Dodaj do ulubionych

Specjalista od łysienia androgenowego

IP: *.artnet.gda.pl 25.01.17, 10:59
Czy ktoś mógłby dać mi namiary na dobrego lekarza, który specjalizuje się w łysieniu androgenowym? Najlepiej Gdańsk.
Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • bosfos Re: Specjalista od łysienia androgenowego 25.01.17, 14:02
      Doktor Igor Michajłowski. Bardzo dobry dermatolog. Z tego co wiem to przyjmuje wyłącznei prywatnie, czasami trudno jest się do niego zapisać poniewaz ma bardzo wielu pacjentów. Warto jest się jednak dobijać ponieawz jest to jeden z lepszych specjalistów od leczenia łysienia na cała Polskę. Mogę Ci jeszcze polecić zapisanie się do doktor Oliwiii Komorowskiej.
    • arminksp Re: Specjalista od łysienia androgenowego 27.01.17, 12:51
      Pani doktor Marta Malek. Konkretna, doświadczona z duża wiedzą. Przyjmuje prywatnie na Skłodowskiej.
      • Gość: strr Re: Specjalista od łysienia androgenowego IP: 46.28.108.* 30.01.17, 08:46
        Dziekuję za informacje. Orientujecie się może jak przedstawia się sytuacja na fundusz?
    • bosfos Re: Specjalista od łysienia androgenowego 30.01.17, 13:16
      Oj trudno będzie się zapisać. Terminy w tym roku bardzo odległe ( ponad kilka miesięcy wprzód) . Moja znajoma ostatnio się zapisywała na fundusz i powiedziala ze nie wie czy pojdzie ponieważ dali jej termin 8 miesięćzny. Poza tym nie wiem czy coś Ci na fundusz zaproponują.Jesli chodzi o leczenie łysienia to nie jest ono niestety refundowane.
      • Gość: strr Re: Specjalista od łysienia androgenowego IP: *.cashloanuk.co.uk 06.02.17, 13:12
        Dziękuję. Ostatecznie zapisałem się prywatnie do pani Marty malek.
    • adriannawu Re: Specjalista od łysienia androgenowego 02.03.17, 08:45
      Podpytaj lekarza o ten zabieg www.fenice.pl/index.php?view=treatment&id=57 - mojemu mężowi to ostrzykiwanie mega pomogło, choć włosy leciały mu w błyskawicznym tempie.
    • magdajon3355 Re: Specjalista od łysienia androgenowego 18.03.17, 15:47
      Nie znam specjalisty ale mogę Ci polecić sposoby, które pomogły mojemu mężowi na łysienie androgenowe
      wylecz-lysienie.dozdrowia.com/sposoby-na-lysienie.php

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka