Dodaj do ulubionych

Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj...

IP: *.ip.jarsat.pl 11.09.09, 22:19
Trzeba mieć refleks Babciu he he
Obserwuj wątek
    • Gość: doktor Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.chello.pl 12.09.09, 10:34
      Pani Redaktor
      trochę wyobraźni....przez takie drzwi w szpitalu przechodzi kilkaset osób a nie kilkadziesiąt.A może trzeba przeczytać to co się napisało przed wysłaniem....
      • rodzicpoludzku Wszystkiemu sa winni lekarze, to ozcywiste! 13.09.09, 20:02
        Gdyby stali przydrzwiach i je otwierali, nie byloby
        wypadkow. Ale, nie! Im sie niechce. Oni kcom,
        zamiast wspomagac rolnikow, zarabiac na leczeniu!
        Lobuzy!!!
    • Gość: zibi Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.munitus.3s.pl 12.09.09, 12:51
      Jest taki gatunek kobiet - pańcia - zagubiona, niezdarna, itd
      Taka zawsze sobie zrobi krzywdę nieproporcjonalnie dużą do sytuacji w jakiej to się stało. Drzwi ja uderzyły, a jest jak po ciężkim wypadku komunikacyjnm.
      • Gość: Strach drzwiowy He, he dokladnie IP: *.npg.org.uk 12.09.09, 15:35
        Opis obrazen jakby ja przynajmniej ciezarowka potracila. Jak ktos nie umie
        chodzic to zawsze sobie krzywde zrobi. Ciekawe jak ta pani dozyla slusznego
        wieku, przeciez tyle zlego czyha na kazdym kroku, a to drzwi, a to schodek, a to
        nierowny chodnik.
    • srull Re: Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pa 12.09.09, 13:55
      Sprawa w sam raz dla jakiejś firmy zajmującej się odszkodowaniami. Klasyka
      gatunku i przykład na to jak można za drobiazg przytulić parę tysiaków.
    • Gość: Na pierwszę stronę Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.chello.pl 13.09.09, 07:48
      Opanujcie się panowie dziennikarze, czy cokolowiek co się wydarza w szpitalach
      musi trafiać na pierwszą stronę?! co to za news?! że jakaś pani została
      uderzona drzwiami (i zapewne wytoczy szpitalowi proces o kilkadziesiąt tysięcy
      złotych odszkodowania)? codziennie setki ludzi jest uderzanych drzwiami w
      urzędach, sklepach, kościołach.... ale o tym nie piszecie. Tylko jeśli coś
      dotyczy opieki medycznej, trafia od razu na pierwszą stronę! takie chwytliwe?
      W ten sposób także i wy przyczyniacie się do upadku systemu opieki medycznej
      tworząc przekonanie że w szpitalu to tylko można być poszkodowanym. Historie
      kilkuset tysięcy ludzi leczonych i operowanych KAŻDEGO DNIA w polskich
      szpitlach to już nie są takie ciekawe, nie?
    • slav_ Czy ktoś może mnie uświadomić 13.09.09, 09:25
      Czy ktoś może mnie uświadomić co uderzenie drzwi o głowę ma wspólnego z wizytą
      u lekarza?
      • fackir bo to nie być czarownik z szałasu 13.09.09, 11:01
        z wejściem zasłoniętym szmatą :)
    • Gość: rece zalamywac Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.pools.arcor-ip.net 13.09.09, 10:53
      Uderzenie w glowe i szok. Ja tez sie szokuje czytajac GW.
    • czarny-misio Jeśli będzie trzeba, jak najszybciej je naprawią? 13.09.09, 12:01
      czyli kiedy? jak kogoś zabiją?
    • Gość: rita debil Re: Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pa IP: *.chello.pl 13.09.09, 16:03
    • Gość: rita Re: Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pa IP: *.chello.pl 13.09.09, 16:05
      debil!!!
    • wybitniemadry nie chodzi o uszkodzenie czaszki ale obrzek mozgu 13.09.09, 21:12
      niech sie pismaki pofatyguja ta kobieta moze juz nie zyc
    • Gość: ... Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.chello.pl 14.09.09, 00:52
      mnie dzis uderzyly drzwi od lazienki. napiszecie o tym?
    • Gość: ed Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: *.chello.pl 14.09.09, 08:56
      ta informacja wisi na głównej stronie od 3 DNI! opamiętajcie się!
    • Gość: Kilkenny_Cat76 Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pacj... IP: 86.43.117.* 01.07.10, 17:29
      Tak się dzieje, kiedy szpital próbuje oszczędzać I kupuje drzwi z
      tanimi, mikrofalowymi sensorami do detekcji/bezpieczeństwa.
      Przyszłość drzwi automatycznych to sensory kombinowane. Ot, co!
      • Gość: Ranget Re: Automatyczne drzwi szpitala za szybkie dla pa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.14, 10:15
        Na keyautomation. oferują chyba najlepszą automatykę do bram. Korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka