Gość: Speed IP: *.ip.jarsat.pl 11.09.09, 22:19 Trzeba mieć refleks Babciu he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doktor Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.chello.pl 12.09.09, 10:34 Pani Redaktor trochę wyobraźni....przez takie drzwi w szpitalu przechodzi kilkaset osób a nie kilkadziesiąt.A może trzeba przeczytać to co się napisało przed wysłaniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzicpoludzku Wszystkiemu sa winni lekarze, to ozcywiste! 13.09.09, 20:02 Gdyby stali przydrzwiach i je otwierali, nie byloby wypadkow. Ale, nie! Im sie niechce. Oni kcom, zamiast wspomagac rolnikow, zarabiac na leczeniu! Lobuzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.munitus.3s.pl 12.09.09, 12:51 Jest taki gatunek kobiet - pańcia - zagubiona, niezdarna, itd Taka zawsze sobie zrobi krzywdę nieproporcjonalnie dużą do sytuacji w jakiej to się stało. Drzwi ja uderzyły, a jest jak po ciężkim wypadku komunikacyjnm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strach drzwiowy He, he dokladnie IP: *.npg.org.uk 12.09.09, 15:35 Opis obrazen jakby ja przynajmniej ciezarowka potracila. Jak ktos nie umie chodzic to zawsze sobie krzywde zrobi. Ciekawe jak ta pani dozyla slusznego wieku, przeciez tyle zlego czyha na kazdym kroku, a to drzwi, a to schodek, a to nierowny chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pa 12.09.09, 13:55 Sprawa w sam raz dla jakiejś firmy zajmującej się odszkodowaniami. Klasyka gatunku i przykład na to jak można za drobiazg przytulić parę tysiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na pierwszę stronę Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.chello.pl 13.09.09, 07:48 Opanujcie się panowie dziennikarze, czy cokolowiek co się wydarza w szpitalach musi trafiać na pierwszą stronę?! co to za news?! że jakaś pani została uderzona drzwiami (i zapewne wytoczy szpitalowi proces o kilkadziesiąt tysięcy złotych odszkodowania)? codziennie setki ludzi jest uderzanych drzwiami w urzędach, sklepach, kościołach.... ale o tym nie piszecie. Tylko jeśli coś dotyczy opieki medycznej, trafia od razu na pierwszą stronę! takie chwytliwe? W ten sposób także i wy przyczyniacie się do upadku systemu opieki medycznej tworząc przekonanie że w szpitalu to tylko można być poszkodowanym. Historie kilkuset tysięcy ludzi leczonych i operowanych KAŻDEGO DNIA w polskich szpitlach to już nie są takie ciekawe, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Czy ktoś może mnie uświadomić 13.09.09, 09:25 Czy ktoś może mnie uświadomić co uderzenie drzwi o głowę ma wspólnego z wizytą u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
fackir bo to nie być czarownik z szałasu 13.09.09, 11:01 z wejściem zasłoniętym szmatą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rece zalamywac Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.09, 10:53 Uderzenie w glowe i szok. Ja tez sie szokuje czytajac GW. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-misio Jeśli będzie trzeba, jak najszybciej je naprawią? 13.09.09, 12:01 czyli kiedy? jak kogoś zabiją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita debil Re: Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pa IP: *.chello.pl 13.09.09, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pa IP: *.chello.pl 13.09.09, 16:05 debil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry nie chodzi o uszkodzenie czaszki ale obrzek mozgu 13.09.09, 21:12 niech sie pismaki pofatyguja ta kobieta moze juz nie zyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.chello.pl 14.09.09, 00:52 mnie dzis uderzyly drzwi od lazienki. napiszecie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.chello.pl 14.09.09, 08:56 ta informacja wisi na głównej stronie od 3 DNI! opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilkenny_Cat76 Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: 86.43.117.* 01.07.10, 17:29 Tak się dzieje, kiedy szpital próbuje oszczędzać I kupuje drzwi z tanimi, mikrofalowymi sensorami do detekcji/bezpieczeństwa. Przyszłość drzwi automatycznych to sensory kombinowane. Ot, co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranget Re: Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 10:15 Na keyautomation. oferują chyba najlepszą automatykę do bram. Korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś