac ze smakiem:)

      aha, bez soli tylko odrobina pieprzu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka