Dodaj do ulubionych

Dobry psycholog Gdańsk

IP: *.chello.pl 23.02.09, 16:21
Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego psychologa w Gdańsku?
Obserwuj wątek
    • merlinka99 Re: Dobry psycholog Gdańsk 03.03.09, 15:20
      Dobrego do czego? Każdy psycholog ma przecież jakąś specjalizację...
      • bowke40 Re: Dobry psycholog Gdańsk 03.03.09, 23:22
        Ja też szukam dobrego psychologa w Gdańsku - od kryzysów w związku i problemów z
        osobowością.
        • Gość: frozen Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:27
          Ja również potrzebuję. Na już.
          • Gość: janina Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.smgr.pl 17.02.14, 15:34
            polecam Joannę Bujko tel. 601080370
          • Gość: janina Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.smgr.pl 17.02.14, 15:36
            Joanna Bujko tel. 601080370
        • Gość: m Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.15, 18:51
          Jakby ktoś jeszcze szukał bardzo rekomnduję p. Adama Chojnackiego-->Arche psychoterapia, łączy rozmowę z ćwiczeniami prkatycznymi i łączy podejścia a pracę dostosowuje do klienta, ma kilkuletnie doświadczenie, pracuję z nim od 2 lat, Specjalista od traum, PTSD, przemocy kryzysów nadużyć ale też zajmuje się innymi kwestiami min Boirderline. pełen profesjonalizm w podejściu do klienta pracuje też z parami
        • Gość: PaniK. Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.15, 22:30
          Ja znam i mogę polecić na podstawie własnych doswiaczen.ciezkich. Co prawda w Gdyni.ale warto. Elżbieta kania. W Gdyni dabrowa ma swój prywatny gabinet ale wiem ze tez chyba gdzies przyjmuje na nfz. Trzeba zadzwonic i sie zapytać.na pewno pokieruje
      • Gość: Paweł Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 17:45
        Mogę bez obaw polecić p. Izabelę w Gdańsku-Wrzeszczu. Miałem depresję i lęki. Pomogła mi.
        www.psychoterapia.klonowa.com
      • singhxxzz Re: Dobry psycholog Gdańsk 29.09.14, 10:50
        Z ręką na sercu polecam Panią Psycholog Patrycję Feliszek - psychoterapeutagdynia.com/?page_id=19

Pomogła mi w związku. Wiele jej zawdzięczam.

Dziękuję!
    • bowke40 Re: Dobry psycholog Gdańsk 03.03.09, 23:21
      Gość portalu: Milka napisał(a):

> Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego psychologa w Gdańsku?

Ja też szukam dobrego psychologa w Gdańsku. Czy dostałaś jakieś dobre namiary?
      • Gość: Mil Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.chello.pl 05.03.09, 15:53
        Niestety nie:(
    • delecta_mmm Re: Dobry psycholog Gdańsk 13.03.09, 12:15

a ja szukam w Gdyni.

Może ktoś też mógłby mi polecić?
    • Gość: taka_jedna Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: 85.218.151.* 23.03.09, 15:23
      Ja też szukam, podnoszę
      • Gość: majka Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.chello.pl 04.10.09, 22:58
        ja skorzystałam z pomocy pani Agnieszki Rohde - nawet przekonała mojego męża
        żeby zechciał chodzić. Skończyło się na 4 spotkaniach - efekt piorunujący. Ma
        gabinet w Gdańsku Oliwie - dokładnego adresu nie pamiętam

pozdrawiam
        maja
        • Gość: Helcia Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.13, 20:17
          Pani Psycholog Asia Biegalska - przyjmuje na Starówce. Adres i telefon znajdziesz w necie. Powodzenia :)
          • Gość: ByłaPacjentka Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.net95-158-73.revers.nsm.pl 02.06.14, 12:04
            Pani Joanna zmieniła nazwisko na Gruzewska. Dalej przyjmuje w tym samym gabinecie w Ośrodku Psychoterapii na Starówce w Gdańsku.
    • Gość: Natka Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: 94.75.121.* 09.10.09, 21:14
      Mi pomogła bardzo Emilia Suszka, już po paru spotkaniach było
      lepiej. Przyjmuje we Wrzeszczu.
      • Gość: Daga81 Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 09:27
        a ja z mężem trafiłam do pani Agnieszki Rohde - jestem po pierwszym spotkaniu i
        szczęśliwa jak nigdy. To mój czwarty i ostatni psycholog :))).
        Ma stronę internetową www.psycholog.gdansk.pl. Umówić najlepiej telefonicznie bo
        ma dość zajęte terminy.

Z czystym sumieniem polecam!!!
    • Gość: marcin Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.ziaja.com.pl 08.02.10, 13:31
      byłem, korzystałem, polecam:
      www.psycholog-gdansk.pl
      • Gość: marcin Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.ziaja.com.pl 08.02.10, 13:47
        jeszcze raz link:
        www.psycholog-gdansk.pl
        • Gość: Daga81 Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.chello.pl 09.05.10, 20:42
          spamer i oszust - i w dodatku podszywa się pod nie swój adres i dorobek - zamiast kropki podstawił myślnik - nieładnie Panie administratorze. Prawidłowy adres to www.psycholog.gdansk.pl - sprawdziłam telefonicznie u Pani Agnieszki.
          Pozdrawiam

Dagmara
    • dzepter Re: Dobry psycholog Gdańsk 11.02.10, 09:50
      Ja mogę polecić ośrodek POPSFERA w Łódzi.

W ośrodku pracują studenci Szkolenia Dyplomowego Programu Licencyjnego Instytutu Psychologii Procesu, którzy są uprawnieni do prowadzenia terapii i pracy z grupami pod stałą superwizją Dyplomowanego Nauczyciela Psychologii Zorientowanej na Proces.

Wszystkie zajęcia i spotkania indywidualne są prowadzone metodą Psychologii Zorientowanej na Proces Arnolda Mindella.

Więcej informacji można znaleźć na stronie Psycholog Łódź
    • Gość: kolezanka Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.chello.pl 24.10.10, 01:00
      Polecam Pomorski Ośrodek Psychodynamiczny
      www.psychodynamiczny.pl
      Sa bardzo skuteczni i maja namiary na Gdansk
      • Gość: j Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.chello.pl 07.11.10, 16:01
        czy terapia psychodynamiczna jest dobra? przede wszytskim - niezmiernie kosztowna, bo dluga. badania wykazuja, ze szybciej i skutecznie dziala poznawczo-behawioralna.
        • Gość: joan Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.08.15, 22:52
          ale będzie powierzchowna, na krótko...
          • Gość: Tomi Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.15, 18:44
            No właśnie temat budowy relacji to też istotny element terapii, poczytaj sobie o terapii Behawioralnej:
            www.psychoterapia-arcanus.pl/poradnia/articles.php?article_id=3
      • Gość: Mała Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.gdynia.mm.pl 13.03.11, 02:06
        Jaki jest koszt? nigdzie nie mogę uzyskać tej odpowiedzi
    • hubertyn Re: Dobry psycholog Gdańsk 06.11.10, 13:29
      Polecam panią Matczak - www.magdalenamatczak.pl
      • Gość: gość portalu Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 22:57
        Już jakiś czas minął, ale dobrze poczułam się dopiero po terapii u pani Kamili Baszkowskiej. Nie była to pierwsza terapeutka, ale wreszcie zaczęłam rozumieć rożne rzeczy. Polecam.
        Ula
    • Gość: Basia Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.ip.jarsat.pl 27.11.10, 16:19
      psycholog Joanna Biegalska, przyjmuje na starówce. bardzo ludzka kobita i pracuje krótkoterminowo.
      • Gość: gość Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.net95-158-74.revers.nsm.pl 16.11.15, 22:23
        Pani Asia jakis czas temu zmieniła nazwisko na Grużewska.
    • Gość: Domi Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 17:52
      Joanna Biegalska, terapeuta z Węglarskiej. Cierpliwa, ciepła i profesjonalna, no i ludzka przede wszystkim. wyguglaj sobie, ma swoją stronę. powodzenia
      • lenka11111 Re: Dobry psycholog Gdańsk 28.06.16, 14:02
        Dzięki! Byłam, sprawdziłam i polecam (Pani Asia zmieniła nazwisko na Grużewska).
        www.psychoterapeuta-gdansk.pl
    • atama Re: Dobry psycholog Gdańsk 21.02.12, 07:50
      Mi pomógł pan Wojciech. Przyjmuje na Przymorzu. Bardzo wiele mu zawdzięczam, pomógł mi kiedy byłam w ciąży.
    • Gość: tulipan Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.net.stream.pl 05.03.12, 20:08
      polecam panią Sylwię Hofman, indywidualne i profesjonalne podejście do problemu, czulam sie zrozumiana i pomogła mi. przyjmuje w gdańsku i w gdyni, adres znalazlam na stronie internetowej.
      • Gość: elghostinio Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 14:06
        Mogę polecić bardzo dobrego terapeutę, certyfikowanego! Więcej info prześlę w mailu jeśli ktoś potrzebuje :)
        elghostinio@o2.pl
    • pazganka Re: Dobry psycholog Gdańsk 28.05.12, 14:24
      nie mieszkam w Trójmieście, ale znalazłam fajnego bloga dla świadomych pacjentów. właśnie o tym, jak szukać terapeuty, o co go pytać, jak sprawdzić, czy ma certyfikat itp. Takie terapeutyczne abecadło...
      wszystkooterapii.blogspot.com/2012/05/jak-wybrac-terapeute.html
      może się nada
      • Gość: gość Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 12:09
        sam jestem psychologiem, byłem już u wielu innych psychologów, szukałem i wreszcie znalazłem. Zatrzymałem się w końcu u Pani Agnieszki Rohde z Gdańska - Oliwy. Polecam bez żadnych obaw.
        • Gość: MArzena Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.zsl.gda.pl 24.09.12, 12:19
          Daniel Demko 604907547
          • wolnyiwyleczony Re: Dobry psycholog Gdańsk 18.01.13, 13:37
            W Gdansku jest człowiek , który mnie wyleczył hipnozą i witaminami. O ile dobrze pamietam to
            pan Czesław tel 690 643 190 a adres w internecie to hipnoza@wp.pl czy tez hipnoza@onet.pl

Pozdrawiam i powodzenia
    • Gość: gosc portalu Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 13:14
      Jestem w terapii u p.Kamili Baszkowskiej-polecam, ale szukam terapeuty dla meza- preferowany mezczyzna. Czy ktos slyszal o sprawdzonym? w okolicach starówki.
    • Gość: gość portalu Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 13:32
      Obecnie jestem w terapii u p.Kamili Baszkowskiej-polecam, ale poszukuje terapeuty dla męża. Pani kamila nie przyjmuje osób spokrewnionych. Preferowany mężczyzna, sprawdzony terapeuta, najlepiej z okolic starego miasta. czytalam o tym panu z Wrzeszcza, ale nie moglam znalezc adresu?
      • Gość: Aris Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: 195.250.38.* 19.12.12, 23:54
        Polecam psychologa na Klonowej w Gdańsku Wrzeszczu.Młoda ambitna Pani.
    • Gość: gosc Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.limes.com.pl 04.02.13, 08:42
      polecam panią Agatę Markowską, pracuje we wrzeszczu: psycholog Gdańsk
    • Gość: sir1984 Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.umwp.pl 22.03.13, 10:30
      Mnie sporo pomogła Anna Cieplicka. Przyjmuje na św. Ducha w Gdańsku. Ciepła, ale jednocześnie bardzo rzeczowa, konkretna.
    • Gość: tomi Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.piaseczno.robbo.pl 18.05.13, 13:37
      Polecam pracownie psychoterapii Izy Patury, sesje są prowadzone w oparciu o założenia Terapii GESTALT
    • Gość: Karolina Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.suwalki.vectranet.pl 20.07.13, 10:06
      Polecam panią Martę Orańską www.gdanskpsycholog.com/ gabinet ma we Wrzeszczu.
      Dobry psycholog, przyjmuje też w Ośrodku na Racławickiej
    • Gość: Basia Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.centertel.pl 23.08.13, 22:20
      A sprawdzacie wykształcenie waszych terapeutów? Bo psycholog to chyba nie wszystko, jakieś szkolenie, certyfikaty, ja bałabym się do "zwykłego" psychologa trafić...
      • Gość: anka Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.centertel.pl 26.08.13, 14:28
        wlasnie tak, jak piszesz, warto poszukac czy psycholog skonczyl szkole psychoterapii

ja chodzilam do p.adamejtis we wrzeszczu na grunwaldzkiej,
        i moge ja polecic, mi bardzo pomogla.
        ale to pewnie i tak zalezy od problemu.

wszystkim szukajacym powodzenia w szukaniu.
        anka
    • Gość: become Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.plastcom.pl 06.09.13, 18:31
      jeżeli szukasz kogoś naprawdę dobrego i z gdańska to polecam Justynę Raupuk. Kontakt masz tutaj psychoterapia-cbt.gda.pl/kontakt.html
    • Gość: MamaOla Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.13, 22:10
      Jak poszukiwania?
      Sama szukam psychologa, najlepiej psychoterapeuty mężczyzny dla mojego syna, ale z tym jak się okazuje kłopot..
      Ja odbyłam psychoterapię jakiś czas temu u psycholog Joanny Grużewskiej. Ma gabinet na starówce. Bardzo polecam.
      Gdyby ktoś mógł polecić terapeutę mężczyznę to poproszę o info
      • Gość: Gość Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.net95-158-73.revers.nsm.pl 26.09.13, 13:11
        Mama Ola masz jeszcze jakiś kontakt do tej Twojej psycholog?
        • Gość: MamaOla Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.13, 21:10
          nie, ponieważ zmieniłam tel. ale sprawdź sobie
          www.psychoterapeuta-gdansk.pl
          Powodzenia :)
          • Gość: dabek Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.piaseczno.robbo.pl 01.10.13, 21:23
            Warto poczytać o tematach wsparcia kiedy problemem jest alkoholizm, jak dostrzec depresję i jakie korzyści przynosi terapia Gestalt.
    • Gość: Joanna Re: Dobry psycholog Gdańsk IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 15:18
      Ja polecam panią Joannę Bujko, chodziłam do niej jak nazywała się jeszcze Blajerska. Wygląda na młodą osobę, ale sprawdziłam ma spore doświadczenie i bardzo mi pomogła. Tel do niej to 601 080 370.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka