olina77 09.08.06, 23:01 jeździłąm do Gdańska (z Redy) ale od porodu nie mam na to czasu. Polećcie kogoś dobrego prywatnie albo z NFZu. Z telefonem/adresem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 10.08.06, 14:28 Z Wejherowa dr Chlebek 602890555 ul.Kusocińskiego 1/19 Odpowiedz Link Zgłoś
szedewr Dr Chlebek - NIE polecam 27.02.07, 22:54 Nie polecam zupełnie - zachęcona Waszym zachwytem nad ta lekarką poszłam do niej na wizytę. Nie znając mnie zupełnie przepisała mi niepotrzebnie hormon, nie przeprowadziła ze mną podczas pierwszej wizyty wywiadu, i NIGDY - podczas moich trzech u niej wizyt - nie wysiliła się nawet, żeby mnie zbadać!!!! Wizyta u niej trwa maksymalnie 15 minut - za co kasuje 50 zł, a wizyta wygląda tak, że pani doktor pyta się co jest i przepisuje recepty BEZ PODSTAWOWEGO BADANIA ginekologicznego. Jak dla mnie to nie jest po prostu żaden lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: Dr Chlebek - NIE polecam 28.02.07, 19:39 szczerze mówiąc, nie wiem o czym mówisz, i jest to dla mnie nieprawdopodobne. Za dr Chlebek mogę ręczyc Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: Dr Chlebek - NIE polecam 28.02.07, 20:03 mnie prowadziła bez zarzutu.Polecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
basiuniagp Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 10.08.06, 16:38 ja od 2 lat chodzę do dr Elżbiety Ostrowskiej-Ciskowskiej, przyjmuje w gabinecie w Rumi i Evi-Medzie w Gdyni, poza tym pracuje w Wejherowie w szpitalu gabinet w Rumi: ul. Żwirki i Wigury ( nie pamiętam nr ale blisko ul. Kosynierów) tel. 0501 720 180 przyjmuje wt i pt 16-18 (wg tabliczki) ja się zawsze umawiam poza tymi godzinami wcześniej telefonicznie wg mnie rzeczowa, konkretna, można do niej zadzwonić poradzić się oprócz tego ze jest ginekologiem jest też endokrynologiem, co akurat dla mnie ma znaczenie, bo mam niedoczynność tarczycy Odpowiedz Link Zgłoś
olina77 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 10.08.06, 23:20 a Chlebek to facet czy babka? Jakoś wolę do babeczki :-) Basiunia, Dziękuję za namiary na dr Ostrowską! Odpowiedz Link Zgłoś
gusia210 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 11.08.06, 21:40 dr Chlebek-Gustkowicz -kobieta pracuje w szpitalu w Wejherowie ja podałam namiary na gabinet prywatny wizyta kosztuje 60 złotych ma swoje USG prowadziła moją ciążę i byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 12.08.06, 10:44 a ja moge polecić dr. Chrostowska z Pucka- przyjmuje prywatnie ,ale lkeki wypisuje na NFZ ma swóje USG, ciazy osobiscie u niej nie prowadzilam, ale szwagierka tak bylo OK, no ale ciaza i zdrowa bez komplikacji. 673 41 58 pn,wt,sr,pt:15-19 przyjmuje i po 19tnastej, tworzy sie taka 2ga kolejka poza zarejstrowanymi, ale trzeba by było być już tak 18,30 tam ,zeby przed 20 być po za gabinetem Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 12.08.06, 19:42 dr Andrzej Kiełkowski ze szpitala w Wejherowie, mogę go polecić z ręką na sercu.. miły.... cierpliwy... doświadczony adres gab w Gdyni Pl. Kaszubski 13/5; 81-350 Gdynia (058) 620 34 77 501727716 W Wejherowie niestety nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 15.09.06, 16:07 a mnie ten doktor przeraził, był bardzo neisampytyczny, normalnie mnie obraził, Odpowiedz Link Zgłoś
iziak80 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 15.09.06, 17:13 Moniko napisz coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 15.09.06, 17:36 nie chce sie wdawac w szczegóły, ale nie byłam u niego na wizycie, tylko w szpitalu gdzie mnie przyjmował, i był bardzo nie miły, taki czarny humor, po takim spotkaniu nie wybrałabym sie do niego na wizytę, choć czytałam dober opinie ja chodze do dr Foltmana, myśle że dobra jest też pani Chlebek, oboje bardzo przemili, a to dla mnie bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
maupa19 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 16.09.06, 16:42 W centrum Rumii przyjmuje Dr Sepioło. Bardzo miła, młoda kobietka. Bardzo delikatna, doświadczona i wykształcona. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmadzik1 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 28.02.07, 20:45 znam wszystkich lekarzy o ktorych wspominacie oprocz tej ostatniewj Pani. Dr Chlebek jak ma przelotnych pacjentow to tez tak ich przyjmuje a jak sie do niej duzej chodzi to jest bardzo mila. Dr kielkowski ma faktycznie specyficzny humor ale raczej on wszystko wlasnie w zart przerabia tylko trzeba wyluzowac. Najmniej mi pasuje ta dr ktora poleca basiuniagp czesto krzyczy w szpitalu w wejherowie i sie czepie glupot no ale coz jest zastepca ordynatora wiec pewnie moze. Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 01.03.07, 04:21 mmadzik1 napisała: > Najmniej mi pasuje ta dr ktora poleca basiuniagp czesto krzyczy w szpitalu w > wejherowie i sie czepie glupot no ale coz jest zastepca ordynatora wiec pewnie > moze Hej :) Chyba pomylilas dr Ostrowska-Ciskowska z dr Ciołkowska ;) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
atinaati Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 04.03.07, 12:19 Ja osobiscie polecilabym dr.Cerek [kobieta] przyjmuje na ul. Lakowej w Redzie. Super lekarz,jeszcze nie spotkalam tak milego ginekologa Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: ginekolog-Rumia, Reda, Wejherowo-polećcie 04.03.07, 22:29 i raczej odradzam dr Skrzyca, ktory przyjmuje w przychodni na Derdowskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś