zapato-holandes 17.08.07, 12:27 znacie jakieś dobre adresy, sprawdzonych terapeutów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wacek Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.aster.pl 29.03.08, 18:16 i co? nikt? nic? ani jednego adresu???????? załamka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.chello.pl 23.04.08, 19:13 przychodnia na Jaskolczej 7/15 ma dobrych lekarzy na NFZ i nie tylko -305-24-12 Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto 23.04.08, 19:18 "Psychomedicus" i psychatra dr Piotr Pankiewicz-specjalista nerwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlenoterapia Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.chello.pl 23.10.08, 22:50 To psychiatra nie terapeuta.Tylko zdzieranie fosy jet dla niego wazne.Problemy ludzi go nudza,nawet nie sili sie na uwazne wysluchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matsyn Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 13.04.18, 00:00 Doktor Piotr Sowiński to psychiatra prawdziwie godnym polecenia. Zasługuje na uwagę ze względu na determinacje z jaką przystępuje do leczenia trudnych przypadków, gdzie choroba przejmuje kontrole nad pacjentem. Dzięki leczeniu pod okiem tego lekarza uświadomiliśmy ojcu, że z jego nałogu nie wyjdzie sam i potrzebuje pomocy specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 11.05.18, 22:44 Nerwice, nerwice, kto ich dziś nie ma??? Ja również musiałam skonsultować się ze specjalistom. Z polecenia trafiłam do dr. P. Sowińskiego, którego sobie bardzo cenię ze względu na szerokie kompetencje i duże doświadczenie w pracy z pacjentami znerwicowanymi, co mogłam zauważyć od pierwszego spotkania. Pan doktor jest bardzo życzliwy i z wielkim szacunkiem traktuje każdego pacjenta. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 12.04.18, 23:25 Polecam dr. Piotra Sowińskiego, którego gabinet mieści się w Rumi niedaleko od Gdańska. To bardzo dobry psychiatra i psychoterapeuta. Po moich doświadczeniach z NFZ i szpitalami, mogę ocenić, że to dobry fachowiec, który angażuję się w problematykę chorobową, dokładnie analizuje przyczyny choroby. Swoją wiedzę umiejętnie wykorzystuje by pacjenta wyprowadzić z choroby i pomóc żyć. Jestem pod wrażeniem zastosowanych przez niego metod i sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.85-237-165.tkchopin.pl 13.05.08, 20:08 Ośrodek Razem www.razem.pl/ Mają bardzo sympatycznego, niesamowicie skutecznego psychologa. Młody ale ze sporym doświadczeniem. Wizyta godzinna kosztuje 50 zł. Ja chodziłam niecałe pół roku, życie mi się odmieniło o 180 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexi Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 04.06.18, 01:00 Skuteczny, doświadczony, sympatyczny pan doktor Sowiński, który potrafi cierpliwie słuchać historii chorobowej pacjentów. Poświęca dużo uwagi i czasu pacjentowi. W gabinecie podczas wizyt zawsze panuje mila atmosfera sprzyjająca szczerym wypowiedziom. Pan doktor jest godny zaufania i polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinG Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.06.18, 11:32 Byłem pierwszy raz u pana doktora, ale mogę ocenić bardzo pozytywnie wizytę i fachowe podejście. To bardzo konkretny, solidny lekarz, który potrafi z szacunkiem odnosić się do chorego i cierpliwie wysłuchać jego problemów. Jest uważny, cierpliwy, spokojny, a przy tym miły i sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terenia Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 02.08.18, 22:18 Jedyny taki lekarz w Trójmieście godny polecenia. Bardzo inteligentny, szeroka wiedza, altruista. Potrafi wczuć się położenie pacjenta, wnika w szczegóły związane z dolegliwościami. W przypadku mojej nerwicy pomógł mi zapanować nad objawami, zapisał mi dobre leki, które nie obniżały mojej aktywności tylko wyrównywały zaburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia PK Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 25.07.18, 22:28 Miałam problem z synem, który jest w wieku dojrzewania. Potrzebowałam oceny i diagnozy specjalisty w związku z agresywnym zachowaniem syna w szkole. Pan doktor P. Sowiński bardzo umiejętnie nawiązał kontakt z synem, wzbudził zaufanie i pomógł mu otworzyć się. Fachowo i profesjonalnie wykonał psychoanalizę, zalecił sposób postępowania, dobrał leki wyciszające i normujące zachowanie. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i dobre rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Nowa Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 09.08.18, 12:17 Polecam doświadczonego lekarza psychiatrę i psychoterapeutę dr. Piotra Sowińskiego. Ogromna wiedza, umiejętne podejście, fachowość i rzetelność w prowadzonej psychoanalizie, profesjonalizm w leczeniu, skuteczność terapii. Moje problemy nerwicowe zostały wyciszone co świadczy poziomie lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 04.09.18, 16:06 Super psychiatra. Bardzo wnikliwy obserwator i inspirator do podjęcia zmian w życiu. Chodziłam na psychoterapię do pana doktora, która zawsze przebiegała w miłej, przyjaznej atmosferze pełnej zrozumienia i wsparcia. Dzięki jego pomocy stałam się silna i otwarta na ludzi. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aloniusz Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 04.09.18, 17:40 Dr. Sowiński bardzo dobry specjalista, jego psychoterapie są rewelacyjne, pełne aktywnych metod. Wyprowadził mnie z nerwicy i lęków. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eugeniusz Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.09.18, 23:13 Tylko pan dr. P. Sowiński i jego doświadczenie może wyprowadzić człowieka z uzależnień. Jego siła i konsekwencja oraz nowoczesne metody mogą wpłynąć pozytywnie na pacjenta, któremu brakuje wsparcia i celu w życiu.Pan Piotr pomógł mi poukładać w głowie priorytety życiowe. W końcu zadbałem o siebie i swoją przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzula Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 28.09.18, 22:02 Polecam gabinet pana dr. Piotra Sowińskiego w Rumi. Ja trafiłam do niego przez przypadek, ale nie zawiodłam się. Kompetencja,wiedza,podejście do problemu pana doktora spełniły moje odczekiwania. Mam zdiagnozowane zaburzenia emocjonalne, dzięki konkretnym działaniu leczenie i psychoterapia przynosi poprawę samopoczucia i wyciszenie stanów pobudzenia nerwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Replin Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 16:51 Aleksandar Replin Psychoterapeuta Gestalt Specjalista Terapii Uzależnień 503 77 90 77 www.terapii-gestalt.eu Gdynia-Orłowo, Inżynierska 114a Lębork, Armii Krajowej 31 503 77 90 77 Jeśli w Swoim życiu nie doświadczasz komfortu, masz problemy z którymi sobie nie radzisz zapraszam. Psychoterapia. Leczenie uzależnień, współuzależnień,anoreksji,bulimii i zaburzeń funkcjonowania społecznego.Pomoc w kryzysach i problemach emocjonalnych,psychicznych. Pomagam dorosłym, młodzieży, dzieciom,parom i rodzinom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.gdynia.mm.pl 22.10.08, 10:30 Jaka jest cena wizyty? Czy jest Pani w stanie pomóc osobie, która nie jest histeryczką, nie ma napadów złości, ale za to silne nerwobóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tlenoterapia Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.chello.pl 23.10.08, 22:56 Jak sie sama zmieni to znaczy ze psychoterapia pomogla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arlena Cz Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 04.06.18, 17:34 Gdy miałam kryzysy i napady histeryczne, frustracje i schizy zawsze szukałam wsparcia i pomocy u doświadczonego, sprawdzonego pana dr Piotra Sowińskiego. Nigdy mi nie odmówił pomocy, znalazł czas na pilną wizyte, wysłuchał cierpliwie, przypiasał leki uspakajające, wyciszające, doradził,wytłumaczył. To jest wyjątkowy psychiatra, potrafi wczuć się w sytuację cierpiącego. Nie zdarzyło mi się, bym kiedykolwiek straciła do jego metod zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Z Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.09.18, 20:09 Od wielu lat męczę się z chorobą dwubiegunową. Sięgałam po pomoc u wielu lekarzy, ale z taką chorobą ciężko sobie poradzić. Niestety farmaceutyki nie zawsze dają dobre efekty i poprawę zdrowia. Z polecenia mojego lekarza rodzinnego trafiłam do psychiatry dr. P. Sowińskiego. Jego spokój, przyjemna aparycja i szczera rozmowa sprzyja atmosferze zaufania, stwarza aurę wyciszenia i bezpieczeństwa. Pan doktor jest bardzo komunikatywny i potrafi świetnie pokierować rozmową i skłonić pacjenta do pracy nad sobą. Polecam wszystkim szukającym pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mońka Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.13, 21:27 w Gdańsku to może pani Orańska? www.gdanskpsycholog.com gabinet ma we Wrzeszczu. Znajoma z depresją do niej chodziła jakiś czas już temu i jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertus Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 04.06.18, 00:05 Myślę, że się nie zawiedziesz, jeżeli skorzystasz z pomocy i terapii u dr Piotra Sowińskiego. Ten lekarz uważnie słucha pacjenta, nie jest pochopny, a wizyty nie polegają jedynie na wypisywaniu leków. Zachęca pacjenta by był sobą i bardzo mądrze kieruje. Obdarzony empatią, rzetelnie przygotowuje się do wizyt i aktywnie wspiera pacjenta w trudnych chwilach. Wyjątkowo dobry psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.06.18, 21:43 Polecam szczerze bardzo wartościową i fachowa pomoc dr. Piotra Sowińskiego, zwłaszcza w przypadku różnego rodzaju nerwic i zaburzeń. Duże praktyka lekarska, wiedza, trafne dobieranie leków nowej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaT Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.06.18, 21:10 W sytuacji krytycznej, gdy miałam problemach z emocjami zwróciłam się o pomoc do psychiatry pana dr. P. Sowińskiego. Ten lekarz okazał się bardzo wyrozumiały i cierpliwy. Wzbudził moje zaufanie i mogłam szczerze z nim rozmawiać. Jego profesjonalne podejście podbudowało moją motywację i wiarę w siebie. Wszystkie wizyty miały ogromny wpływ na moje zachowanie i postępowanie. Jestem bardzo wdzięczna i zadowolona z leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arendt Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 02.08.18, 10:32 Pana doktora Piotra Sowińskiego bardzo cenię przede wszystkim za zdolność intelektualnej oraz behawioralnej adaptacji ludzi do zmian. Jego podejście do pacjenta zasługuje szczerze na polecenie innym potrzebującym pomocy i zmian w życiu. To prawdziwy profesjonalista w tej dziedzinie i dobry człowiek. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.146.163.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.18, 09:50 W Trójmieście to może do lekarza psychiatry, który jest też psychoterapeutą pana dr. P. Sowińskiego. Na pewno pomoże, jest bardzo skuteczny, fachowo i profesjonalnie podchodzi do przypadków chorobowych. Ja otrzymałam pomoc od pana doktora w kryzysie małżeńskim. Bardzo skutecznie wpłyną na wyeliminowanie moich zaburzeń emocjonalnych, które źle wpływały na związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola 00 Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 24.09.18, 22:48 Trafiłam do dr P. Sowińskiego po długich poszukiwaniach dobrego psychiatry. Na początku miałam spore wątpliwości, czy w ogóle mi pomoże, jednakże pan doktor wczuł się w moją sytuacji chorobową i bardzo się starał mi pomóc. Dużo rozmawiał, obserwował, analizował, szukał i proponował różnorodne metody. Skutek był efektywny, zaburzenia nerwicowe zostały osłabione. Leki bardzo mi sprzyjają i pomagają. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samisein Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 28.01.18, 22:56 Pan Piotr Sowiński jest skutecznym lekarzem. Wyleczył mnie z depresji zapisując mi bardzo dobry lek nowej generacji. Przyjmowałam najmniejszą dawkę, a pomimo to po 2 tygodniach poczułam się dużo lepiej. Pan Doktor oczekuje kontaktu z pacjentem , by sprawdzić jak się on czuje w częstotliwości co dwa tygodnie.W wywiadzie zadaje bardzo szczegółowe pytania co mi się nie zdarzyło wcześniej u innych lekarzy.Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stenia Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.57.jarosz.pl 02.03.18, 14:03 Wspaniały lekarz, specjalista i co najważniejsze człowiek. Do tematu podchodzi ze zrozumieniem, na wizycie czujesz się jak na rozmowie ze z kimś kogo znasz od dawna. Pan doktor zmienił moje życie, dzięki trafnie dobranym lekom jest coraz lepiej, mogę normalnie funkcjonować. Polecam każdemu kto obawia się pierwszej wizyty, jak i tym którzy zrazili się u innych "specjalistów". Oby więcej takich lekarzy w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej34 Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.57.jarosz.pl 02.03.18, 14:14 Bardzo miły i sympatyczny pan doktor. Niestety jedna mała wada, czeka się na wizytę pod drzwiami, bo pacjenci potrafią mówić o różnych rzeczach niezwiązanych z chorobą, a pan