justyneczka82 12.10.06, 23:34 Prosze o opinie na temat dr.T.Milczka, gdyz z takim chamstwem z jakim sie spotkalam z jego strony zaczynam powatpiewac czy on ma prawo tytulowac sie doktorem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: gabi Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:16 ale czy takiej przykrpsci doznałas z jego strony jako pacjentka na klinicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
justyneczka82 Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 17.10.06, 00:16 Hej, tak zgłosiłam się na Zbę Przyjęć na Klinicznej i dr Tomasz Milczek miał wtedy dyżur-niestety. Był bardzo obużony, że w ogóle przyszłam i ciągle powtarzał:proszę zapamiętać na całe życie, że o takiej porze (22-00) nie przychodzi się na Izbę Przyjeć, a na moje pytanie od czego pan tu jest odpowiedział: by ratować ludzion życie, a pani do rana nie umarłaby. Zrobił mi bardzo bolesne badanie i był naprawdę bardzo, ale to bardzo nieuprzejmy. Wypisal mi receptę, która byłą bardzo nieczytelan i leku nie wydano mi w żadej aptece. Czy tak zachowuje się lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 15.10.06, 22:21 Cos kojarze... on ma specyficzne poczucie humoru :D Odpowiedz Link Zgłoś
justyneczka82 Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 19.10.06, 22:05 Tu nie chodzi o żadne poczucie humoru tylko o jego hamstwo, bo niewiem czy można powiedzieć, że ktoś ma pocucie humoru mówiąc : Izba przyjęć jest od ratowania ludziom życia a pani do rana nie umarłaby" Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 21.10.06, 13:14 to zalezy co ci bylo, moze powiedzial prawde!? Odpowiedz Link Zgłoś
justyneczka82 Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 22.10.06, 00:17 Ale jaką prawdę? Poszłam na Izbę Przyjęć, ponoeważ strasznie bolał mnie brzuch ( a ja mam mięśniaki i powiększony jajnik, przez co jestem strasznie przerażona) boli on mnie dość często, ale teraz to było naprawdę baaaardzo bolesne, zgłosiłam się po poradę, a "dr" nie powiedział mi żadnej prawdy tylko był dla mnie bardzo niemiły, opryskliwy. A ja chciłam tylko, aby daj mi może jakiś zastrzyk czy powiedział co mi jest, no niewiem lekarze nie jestem i właśnie po to zgłosiłam się na Izbę, ale jeśli piszesz to może byłaś pacjentką lekarza, więc może podzielisz się własnymi spostrzeżeniami. Pozdrawiam serdecznie Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 22.10.06, 10:36 Prawde ze Izba przyjec jest od ratowania zycia a nie od podawania srodkow p/bolowych i rozkurczowych w ktore powinien cie zaopatrzyc twoj lekarz. Po co mial ci mowic co ci jest skoro sama wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
justyneczka82 Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 22.10.06, 20:07 Tak, to prawda, że wiem ogólnie co mi jest, ale od tego nie powinien boleć mnie tak brzuch i niewiedziłam dlaczego tak boli, a ból był naprawdę bardzo silny, brałam już tego dnia wiele leków p/bólowych (w któe jestem bardzo dobrze zaopatrzona) i nic mi nie pomogło, dlatego się zgłosiłam na Izbę. ALe nie rozumię skąd w Tobie tyle jadu w moją stronę, bardzo ciekawa jestem kim jestes, bo albo nigdy nie miałaś/leś problemów ze zdrowiem, albo nie jestes osoba, za która się podajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 22.10.06, 22:17 To nie jest jad tylko konkretna odpowiedz. Co do doktora wydaje mi sie ze mial racje ale mogl to przekazac inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: graszka Re: do diastema IP: *.metrolink.pl 11.12.06, 19:22 a jak moja droga usprawiedliwisz fakt ze pz owego doktora mało nie straciłam dziecka? byłąm w 6 miesiącu. ktg zrobione pz położną wykazywało częste skurcze, a on spojrzał i wyszedł, opieprzajac siostrę ze zrobiła ktg. gdyby nie inny lekarz, prywatny, pierwszy lepszy do którego poszłam po wyjsciu ze szpitala, starciłabym moją córeczkę...on tylko spojrzał na brzuch, położył na nim rękę i nie musiał robić badań... brzuch był twardy jak kamień i lekarz wiedział co sie dzieje. w kazdej chwili mogłąm urodzić... czy ratowanie dziecka w łonie matki to nie jest ratowanie życia? nawet położna byłą oburzona zachowaniem lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jasio Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.85-237-168.tkchopin.pl 29.10.10, 21:09 No to miał rację, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goha Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 19:00 zawsze był dupkiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka od x-lat Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.nsm.pl 06.06.07, 11:20 Dr Milczek jest lekarzem konkretnym, z porządnym podejściem do życia, pacjentki traktuje w sposób prawidłowy. Kobiety - radzę więcej dystansu do siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Panie Milczek! 07.06.07, 07:25 Gość portalu: pacjentka od x-lat napisał(a): > Dr Milczek jest lekarzem konkretnym, z porządnym podejściem do życia, pacjentki traktuje w sposób prawidłowy. > Kobiety - radzę więcej dystansu do siebie ! Sam pan miej dystans do siebie, a nie anonimowo rób sobie reklamę na tym forum!!! Zwrot "z tym do rana pani nie umarłaby" świadczy, że jest on małym, leniwym, zakompleksiałym chamem, dowartościowującym się poprzez gnębienie pacjentów będących w potrzebie!! Tacy "doktorzy" robią złą opinię całej branży [służbie zdrowia]! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ola Re: Panie Milczek! IP: *.spidercom.com.pl 07.06.07, 11:07 Też miałam wątpliwą przyjemność być pacjentką p. Milczka bo tytuowanie go doktorem tp spora przesada. Nieuprzejmy, zadufany w sobie i mało konkretny jako lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lkina Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.chello.pl 10.08.07, 15:22 dr.Milczek prowadził całą moją ciążę i pomimo tego że trafiłam do niego przez przypadek jestem nadal jego pacjentką. Jestem zadowolona z niego i póki co nie zamierzam zniemniać lekarza. A propo tego "chamstwa" to również jestem zdania że skoro wiedziałaś że jesteś chora to leki powinnaś mieć w domu, a nie jeżdzić na izbę przyjęć-bo rzeczywiście nie był to nagły wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka od x-lat Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.nsm.pl 06.09.07, 09:28 Pan Milczek również prowadzi obecnie moją ciążę i jestem zadowolona z jego usług. Chcę być jego pacjentką dalej. Polecam go szczególnie kobietom, które rozczulają się nad sobą - można oduczyć się przy nim tego skutecznie oraz podchodzić do wszelkich spraw ginekologicznych normalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mama Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 14:40 Nigdy nie spotkalam lakarza, ktory bylby tak niekulturalny. klase dobrego fachowca poznaje sie po sytuacjach ekstramalnych, bo przeciez zwykla. ciaza to nie choroba...A porod....Pan Milczek odbieral moj przedwczesny porod. Dziecko przy porodzie zmarlo.Ten lekarz nie potrafil sie zachowac w takiej sytuacji jak czlowiek, jego sarkastyczne uwagi na temat akcji porodowej zero pomocy, otuchy, nadziei.Ten czlowiek nie ma ludzkich odruchow. Jego reakcja w takiej sytuacji byla co kilka minut ucieczka z sali porodowej.I ten jego usmieszek, gdy na oczach umiera dziecko.... Dla niego kolejny porod patologiczny jakich przeciez odbieral tysiace na klinicznej, dla mnie jedyne dziecko, o ktore walczylam. Taki lekarz na pewno nie pomaga, a wrecz przeciwnie szkodzi i utwierdza opinie o lakrzach bez serca... Pacjentko od x-lat- mysle ze to dla ciebie doskonaly lekarz. ale nie dla normalnych kobiet oczekujacych opieki od lekarza, a nie bezdusznego traktowania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka od x-lat Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.nsm.pl 10.09.07, 15:05 > Pacjentko od x-lat- mysle ze to dla ciebie doskonaly lekarz. ale > nie dla normalnych kobiet oczekujacych opieki od lekarza, Czyżbym była nienormalną kobietą oczekującą opieki od lekarza? tak samo jej potrzebuję jak każda inna pacjentka i też martwię się, żeby było wszystko dobrze podczas porodu i po nim. >zero pomocy, otuchy, nadziei. > w takiej sytuacji byla co kilka minut ucieczka z sali porodowej > lekarz nie potrafil sie zachowac w takiej sytuacji jak czlowiek: - Jakiej pomocy się Pani spodziewała od lekarza? Miał stać przy Pani, trzymać za rękę, głaskać, płakać, użalać się, czy mówić miłe słowa? Jak można zachować się w takiej sytuacji? Co Pani by zrobiła będąc na jego miejscu? Czy mówiłaby wtedy do obcej osoby: będzie dobrze, proszę się nie martwić, jakoś się ułoży, proszę nie płakać...? Gdyby mi lekarz dodawał nadziei w takim momencie, jeszcze bardziej bym się rozbeczała i byłabym wściekła, jakim prawem on mnie pociesza, kiedy tylko ja wiem co czuję i jak mam przeżywać tak trudną chwilę. Jestem ciekawa jak Pani zareagowałaby na tego lekarza, gdyby dziecko zostało uratowane. Mogę być pewna, że nie pisała by Pani takich słów, tylko odbiór jego osoby, oraz wyrażanie opinii o nim byłaby znacznie pozytywna... Dotknęło Panią nieszczęście, i zdaję sobie sprawę jak ciężko jest żyć, kiedy dziecko umiera wcześniej niż rodzic. Na pewno lekarz nie postępował w trakcie akcji porodowej specjalnie tak, aby Pani dziecko umarło. Warto zapoznać się z rzeczywistą przyczyną śmierci, (a nie obwiniać lekarza o brak kultury i bezduszne zachowanie, bo to akurat ma mało wspólnego z tym, że dziecko umarło) a sądzę, że nie było nią to co Pani opisała przy tak ciężkim porodzie: >zero pomocy, otuchy, nadziei.Ten czlowiek nie ma ludzkich odruchow. Jego reakcja w takiej sytuacji byla co kilka minut ucieczka z sali porodowej.I ten jego usmieszek, gdy na oczach umiera dziecko.< Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Też mama Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.chello.pl 10.09.07, 20:13 Do pacjentki od x-lat kobieto idź się leczyć, ale na głowę i to szybko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka od x-lat Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.nsm.pl 11.09.07, 12:05 >idź się leczyć, Myślę, że nie jest Pani odpowiednią osobą do wydawania rozkazów odnośnie leczenia, oraz decydowania o stanie mojego zdrowia. Proszę również nie uzurpować sobie takich praw (naśladowanie Kaszpirowskiego może być niebezpieczne). Po Pani krótkiej wypowiedzi sądzę, że posiada Pani luki w podstawach składni. Proszę przeanalizować budowę poniższego zdania: >kobieto idź się leczyć, ale na głowę i to szybko ... bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 21:17 Zgadzam się z opiniami pacjentek, iż wizyta u doktora T. Milczka to katastrofa życiowa. Ja od czasu sadystycznego zbadania przez tegoż pana połączonego z groźbami, iż zawezwie ochroniarza aby przytrzymał mnie na fotelu ginekologicznym w czasie gdy wyłam z bólu, boję się wszystkich ginekologów.Po potraktowaniu jak zwierzę musiałam zgłosić się do internisty w gabinecie obok po środki na uspokojenie i przeciwbólowe. O jakichkolwiek zleceniach na badania mimo poważnych dolegliwości i moich nalegań mowy nie było, zresztą pan ten najwyraźniej nie ma czasu dla pacjentek bo pisze liczne artykuły. Po zapoznaniu się z ich treścią uważam, iż pozwalanie mu na te publikacje jest niegodziwością przy takim upadlającym traktowaniu pacjentek. Niewątpliwie na programy badawcze tegoż pana przeznacza się hojną ręką granty. Niedawno doznałam szoku bo ten pan działa w poradni onkologicznej i jest adiunktem w Akademii Medycznej. Jakim prawem promuje się takich sadystów za nasze pieniądze! A może tego pana należy wysłać na terapię dla sadystów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: 89.174.39.* 08.09.08, 16:40 Uwazam ze pani opinia jest lekko przesadzona. Kobiety spojrzcie na lekarzy od drugiej strony oni nie moga przezywac osobiscie kazdej pacjentki ...oszaleliby a konkretny i logiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka! Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.nsm.pl 15.09.08, 13:15 "Jakim prawem promuje się takich sadystów za nasze pieniądze!" Nie pie...głupot, bo za Twoje pieniądze nikt nikogo nie promuje. Poza tym powinnaś być zadowolona, że dzięki Tobie młodzi ludzie kształcą się by ratować życie takim baranom i niewdzięcznikom jak Ty. Równie dobrze można przyczepić się do wszystkich znanych osób na całym świecie, że są stawiani na piedestały dzięki nam szaraczkom... A z drugiej strony, jeśli jesteś taka bogata, i nie chcesz aby leczył Cię "sadysta", to po jakiego ch...a wybierasz się właśnie do niego? Trzeba mieć trochę w głowie, żeby być pracownikiem AM, nieprawdaż? No i oczywiście skoro inni są głupkami i pracują jako lekarze- sadyści, to dlaczego Ty nim nie zostałaś? - przecież świat byłby taki piękny dzięki Tobie: tak delikatnej osobie; i sama byś opłacała sobie naukę; i za swoje zasrane pieniądze robiłabyś badania. Pomyśl jak byłoby wspaniale, gdyby wszyscy myśleli jak Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tlenoterapia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.chello.pl 08.09.08, 22:28 justyneczka82 napisała: > Prosze o opinie na temat dr.T.Milczka, gdyz z takim chamstwem z jakim sie > spotkalam z jego strony zaczynam powatpiewac czy on ma prawo tytulowac sie > doktorem Dobrze ,ze napisalas co Ci sie przytrafilo.Lekarz nie powinien ignorowac dolegliwosci pacjenta,zawsze przy niezidentyfikowanym bolu istnieje ryzyko,ze jest to cos powaznego.Powinien wyjasnic czym jest najprawdopodobniej spowodowany i zweryfikowac to odpowiednimi badaniami.Napisala bym skarge do dyrekcji osrodka i do Rzecznika Praw Pacjenta. Ofiara nieludzkiego traktowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia_55 Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 09.09.08, 15:46 miałam "przyjemność" spotkać Pana doktora. Do dzisiaj, a minęło ponad 18 miesięcy, nie mogę się zdecydować na pójscie do innego ginekologa. Bardzo nieuprzejmy, zbywajacy pytania, narobił mi kilka siniaków na brzuchu podczas badania. Lekarka rodzinna była zszokowana widokiem sińców na moim brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: 89.174.39.* 15.09.08, 16:26 Czytajac to forum zalamana jestem poziomem co niektorych osob... sonia_55 nie pomyslalas ze badanie ginekologiczne moze czsami zwyczajnie bolec niezaleznie od tego na jakiego lekarza sie trafi a ty po prostu moze masz wrazliwe naczynka??ja np. wystarczy ze mozniej zlapie klamke i mam since. Pan dr milczek nie bez powodu pracuje na AM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewek Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.gprs.plus.pl 23.10.08, 15:04 to jest dupek do potęgi,brak slow na tego chama i jego zachowanie ,moim zdaniem to wogole nie powinien pracowac jako lekarz,ja bylam u niego raz i wiecej nie pojde ,moze jakby zaczal prywatnie leczyc to mialby inne podejscie do pacjentek ..co to za lekarz ktory z łaską odpowiada na pytania i ignoruje pacjentki??