Dodaj do ulubionych

Trycholog Gdańsk. Ktoś był?

IP: *.artnet.gda.pl 18.10.16, 10:55
Po długim czasie leczenia wypadania włosów samodzielnie bez żadnych efeków postanowiłam wybrac sie do trychologa.Czy ktoś molże był i napisze czy warto i czy są jakieś efekty? Jakie mieliście zlecone badania oraz czy trzeba za nie płacić dodatkowo ? Czy trzeba przygotować się do wizyty? No i najważniejsze kogo w okolicy polecacie.
Obserwuj wątek
    • kat.rs Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? 18.10.16, 14:19
      Jak najbrdziej warto! Sama równiez stosowałam różne metody na wypadanie włosów.Wewnętrzne i zewnetrzne i nic nie działało, potem praktycznie straciłam już nadzieję ale znajoma poleciła mi się wybrać. Tam zrobili mi badania ( bioppsje skóry głowy i trychogrm - dodatkowo płatne ale pamiętam,ze nie był to jakiś bardzo wysoki koszt jeśli o to chodzi). Potem chodziłam na mezoterapię skory głowy ale zabiegi to są różne tak więc najlepiej jak Ci trycholog doradzi na co się zapisać. A chodiziłam w Gdańsku na Skłodowską
    • kat.rs Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? 19.10.16, 14:10
      Lekarz. Wybrałam sie do kliniki doktora Michajlowskiego. Tutaj masz nr telefonu: +48 793 997 080 . Nie polecam kosmetyczek po kursach.Zaplacisz tyle samo a nie sądzę aby Ci coś poleciła więcej niż toco sobie poczytasz w sieci. Poza tym u żadnej kosmetyczki nie wykonasz takich batań jak biopsja skóry głowy czy też mezoterapia i dermapen.
    • kat.rs Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? 21.10.16, 13:30
      A bardzo dobry. Może nie od razu ale po jakimś czasie kondycja włosów znaczie sie polepszyła. zaczęły odrastać oraz są o wiele ładniejsze i mocniejsze. Miałam sporo baby hair na głowie co było widać szczególnie na linii czoła :)
    • Gość: gość Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.16, 23:49
      Pic na wode ..fotomontaż
    • Gość: MonikaZzke Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: 46.17.63.* 04.08.17, 08:47
      Podbijam Zastanawiam się nad zabiegiem. Warto?
      • Gość: irma Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: 163.172.245.* 07.08.17, 08:56
        Warto! Byłam i jestem bardzo zadowolona. Od prawie 2 lat malam problem z wypadaniem włosów ale jak zobaczyłam ile włosów wypada mi codziennie na szczotce to postanowiłam się wybrać. Dobrze się przygotowałam przyniosłam tam zdjęcia włosów, listę środków jakie stosowałam na włosy, szampony, wcierki, peelingi. Oczywiścierówniez badania, które robilam. Lekarz stwierdziłz,e nie ma to związku z hormonami , co równie sama podejrzewłam bo wczesniej robiłam hormony i niby wszystko w normie. Zaproponowałi mi osocze i ejstem mega zadowolona. Po pierwszym zabiegu efektów nie było, czego sie nawet nie spodziewałam bo dostalam informacje,ze trzeba być na min 3-4 zabiegach. I faktycznie. Po 3 miesiącach wysyp baby hair. Jest o wiele lepiej.
        • Gość: monikazze Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: *.rdns.ukservers.com 28.08.17, 14:45
          Zabieg boli? Zastanawiam się czy się na to nie zapisać bo nieestety jestem bardzo niezadowolona z wizyty u trychologa, do ktorego się wybrałam. Nie sprawdziłam dokładnie gabinetu, myslę,że jak tylko zobaczylam gabinet to powinnam odwrócić się na pięcie i wyjść. Jakieś połączenie salonu fryzjerskiego i trychologa. Na miejscu nie dostalam żadnych konkretnych informacji, tylko zbadali mi skóę głowy. Potem oczywiście wciskanie jakichś tam szamponów i ampułek ( ola boga w cenie 300 zł komplet). Tak wieć szukam czegos u lekarza.
          • Gość: irma Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: 163.47.21.* 28.08.17, 15:06
            Tak naprawdę trychologiem obecnie może sie nazwać każdy. Niestety ale jest bardzo wiele kursów trychologicznych kilkudniowych, tkóe dają ,,,dyplom" trychologa. Tak wieć trzeba bardzo dobrze sprawdzić miejsce, do którego się wybierasz i nie dać się oszukać. Najlepie jest iiść do lkearzxa . Przynajmiej będziesz miała pewność , że osoba która takie usługi świadczy zna się na tym. Jednak radzę zapisać sie na wizytę zanim zdecydujesz się na osocze. Lekarz powinien obejrzeć sobie Twoje włosy i samodzielnie zdecydować jaki zabieg jest odpowiedni.A i sam zabieg nie boli. Znaczy się czujesz lekkie szczypanie ale nie boli ;)
            • Gość: monikazze Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: *.artnet.gda.pl 31.08.17, 14:23
              Może i masz rację. Polecisz jakiegoś konkretnego lekarza ?
              • Gość: irma Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: *.vpnonline.pl 04.09.17, 13:48
                W clinica dermatologica? Albo Michałkowski albo Olivia Komorowska ( jak zapisywałam sie na ziwyte to akurat dr michajłowski był na zwolnieniu i trafiłam do pani Komorowskiej -świetna lekarka, zna sie na tym co robi).
    • Gość: mane Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: *.237.150.185.ip4.akomp.com.pl 10.10.18, 18:25
      Zdecydowanie polecam Panią Mariolę Piotrowską - bardzo ale to bardzo kompetentna osoba
      • Gość: miko Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.20, 18:28
        zasugerowałam się tym wpisem i poszłam na wizyte, ale nie zarezonowało między nami i ja bym nie poleciła tej pani
    • Gość: Marika Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? IP: 194.187.147.* 13.06.19, 12:59
      Też polecam iść do sprawdzonej kliniki. Jak była w clinice cosmetologice to nad wszystkim czuwał lekarz, wszystko było bardzo porfesjonalnie na najlepszym sprzecie tricholab i ogólnie medyczne podejscie do tego mają.
    • marzenaaapodolska Re: Trycholog Gdańsk. Ktoś był? 05.03.21, 14:16
      trycholog jesli jest dobry to efekty Cie zadowolą i znacznie poprawi sie stan twoich wlosów. w trójmiescie nie znam lepszej Pani trycholog niz http://gabinettrychologii.eu. Na stronie znajdziesz wszystkie szczegolowe informacje na temat pierwszej wizyty :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka