Dodaj do ulubionych

Bułki z jagodami - mrożone czy z syropu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 09:42
Chcę zrobić tradycyjne jagodzianki, ale nie robiłam nigdy poza sezonem. Lepiej
sprawdzą się jagody mrożone czy z syropu?
Czy trzeba jakoś zmodyfikować tradycyjne ciasto drożdżowe, żeby wszystko
wyszło tak jak zwykle?
Obserwuj wątek
    • mhr-cs Re: Bułki z jagodami - mrożone czy z syropu? 26.02.09, 12:49
      Gość portalu: jaga napisał(a):

      > Chcę zrobić tradycyjne jagodzianki, ale nie robiłam nigdy poza
      sezonem. Lepiej
      > sprawdzą się jagody mrożone czy z syropu?
      > Czy trzeba jakoś zmodyfikować tradycyjne ciasto drożdżowe, żeby
      wszystko
      > wyszło tak jak zwykle?

      uzywam konfitury,dobrej marmolady,z syropu,mrozone sa za mokre.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka