GoĹÄ: jagna2507 IP: *.icpnet.pl 27.12.08, 09:43 pytanie jw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ania_m Re: czy można zamrozic RYBE PO GRECK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 15:28 zamrozic mozesz. pytanie tylko, jaka konsystencje bedzie mialo to danie po rozmrozeniu. imho pewnie nieciekawa, ale przyznam szczerze, ze nigdy nie probowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
olusinska Re: czy można zamrozic rybę po grecku? 28.12.08, 15:00 Pewnie trochę za późno już, ale odpowiedź brzmi - jak najbardziej tak - tzn. jeśli ryba smażona została i sos grecki też to można je spokojnie zamrozić, tylko każde z osobna. Sos najlepiej w jakimś pojemniczku, po rozmrożeniu jego konsystencja jest taka sama jak przed mrożeniem, smaku też to nie zmienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: czy można zamrozic rybę po grecku? 28.12.08, 16:10 olusinska napisała: > Pewnie trochę za późno już, ale odpowiedź brzmi - jak najbardziej tak - tzn. > jeśli ryba smażona została i sos grecki też to można je spokojnie zamrozić, > tylko każde z osobna. Sos najlepiej w jakimś pojemniczku, po rozmrożeniu jego > konsystencja jest taka sama jak przed mrożeniem, smaku też to nie zmienia. moje zdanie na temat mrozenia ryba po grecku,nie jak kupie wspaniala rybe(cena) to wtedy chce miec jej smak, i nie zrobie ryby po grecku? jak mieszkam w okolicy, gdzie codziennie moge kupic swieza rybe wtedy bede ja robila na rozne sposoby, Odpowiedz Link Zgłoś
jagna2507 Re: czy można zamrozic rybę po grecku? 02.01.09, 20:58 obciach, nie obciach? a ja i tak będę ją robiła, bo bardzo ją cała rodzinka lubi a w tym roku przesadziłam z ilością i tyle. zamroziłam, co z tego wyjdzie to się niebawem okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gościówka Żyję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 21:02 nie ma zmartwienia. Mnie zamarzła na balkonie bo nie miałam juz miejsca w lodówce. Trzymałam po zamarznięciu(byle jakim bo raptem było minus 8) kilka dni. Potem do mikrofalówki i palce lizać. Odpowiedz Link Zgłoś