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natalia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.ip.netia.com.pl 31.10.08, 09:21 moze wy za duzo oczekujecie?? moze uwazacie ze lakarz powinien sie nad wami uzalac i tyle?? bardzo dobrze jak lekaz potrafi sprowadzic na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zu-za Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 14:27 natalio, to się wybierz do tego lekarza, niechaj sprowadzi Cię na ziemię! Powodzenia! Kobiety! bronicie tego pana z zastanawiającym uporem... Może komuś odpowiada takie traktowanie w gabinecie lekarskim, w końcu o gustach się nie dyskutuje. Jedna lubi, żeby po śmierci jej dziecka lekarz wykazał się namiastką ludzkich uczuć innej wystarcza,że obsługuje ją SAM adiunkt AM. Nie zapominajmy jednak,że "nie pomogą doktoraty kiedy człowiek chamowaty". Tak więc wolność wyboru, drogie panie.. Ogólnie przyjęło się, że oczekujemy od innych kultury i poprawnego traktowania. I panie z takimi oczekiwaniami - do innego lekarza proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natalia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.ip.netia.com.pl 20.11.08, 14:46 jakbys chciała wiedziec to chodze do tego lekarza i wiesz co??? odziwo w poczekalni same cieżarówki siedzialy. podstawowa zasada - ile ludzi tyle opini. równie dobrze lekarz do którego Ty chodzisz mogł zrobic komus jakąś "krzywdę". najlepiej sie przekonac samemu a nie wierzyc tylko temu co ludzie gadają i piszą. to tak jak ja chodziłam do dr lenckowskiej i jestem bardzo niezadowolona, a inni ją chwalą. i nikt mnie nie musi na ziemie sprowadzać, bo od lekarza wymagam tego co kazda kobieta, opieki nad jej dzieckiem, no i oczywiscie nademna. i nie mam w tej kwesti zadnych zastrzerzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natalia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.ip.netia.com.pl 20.11.08, 15:10 a pozatym ja na nikogo nie naskakuje za to co tu pisze, albo za to ze go nie lubi, bo jest taki i owaki.... równiedobrze moge wam powiedziec zebyscie nie rodziły na zaspie, bo ci sami lekarze co są na połoznictwie są tez na ginekologi a moją kolezanke trzymali 2 tyg z martwym dzieckiem i nie podejmowali zadnych działań poza kroplówkami które nie działały na nią. (zanim trafiła do lekarza to dziecko juz 3 tyg nie zyło) i nie jedna z was powie ze tylko tam chce rozdic bo ma dobre opinie od znajomych. WŁASNIE!!! ile ludzi tyle opini!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.nat0.sta.nsm.pl 21.12.08, 01:04 a gdzie ten lekarz milczek przyjmuje? czy na nfz i czy mozna tez prywatnie, no i w ktorym to miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zuzka Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.nat0.sta.nsm.pl 24.12.08, 12:15 A np w Przychodni "Nowy Chełm", Chałubińskiego 23. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewula Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.gprs.plus.pl 07.01.09, 19:07 Tak na chelmie i mam nadzieje ze tylko tam ten palant przyjmuje,najgorszy lekarz chyba w calym trojmiescie!!!Jego ironiczne poczucie humoru tylko jego chyba bawi,malo kompetentny i chamski !Doktorku zmien zawod bo na ginekologa sie stanowczo nie nadajesz polecam zawod grabarza to cos dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewa Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.nat0.sta.nsm.pl 24.01.09, 03:12 wiecie co, dotarlam do niego. mily, usmiechniety pan,badanie przeprowadzil normalnie, zreszta jak wszyscy. do tego wywiad lekarski, opinia o moim zdrowiu i to wszystko. na spokojnie zupelnie i w fajnej atmosferze, wiec mi sie podobalo. ogolnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inka Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.chello.pl 04.02.09, 23:28 potwierdzam. to porządny lekarz, konkretny i z całą pewnościa nie lekceważy pacjentki. Prowadzi moją druga ciążę a poza tym lecze się u niego od kilku lat. Również polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natalia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.154.31.78.cable.morena.jarsat.pl 07.02.09, 10:22 dokładnie, przez cały czas jak do niego chodze czyli od poczatku ciazy a jestem w 27 tc. nie mam zadnych zastrzezen, wrecz przeciwnie w srode mielismy usg i cos mu sie nie podobalo w tetnicy mozgowej i dal skierowanie do szpitala na badania za co jestem mu wdzieczna bo o niebo spokojniejsza. a to ze komus nie podpasowal (ewula, ewela... nie wiem jak ci tam) to nie znaczy ze faktycznie taki jest, najlepiej sie samemu przekonac a takie opowiastki miedzy bajki włozyc... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: catt31 Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 15:10 Moja mama powiedziała, że nadaje się na rakarza! Bardzo niedelikatny, bezczelny w swoim rodzaju i nader ciekawski! Moja mama wyszła zszokowana z jego badania, już nie dodam, że obolała na maxa! Facet się na niej wyżył! Skurczybyk! Musiałby na mnie trafić , dostałby po ryju! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzzzzz Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.pruszcz.mm.pl 08.10.10, 08:06 A JA SIE NIE ZGADZAM Z WASZYMI OPINIAMI BYLAM U DR. W PRZYCHODNI ONKOLOGICZNEJ NA ul.zwyciestwa I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I TO BARDZO DOBRZE ZE LEKARZ MA POCZUCIE HUMORU - A TE PANIE KTORE NARZEKAJĄ TO WYDAJE MI SIE ZE SAME NIE MAJA POCZUCIA HUMORU I STAD TE OBURZENIA - WIECEJ LUZU KOBITKI Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sasa Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:13 A ja byłam dziś u doktora Milczka na Onkologii,i jaka jest moja opinia? ŻE W ŻYCIU TAK CIEPŁEGO LEKARZA NIE WIDZIALAM, TAK SYMPATYCZNEGO! Może drogie panie zbyt wiele wymagacie? Może wydaje wam się,że jak jesteście w ciąży,to najlepiej żebyście miały wszystko na tacy podane,i żeby każdy padał wam do stóp? A zdajecie sobie sprawe,że lekarz to też człowiek, i też może się pomylić? Od lekarza nie powinno się wymagać wrażliwości, bo tak to by nie nadawał się do pracy. Ja mam pozytywne nastawienie do tego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natalia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: 78.31.154.* 03.03.09, 13:43 to jednak nie jestem jakims tam wyjątkiem który tak uważa :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: danka Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 19:44 Byłam dziś na badaniu biustu u dr Milczka. Jest bardzo miły, bada delikatnie, fachowo przeprowadził wywiad, żadnych dziwnych humorów ....Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olka Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 21:10 Każdy ma swoje humory: sprzedawczyni, nauczycielka a nawet lekarze. Rzadko trafiam na miłych lekarzy,mam pecha do nich. Ale pan Milczek jest sympatyczny, byłam u niego na onkologii bardzo uśmiechnięty i żartowniś, w dodatku przystojny:). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skimia Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.rev.pro-internet.pl 14.01.10, 13:15 Nie ten lekarz jest dobry, który miło się uśmiecha do pacjentki, ale ten, który jest dobrym fachowcem. A dr Tomasz Milczek jest bardzo dobrym ginekologiem. I o to chyba powinno kobietom chodzić. Dyskusje o takim a nie innym poczuciu humoru, sposobie bycia itp. są według mnie drugorzędne. Dr Milczek jest świetnym ginekologiem i chirurgiem i to jest najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pacjentka Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.10, 22:50 Moim zdaniem to świetny doktor!!!.Przyszłam do niego rozbeczana , to mnie na wstępie uspokoił , wysłuchał i dokładnie zbadał . Potem skierował na oddział kliniki i osobiście zoperował (miałam szczęście). Rana mała na samym dole brzucha, zszyta rozpuszczalnymi nićmi właśnie sie goi. Na sali pooperacyjnej półprzytomna spytałam się co z moimi jajniczkami? , to krótko powiedzał,że są całe ale nie będzie teraz ze mną o tym gadał bo i tak za pare godzin nic nie będę pamiętać... rzeczywiscie co za jazda!!! .Przy wypisie podeszłam i ładnie podziękowałam za wszystko. Doktor ma specyficzne poczucie chumoru , które mnie osobiscie rozbraja , jest uroczy i do tego przystojny.Konkretny człowiek na odpowiednim miejscu. Jeżeli któraś z was szuka niańki to rzeczywiście nie te klimaty .Człowiek życie ratuje tylu kobietom a wy ? Wstydziłybyście się wygadywać takie głupoty. Jeżeli problem by się powtórzył to bez wątpienia polecę właśnie do niego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mala_mi Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 22:10 dziś byłam u dr Milczka pierwszy raz, mam 21 lat i była to moja druga wizyta u ginekologa (zmieniłam lekarza bo przestał przyjmować na fundusz), Milczka poleciła mi siostra, która długo jest jego pacjentką, przyszłam do niego z podejrzeniem torbieli na jajniku - co potwierdziło badanie USG, które zrobił mi bez zwłoki, traktował poważnie i przede wszystkim konkretnie i profesjonalnie, fakt ma specyficzne poczucie humoru (trochę jak dr House) ale mi ono odpowiada i po jednym jego żarcie totalnie się wyluzowałam, nie cackał się ze mną prawda, ale my kobiety mamy skłonność do przesady i wymyślania chorób i wydaje mi się, że dobrze, że on stawia na nogi i nie daje się rozczulać - nie bądźmy hipochondryczkami! Myślę, że świadectwem, że jest on dobrym DOKTOREM (bo zasługuje na ten tytuł) są tłumy kobiet w poczekalni, które mu ufają a co do wszystkich pań powyżej ORTOGRAFIA NIE UMARŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joanna Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.pit.gda.pl 01.03.11, 14:28 Uważam, że dr Milczek jest wspaniałym fachowcem i ma dobre podejście do pacjentek. Ja zostałam operowana na AM przez doktora i chodzę do niego na wizyty kontrolne do WCO i nie mam mu nic do zarzucenia. Wspaniały człowiek - najlepszy z lekarzy ginekologów jakich do tej pory miałam (3 sztuki). POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Panna Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 10:36 Byłam u dr. Milczka 2 razy. Badanie w moim przypadku było bolesne. Doktor mnie o tym uprzedził. Był wyrozumialy i konkretny. Doradził. Nie jest ważne, aby lekarz miał uśmiech nr 5, ważne, że umie pomóc i dobrze leczyć. Jest godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EM Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.ip.jarsat.pl 09.06.13, 14:13 Witam, Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami (no może poza tym- ze przystojny bo nie w moim guście:)) Jestem Jego pacjentką od czterech miesięcy-to moja pierwsza ciąża i jak to zwykle bywa mam sto pytań do, sto wątpliwości i sto obaw. Poszłam do Niego przez przypadek i nigdy nie żałowałam. Charakter mi w stu procentach odpowiada, nigdy nie zbagatelizował żadnego pytania nawet jak były totalnie z kosmosu. Mogę śmiało polecić Go Dziewczynom, które nie potrzebują niani tylko konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia 27.03.21, 11:15 Potwierdzam: jest głupio złosliwy i zachowuje się wobec pacjentek impertynencko. Ma wyrazny przerost EGO. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuma Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.master.pl 21.05.21, 19:17 Też tego doświadczyłam! Facetowi już odbiło! Uważa się za nieomylnego, wywiad robi powierzchownie i wyciąga fałszywe wnioski. Może do ciężarnych ma inny stosunek, ale do kobiet chorych protekcjonalny. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Domidorka Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.21, 09:37 Byłam u niego na wizycie. Postawil mi zla diagnoze, przez niego nie mogłabym mieć dzieci gdybym posłuchała jego porady... Po za tym bardzo niemiły i hamaski. Dobrze ze sa jeszcze inni lekarze ktorzy maja powolanie... Nie polecam p. Tomasza Milczka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosc Re: Dr. Tomasz Milczek - opinia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.22, 11:17 Z przykrością muszę przyznać pani rację.Była to moja pierwsza i ostatnia wizyta u pana doktora. Odpowiedz Link Zgłoś