GoĹÄ: ania_m
IP: *.pools.arcor-ip.net
17.08.08, 13:51
akurat marynuja mi sie czesci ptaszyska w czosnku i cytrynie na kurczaka z
oliwkami i karczochami po grecku. uwielbiam to danie, przed laty robilam
czesto, potem calkiem o nim zapomnialam. dopiero zeszlego lata odkrylam
zapomniany przepis na gp w watku thiessy o grecji. zrobilam od razu i
obiecalam sobie powtorke. niestety, zawsze stawal mi na drodze jakis inny
przepis do wyprobowania tak, ze na replay'a czekalo to znakomite danie w
kolejce 13to miesiecznej :(
przynajmniej raz na tydzien gotuje tajszczyzne, bo uwielbiam, w szczegolnosci
zupy, dosc czesto robie chicken tandoori, prawie codziennie wrzucam cos na
patelnie grillowa, jadam b. czesto rucole z pomidorkami koktajlowymi i
parmezanem, ale oprocz tego zelaznego repertuaru mam cholernie duzo dan, ktore
takze bardzo lubie i czasami marze wrecz o posiadaniu przynajmniej dwoch
zoladkow tudziez strasznej ilosci wolnego czasu w tygodniu, aby wszystkie je
zrobic i zjesc.
tez tak macie?