GoĹÄ: adra IP: *.dynamic.mm.pl 03.11.15, 09:26 Czesć. Czy ktoś z Was miał może taki zabieg? Gdzie w Gdańsku warto jest się na coś takiego zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: malina33 Re: Gdzie w Gdańsku na kwas hialuronowy IP: *.play-internet.pl 04.11.15, 13:49 Tak. Ja bo już sie nie mogłam patrzeć na bruzdy w okolicach ust. Nie prezentowały się zbyt korzystnie. Twarz wyglądała na starą oraz zmęczoną. Tak więc postanowiłam wybrać się na kwas.Białam się bardzo bólu ale nie było to takie straszne jak myślałam.Chodziłam tutaj: clinicadermatologica.pl/zabiegi/kwas-hialuronowy/ Jest to klinika na Marii Curie Skłodowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
karoline18 Re: Gdzie w Gdańsku na kwas hialuronowy 23.11.15, 15:39 czesc, ja czesto wyszukuje kliniki na stronie www.zaufanekliniki.pl zobacz tam czy coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
agatan85 Re: Gdzie w Gdańsku na kwas hialuronowy 21.12.15, 10:46 Witam! Ja miałam taki zabieg i powiem ze do przeżycia. Niestety nie byłam w gdańskui ale w Baninie babeczka ma salon w domu. Jest bardzo milo a co najważniejsze profesjonalnie. Numer do niej to 515402 095. Zadzwon bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
stefania1982 Re: Gdzie w Gdańsku na kwas hialuronowy 03.02.16, 18:13 Gabinet w domu? A to lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
stefania1982 Re: Gdzie w Gdańsku na kwas hialuronowy 03.02.16, 18:20 W Gdyni szczerze polecam dr.Omernik, powiększałam tam usta i opadające kąciki ust. Pani doktór przemiła, używa bardzo dobrych materiałów dzięki czemu efekt długo się utrzymuje. Mam pełne zaufanie do doktór bo cała moja rodzina leczy się u niej. Odpowiedz Link Zgłoś
carolla27 Re: Gdzie w Gdańsku na kwas hialuronowy 24.02.16, 11:28 Własnie też sie zastanawiam nad powiekszeniem ust i zlikwidowaniu bruzdy przynosowej i lwiej zmarszczki na czole. Kurcze chcę troche zatrzymać czas :) w Łodzi koleżanka poleciła mi bardzo dobry gabinet Dream Med, bo sama tam robi różna cuda, które wyglądają bardzo naturalnie. Mam do was pytanie jaki jest najlepszy wiek na wstrzyknięcie kwasu, żeby efekt był najlepszy i najdłuższy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Somesinna Re: Gdzie w Gdańsku na kwas hialuronowy IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 21.06.19, 10:39 Ja mialam wstrzykiwany w usta. Jestem zadowolona :) Polecam jednak dobrze dobrać sobie gabinet, najlepiej wybrac się do lekarza, nie polecam kosmetyczek bo jednak jest to delikatna okolica i nie chciałabyś aby ktoś Ci to sknocił.... Po drugie warto poczytać sobie opinie I na początku nie decydować sie na duże ilości. Dobrze jest wymodelować delikatnie wielkość ust:www.jaw.pl/2019/05/powiekszenie-i-modelowanie-ust-kwasem-hialuronowym-co-warto-wiedziec/ Poczytaj sobie o tym tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arliczka Re: Gdzie w Gdańsku na kwas hialuronowy IP: *.242.140.140.iaas.home-whs.pl 06.05.20, 07:12 Moim zdaniem najlepiej po prostu wybrać się na konsultację. Sama miałam do tej pory 2 zabiegi kwas hialuronowy w usta w celu ich powiększenia botoks na czoło w celu zniwelowania zmarszczek mimicznych jak również mezoterapię na cała twarz w celu jej zrewitalizowania ( zabieg działa o wiele lepiej niż jakiekolwiek kremy do twarzy) Nie ma sie co bać botoksu bo jest to wbrew pozorom bardzo bezpieczny zabieg www.ocean-urody.pl/usuwanie-zmarszczek-botoksem-czym-botox-dobry-wybor/ Na stronie jest opisane jak wyglada zabieg z botoksem. Odpowiedz Link Zgłoś