doktor wysłuchuje cierpliwie i nie przerywa, a czasem trwa to prawie pół godziny. Ale poza tym jest dobrym lekarzem. Leczy nie tylko ciało ale także i duszę.Polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr K Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 03.09.18, 21:55 Wyjątkowo szlachetny człowiek, szczerze oddany pacjentom, pełen empatii i wrażliwości na cierpienia, zgłębiający problematykę chorego. Od lat leczę się u pana Piotra, bo cierpię na schizofrenię z różnymi fazami przebiegu. Pan doktor dobrze zna moją historię i dzięki fachowo dobranym lekom i terapii mogę w lepszych fazach mojej choroby funkcjonować tak by się nie wyróżniać w środowisku swoimi dziwactwami. Gorąco polecam tego specjalistę. Nie trzeba się bać psychiatrów tylko zaufać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selena Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 02.08.18, 10:45 Już po pierwszej wizycie musiałam zweryfikować moje wyobrażenie o lekarzach psychiatrii. Nie spodziewałam się takiego zaangażowania i wnikliwości w problemy. Podobało mi się bardzo podejście pana dr. P. Sowińskiego do pacjenta, jego otwartość mnie ujęła i wzbudziła zaufanie. Nigdy i przed nikim nie miałam szansy się tak otworzyć jak przed tym lekarzem. Obecnie kontynuuję psychoterapię indywidualną u pana doktora, która jest mi bardzo pomocna i skuteczna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schizol Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.09.18, 23:24 W rankingu lekarzy psychiatrów u których byłem pan dr. P. Sowiński zajmuje najwyższe miejsce. Choruję na schizofrenię i w moim przypadku liczy się tylko świetny fachowiec z dużą wiedzą i doświadczeniem. Pan doktor spełnia wszystkie moje kryteria, dlatego go akceptuję i poddaję się leczeniu dobrowolnie. Polecam tego profesjonalistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymon Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.01.18, 19:37 Spokojnie polecam dr. P. Sowińskiego, Rumia Jestem pewien, że się nie zawiedziesz. Bardzo dobry psychiatra, psycholog, ciekawie prowadzi sesje terapeutyczne. Na pewno pomoże ci się uporać z problemami. Korzystam z jego pomocy w leczeniu nerwicy natręctw. Widzę u siebie znaczną poprawę. Lekarz z sercem, skuteczny, godny zaufania i polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 27.06.18, 23:34 Polecam! Żona była, skorzystała, bardzo sobie chwali zarówno miłą i fachową obsługę jak i profesjonalność podczas psychoterapii. Pan doktor Sowiński ponoć bardzo przyjemny i wyrozumiały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina 1 Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 24.09.18, 23:09 Wysłałam męża do pana dr P. Sowińskiego z silna nerwicą. Chodził pół roku na terapię. Bardzo mu pomogła, pozytywnie wpłynęła na zachowania i spokojną pracę. Jego stan psychiczny jest dużo lepszy. Dzięki terapii mąż odzyskał chęci do życia, ponownie odświeżył swoje zainteresowania i hobby. Bardzo sobie ceni profesjonalne podejście do pacjenta i ogromną wiedzę merytoryczną oraz doświadczenie zawodowe. Mało jest takich lekarzy z konkretnymi pomysłami na wyprowadzenie pacjenta z nerwicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia XX Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 31.01.18, 12:02 Z moich doświadczeń gorąco polecam zaangażowanie Pana doktora Piotra Sowińskiego, który ma gabinet w Rumi. Wizyty na tego lekarza przebiegają w miłej, życzliwej atmosferze. Pan doktor wnikliwe i bardzo indywidualnie podchodzi do pacjenta. Jest kompetentny i wrażliwy na cierpienie człowieka. Jego sesje terapeutyczne są ciekawe i pomocne w leczeniu mojej depresji. Lekarz z sercem, skuteczny, godny zaufania i polecenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka1 Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.57.jarosz.pl 28.02.18, 16:18 Skorzystałam z pomocy psychoterapeuty, psychiatry dr. Piotra Sowińskiego w zakresie chorób związanych z zaburzeniami emocjonalnymi. Pan doktor jest kompetentny, sumienny, bardzo angażuje się w problemy pacjentów i stosuje nowoczesne psychotechniki i metody leczenia, co czyni go lekarzem godnym zaufania. Polecam gorąco, przyjmuje w Rumii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.57.jarosz.pl 02.03.18, 14:23 Polecam dr. Piotra Sowińskiego, którego prywatna praktyka mieści się w Rumi. Ten pan doktor jest dobrym fachowcem, kompetentny, uważny. Do pacjenta podchodzi ze spokojem, poświęca wystarczającą ilość czasu by człowiek mógł opisać swoje stany chorobowe, a nawet otworzyć swoje tajemnice. Wizyty przebiegają w atmosferze szczerości, uczciwości. Pan doktor po przeanalizowaniu znajdzie skuteczne metody zatrzymania choroby. Polecam z własnego doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 19.03.18, 23:15 Doktor Piotr Sowiński przyjmuje w Rumi. Znany lekarz psychiatra, który prowadzi również nowatorskie psychoterapie. Cieszy sie bardzo dobra rekomendacją, szanowany przez pacjentów i lubiany. Stosuje ciekawe metody, które skutecznie i efektywnie pomagają zapanować nad objawami nerwicy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 19.03.18, 23:50 Polecam znanego, sprawdzonego i bardzo cenionego psychiatrę i psychoterapeutę dr. P. Sowińskiego, przyjmującego w Rumi. Jest to wnikliwy i skupiony na pacjencie lekarz.Poświęca odpowiednią ilość czasu dla pacjenta na wnikliwą rozmowę i wywiad. Dostępny telefonicznie i można się też umówić e- mailowo. Prawdziwy profesjonalista i fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiux Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 20.03.18, 10:44 Najlepszy jakiego znam, sprawdzony z bogatym doświadczeniem i umiejętnościami wnikliwego analizowania zaburzeń psychicznych, dr. P. Sowiński, zawsze przyjazny, sumienny pozytywnie nastawia pacjenta na leczenie i efekty są namierzalne i skuteczne działania przywracają do normalnego funkcjonowania. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richardo Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 12.04.18, 16:57 Polecam sprawdzonego i znanego w Rumi pana dr. P. Sowińskiego. To bardzo kompetentna osoba, profesjonalista. Jego doświadczenie ma przełożenie w dobrze prowadzonych sesjach terapeutycznych. Pan doktor potrafi z wyczuciem ukierunkować pacjenta, jest bardzo konsekwentny w działaniu i rzetelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 12.04.18, 22:58 Godny polecenia osobom z zaburzeniami emocjonalnymi, nerwicami, depresją, także dla dzieci. Pan doktor Sowiński przyjmuje w Rumi, jest to wspaniały człowiek i kompetentny psychiatra.Dokładnie wyjaśnia problem, potrafi dotrzeć do pacjenta, posiada spokojne podejście i trafnie dobiera leki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesiu Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 12.04.18, 23:46 Proponuję udać się po pomoc do znanego w Trójmieście psychiatry dr. P. Sowińskiego, który prowadzi swoją prywatną praktykę w Rumi. Pan doktor swoim doświadczeniem i umiejętnościami wyprowadził każdego z dołka. Ponad to jest cierpliwy, sympatyczny, bardzo zaangażowany w problemy chorobowe pacjentów, otwarty na sugestie, posiada ogromną wiedzę fachową. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.18, 00:22 Również polecam sprawdzonego i znanego w Rumi pana dr. P. Sowińskiego. To naprawdę bardzo kompetentna osoba, profesjonalista. Można mu zaufać, powierzyć tajemnice. Ten lekarz potrafi z wyczuciem ukierunkować pacjenta i postawić na nogi, jest bardzo konsekwentny w działaniu i rzetelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenti Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.18, 22:11 Jeżeli poszukujesz doświadczonego, mądrego, bardzo skutecznego psychoterapeutę, który pomoże ci poszukać przyczyn nerwicy oraz zrobi wszystko by wyprowadzić cie z tej choroby, to polecam mojego psychoterapeutę pana Piotra Sowińskiego, którego poszukasz w Rumi. Zachęcam do skorzystania z jego pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 10.05.18, 22:20 Jeśli nie sprawi ci trudności dojazd do Rumi, to gorąco polecam Ci prywatny gabinet dr Piotra Sowińskiego. To bardzo znany i ceniony psycholog, psychiatra, jego sposoby pracy z pacjentem zachęcają do aktywnego współdziałania na sesjach, zmuszają do autoanalizy zachowań. Szczerze zachęcam do skorzystania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddi Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 11.05.18, 21:30 Mogę polecić bardzo skutecznego z dużym doświadczeniem w zakresie leczenia nerwic i natręctw, specjalistę w dziedzinie chorób psychicznych oraz prowadzi psychoterapię w Rumi, tj. dr Piotr Sowiński. Jego pomoc w moim przypadku była bardzo znacząca bo zmieniła cale moje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania W6 Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.18, 23:56 Ja również polecam pana doktora Piotra Sowińskiego, ponieważ dobrze diagnozuje i dobiera leki. Osobiście najbardziej w nim cenię to, że szanuje pacjenta. Wspaniale prowadzi też psychoterapię, ma świetne podejście do pacjenta i bogaty warsztat psychotechnik i nowoczesnych metod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsterX Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 04.06.18, 01:19 Jak na standardy w Trójmieście to w gabinecie pana dr Sowińskiego pod każdym względem super. Pan doktor stara się wyprowadzić pacjenta z kryzysu stosując indywidualnie dobraną, skuteczną terapię, anie tylko przypisując leki psychotropowe jak to robią inni lekarze. Mnie pan doktor wyprowadził ze stanu otępienia i bezradności. Po sesjach terapeutycznych u dr Sowińskiego jestem innym człowiekiem. Pozbierałem się i panuję nad sobą dzięki takiemu wspaniałemu specjaliście jak Pan Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.06.18, 22:55 Pana dr Sowiński pomógł mi osiągnąć wewnętrzny spokój. Dzięki jego psychoterapii nauczyłem się optymizmu i wdzięczności. Zacząłem również świadomie dbać o swoje zdrowie psychiczne, a także z radością przekraczać granice swoich dotychczasowych możliwości. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 01.07.18, 17:27 Po wielu latach walki z odchyleniami w zachowaniu mojego dziecka zdecydowałam się radykalne zmiany. Poszukałam znanego, doświadczonego i z bardzo dobrym podejściem do młodzieży lekarza psychiatry pana dr. P. Sowińskiego. Dzięki jego leczeniu i terapii zauważyłam znaczne postępy w funkcjonowaniu i zachowaniu dziecka. Żałuję, że tak późno zgłosiłam się do pana doktora, bo mogłam uchronić dziecko od wielu nieprzyjemności i zatrzymać pogłębiające się zaburzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mate8usz Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 25.07.18, 15:38 Wydaje mi się, że ze wszystkich lekarzy psychiatrów i psychoterapeutów najlepiej sprawdził się pan dr P. Sowiński. Cierpię na zaburzenia obsesyjno-kompulsyjne. Nawracające uporczywe myśli natrętne nie pozwalały mi normalnie funkcjonować. Próbowałem różnych terapii i leczenia u różnych specjalistów, lecz najbardziej sensownym w Trójmieście jest dr Sowiński. W jego metodach i działaniach obserwuję pasję, rzetelność, profesjonalizm, ogromną wiedzę, ale przede wszystkim skuteczność leczenia i psychoterapii. Moje zaburzenia osłabły, leki mam nowej generacji, dobrze je znoszę i nie hamują mojego codziennego funkcjonowania, mogę się skupić na różnych pracach i zainteresowaniach, czyli normalnie żyć, przynajmniej przez jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek L Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 25.07.18, 23:11 Polecam bardzo sympatycznego i kompetentnego lekarza psychiatrę, psychoterapeutę dr. Piotra Sowińskiego. Ten lekarz potrafi rozmawiać, pytać, podtrzymywać rozmowę oraz nakłaniać do rozmowy. Podczas spotkań byłem wyluzowany, otworzyłem się, mogłem szczerze porozmawiać. Doceniam jego profesjonalizm i fachowość. Jego psychoterapia jest bardzo skuteczna i pomocna. Pozdrawiam i polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta3 Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.18, 23:08 Jestem po pierwszej wizycie u pana dr. P. Sowińskiego i zaskoczył mnie uprzejmością, wnikliwą psychoanalizą. Bardzo skupiony na moim problemie, wypytywał o objawy nerwicy, starał się wniknąć w głąb psychiki by poszukać przyczyn. Wydaje mi się, że dobrze trafiłam i nie zawiodę się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilhelm Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 03.09.18, 22:41 Pan dr Sowiński to trafny wybór, jeżeli oczekujesz konkretnej pomocy i solidnego wsparcia. Możesz liczyć na intensywną psychoterapię i skuteczne działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałowscy Re: psychoterapia/leczenie nerwic-Trojmiasto IP: *.play-internet.pl 30.09.18, 23:28 Moje problemy małżeńskie oparły się o pomoc psychoterapeuty dr. P. Sowińskiego. Jego zaangażowanie i umiejętne podejście wpłynęły na naszą postawę i zaczęło nam zależeć na ratowaniu tego związku. Dziękujemy panu Piotrowi za wsparcie, podbudowanie wartości i przywrócenie wiary w lepsze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś