Dodaj do ulubionych

Gdzie na depilację laserową w Trójmieście

IP: *.dynamic.mm.pl 28.12.15, 09:51
Cześc . Nie widziałąm tutaj takiego tematu a jestem zdania,że warto byłoby na ten temat trochę podyskutować... Jaki mozecie polecić salon kosmetyczny , ewentualni medyczny w Gdańsku gdzie można byłoby wybrać się na depilację laserową? Sama mam dość mocne owłosienie oraz nie jestem w stanie się nawet na nie patrzeć tak wieć chciałabym wybrac się na usunięcie do jakiegoś fajnego salonu. Czy możecie mi polecić dobry salon w Gdańsku? Może być ewentulanie w Gdyni albo w Sopocie ale Gdańsk mam najbliżej:)
Z góry dzięki za porady !
Obserwuj wątek
    • Gość: savannar Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście IP: *.sakuraserver.co 29.12.15, 07:07
      Zdecydowanie klinika pana Igora Michajłowskiego na Marii Curie Skłodowskiej. Obecnie jest tam najnowocześniejszy laser w całej okolicy. Palomar Vectus.Zabieg moze nie jest taki tani ale w pakiecie jest o wiele taniej niż osobno. Poza tym zabieg nie jest bolesny. Z tego co wiem to jest tam wielu chętnych to lepiej jest zapisać się z wyprzedzeniem/
      Chodziłam tam jesienią. Obecnie jest w zasadzie ostatni dzwonek na to aby się zapisać bo nie powinno się robić tych zabiegów jak świeci słońce.
    • Gość: beere Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście IP: *.dynamic.mm.pl 30.12.15, 08:12
      Wiem,że nie można ;) Trochę sobie o tym poczytałam Bardzo długo się zbierałam z decyzją ale ostatecznie chciałabym sie bardzo wybrać. Możesz dać mi tutaj jakiś dokładny kontakt? Dopytałabym się o terminy.
    • Gość: Maria Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście IP: *.59.108.45.maxnet.net.pl 30.12.15, 15:51
      A ja w gdyni polecam poradnie dermatologiczna evi-MED. osobiscie jestem przekonana bardziej do zabiegów robionych w przychodni przez lekarza niz w salonie. Jestem na świeżo po serii zabiegów laserowej depilacji w evi-MEd i jestem bardzo zadowolona zarówno z efektów, jak i z jakości obsługi. Ceny zabiegów są do przyjęcia. Pełen profesjonalizm.
    • Gość: savannar Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 04.01.16, 08:04
      Tutaj masz kontakt do kliniki doktora Michajłowskiego: clinicacosmetologica.pl/zabieg/laser-depilacyjny-palomar-vectus/ . Zabieg kosztuje różnie w zależności od tego jaka jest to okolica. Na stronie masz dokładny cennik tak wieć możesz sobie popatrzeć.
      Rownież jestem o wiele bardziej przekonana do gabinetów medycznych. Nie wiem czy wybrałabym się na laser do kosmetyczki. Przecież jest to laser, trzeba być przeszkolonym aby komuś nie zrobić tym krzywdy... W gabinecie lekarskim jest ta pewność,ze wszystko będzie ok.
    • aichie Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście 21.06.16, 15:09
      Mogę polecić centrum medycyny estetycznej Une Belle Peau w Gdyni (ubp.com.pl) :) Sama jestem w trakcie zabiegów, efekty rewelacyjne :D Pani Dorota ma na stanie nowiutki laser Mediostar, za jego pomocą można usuwać włoski nawet w środku lata, nie trzeba unikać słońca (coś dla spóźnialskich, ha :D) Radzi sobie także z jaśniejszymi włoskami.
    • Gość: Mimi Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście IP: *.play-internet.pl 06.10.16, 02:26
      Super depilacja laserowa jest u Pani Marzenki w Przystanek relaksu ;) efekty szybko bo już po pierwszych 2 zabiegach jest widoczna różnica ;))) zaleca 5 i koniec na zawsze brak włosów . Dziewczyny są super i fajna atmosferka
    • Gość: Robcio121212 Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.05.17, 10:16
      sprawdź salon pamaluk , mają teraz promocje i nowy laser pamaluk.pl
    • klakada Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście 18.10.17, 12:40
      Jestem zadowolona z efektów depilacji w epi-gdansk.pl/. Cena dość korzystna. Pozdrawiam.
    • syriaa Re: Gdzie na depilację laserową w Trójmieście 04.12.18, 23:21
      Korzystałam z depilacji laserowej w przychodni evi-med u dr Małgorzaty Kowalewskiej , jestem zadowolona. Polecam doktor i przychodnie evi-med.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka