Dodaj do ulubionych

Stomatolog - opinie o Impladent, lub inna klinika

06.11.09, 12:58
Witam, szukam gabinet lub mistrza do leczenia kanałowego. Wymagania mam dość
proste:
- kwalifikacja;
- praca w 4 ręki;
- cyfrowe RTG;
- jasne określenie stanu rzeczy oraz co można zrobić (a nie że "myślałam że to
będzie zbyt drogo to nawet nie proponowałam");
- cena nie ma większego znaczenia - w końcu zębów mamy jeden komplet.
Z wyszukiwania w niecie znalazłem Impladent, jakieś opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gdansk!!! Re: Stomatolog - opinie o Impladent, lub inna kli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 20:21
      Polecam dr Podralskiego w Gdansku w ETC uratowal mi zeba pod mikroskopem
      kanalowo a inni chcieli usunac i zyje juz sobie z nim spokojnie 5 lat.
      A z Gdyni dr Bodal kolo MIR'u przyjmuje i z tego co wiem to pod mikroskopem robi
      cuda.
    • alicjaw-pl Re: Stomatolog - Dental Art w Gdyni 08.10.10, 15:19
      Z Impladent nie korzystałam, ale ja bardzo polecam klinikę Dental Art w Gdyni, na ul. Wielkokackiej 2 (Witawa). Miałam 2 ząbki, które zakwalifikowano mi do usunięcia. Na szczęście trafiłam do Dental Art i tam przeleczono mi je ponownie kanałowo - bardzo precyzyjnie, z rtg na miejscu z użyciem endoskopu. Minęło 5 lat i ząbki mają się świetnie.
      Bardzo polecam
    • Gość: Gosc Re: Stomatolog - opinie o Impladent, lub inna kli IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.14, 18:16
      nie polecam klinike impladent. Oszukuja juz na wstepie. Za zapisanie sie na wizyte musialam zaplacic 50 zl. Powiedzieli, ze jest to konsultacja u lekarza, ale zadnej konsultacji nie bylo tylko zostalam poproszoa przez lekarza o przyniesienie dokumentow z poprzedniej przychodni, by mogl cos powiedziec na temat leczenia!!! Poza tym nikt nie poinformowal, ze taka "konsultacja" jest platna. Ceny sa niewiarygodnie wysokie.
      • sss-eee Re: Stomatolog - opinie o Impladent, lub inna kli 17.01.14, 08:08
        też uważam, że jest tam zbyt drogo. Przeniosłam się do j-dentu w Gdyni na Wawrzyniaka. Teraz jest o wiele lepiej
        • Gość: Gość Re: Stomatolog - opinie o Impladent, lub inna kli IP: *.pf.com.pl 29.01.14, 11:42
          Ja też szukam jakiegoś dobrego dentysty w sopocie, znacie może którąś z tych klinik? panoramafirm.pl/denty%C5%9Bci/sopot
      • the_mantis Re: Stomatolog - opinie o Impladent, lub inna kli 30.11.14, 10:27
        Ja również odradzam Impledent. Mnie leczył dr Leszcz sympatyczny ale na tym się kończy.. pół roku temu założył mi wypełnienie w piątce (zapłaciłem ponad 200 zł) które mi się po tygodniu wykruszyło. Plombę oczywiście zareklamowałem ale doktor stwierdził, że pewnie za mocno przegryzam pokarmy i musiałem wydać kolejne 200 za nową, nie wspomnę już że po dwóch miesiącach całkowicie się przebarwiła i trzeba ją będzie ponownie wymienić, rzecz jasna na swój koszt sad Nie polecam
        • Gość: Anna Re: Stomatolog - opinie o Impladent IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.15, 13:05
          Jestem stałą pacjentką kliniki Nowy Impladent ale szczerze odradzam tam wizyt. Nie dość że za każdym razem gdy jestem umwiana na daną godzinę przykładowo 11 wchodzę o godz. 12 i tak jest za każdym razem. Masz pieniądze to jesteś kimś nie płacisz to traktują cie jak najgorsze zło. Miałam wyrywane dwie ósemki na NFZ i bardzo źle to wspominam ponieważ za każdym razem o mały włos nie udławiłam się krwią która nie została mi usunięta z jamy ustnej w czasie zabiegu. Pani siedząca na recepcji zachowuje sie jakby siedziała tam za karę. Często bywa tak ze wizyty sa odwoływane z powodu ''urlopu'' co zdarza sie tam notorycznie!!! Bardzo wielu pacjentów z tego co słyszałam sie skarży i dość wielu zrezygnowało z wizyt. W klinice obowiązuje zasada kolesiostwa, masz znajomości wchodzisz od razu, bez kolejki nie to czekasz az zwolni sie miejsce. Miałam robione także dwie jedynki bo byly male czarne kropeczki za które zapłaciłam ponad 500 zl i po kilku miesiącach pojawiły sie ponownie, szkoda mojego czasu i pieniędzy. Zmieniłam juz denstyste i jestem bardzo zadowolona z obecnej kliniki. Dlatego zastanów się zanim umówisz sie na wizytę....
          • mikulitek Re: Stomatolog - opinie o Impladent 29.05.17, 17:45
            zupełnie inaczej wspominam wizyty w impladencie :) i zdecydowanie nie jestem "kasiastym" pacjentem ;) zawsze miła atmosfera i profesjonalne podejście. chodzę tam regularnie, dwa razy zdarzyło się opóźnienie - przyjęli przede mną kogoś z silnym bólem, więc wybaczam
      • Gość: martynika Re: Stomatolog - opinie o Impladent, lub inna kli IP: *.centertel.pl 29.07.18, 23:42
        No chyba jaja sobie robisz. Ja się tam leczę i NIKT mi przy zapisie nigdy o pieniądze nie wołał. Za wizyty i zabiegi się płaci, owszem, to jest prywatna praktyka, więc nie ma co się dziwić. No i nie wiem... jak idziesz do lekarza, przynosisz wyniki badań, które już masz. Lekarz to nie wróżka :D
        Ja lubię wizyty w tej klinice. Impladent w mojej opinii bije inne gabinety na głowę właśnie profesjonalizmem.
    • Gość: irgs Re: Stomatolog - opinie o Impladent, lub inna kli IP: *.242.140.140.iaas.home-whs.pl 15.07.21, 11:12
      Jeśli ktoś jest z Trójmiasta, polecam zapisanie się do tej kliniki stomatologicznej. www.klinikastomatologiczna.com.pl/oferta/implantologia A konkretnie do doktora Krupskiego.
      Świetny specjalista i człowiek dla którego praca lekarza jest również pasją. Którego polecam praktycznie każdemu kto szuka dobrego stomatologa.... Dwa razy usuwałam ósemki u Pana Doktora i za każdym razem odbyło się to profesjonalnie, sprawnie i bezbólowo. Ma znakomity kontakt z pacjentem i cały czas upewnia się czy wszystko jest ok. Wstawiałam tam również implant w górnej jedynce ( długo szukałam lekarza do wstawienia i jestem zadowolona,ze natrafiłam właśnie na niego)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka