jenniee 17.12.14, 10:16 Hej, szukam ciekawego, niedrogiego mieszkania w Warszawie lub okolicach. Do tej pory słyszałem o Dozbudzie - oferta wygląda dobrze, zarówno jeśli chodzi o Warszawę, jak i okolice. Czy ktoś coś o nich słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snieszka80 Re: Mieszkania w Warszawie 27.12.14, 12:11 Najważniejsze pytanie jakiego mieszkania szukasz i jaki budżet chcesz na to przeznaczyć? Czy ma to być mieszkanie w stanie deweloperskim? Czy w już wybudowanej/ budowanej inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś
elwira22 Re: Mieszkania w Warszawie 05.03.15, 14:44 Ja przeliczyłam sobie na ich stronie zdolność kredytową, bo teraz w programie MDM jakieś zmiany się szykują i chciałam sobie wyliczyć wcześniej to i owo, a przy okazji obejrzałam ich inwestycje, to sporo tego mają i na obrzeżach miasta i ciut dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
rose770 Re: Mieszkania w Warszawie 12.03.15, 09:20 "Ciekawe mieszkanie" to bardzo względne pojęcie, wszystko zależy co kryje się pod hasłem "ciekawe". Ze swojej strony polecam formularz za zapytania, który znalazłam na jednej ze stron - wpisujesz interesujące Cię parametry, a w odpowiedzi otrzymujesz tylko te oferty, które spełniają Twoje wymagania. Duże ułatwienie i oszczędność czasu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
snieszka80 Re: Mieszkania w Warszawie 13.03.15, 12:52 Można też zajrzeć na Dni Otwarte do dewelopera, jeśli oczywiście już zdecydowałaś gdzie chcesz mieszkać. Może to Cię zainteresuje: Dni Otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
snieszka80 Re: Mieszkania w Warszawie 17.04.15, 12:02 Ostatnio widziałam, że w Warszawie Young City ma mieszkania od 5900 zł/m2. Z tego co się orientowałam, to całkiem fajne miejsce na Bemowie. Dobry dojazd do centrum, wokół szkoły, przychodnie itp. No i planowana II linia metra ma być niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
szczawnicka Re: Mieszkania w Warszawie 22.04.15, 13:10 Dziewczyna pyta o konkretnego developera, a wy jej wciskacie co innego, na pewno pomocne ;) Moi Znajomi,a własciwie ich rodzice kupili dom w sercku, na 99 % jestem pewna, ze to dozbud, chyba nie ma tam tak dużo tego typu inwestycji. Dom jakoś za 390 tys przy lesie - pod katem wnuka kupili i juz w te wakacje będzie śmigał u dziadków w ogródku, nie słysząłam by były jakieś problemy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronkowa Re: Mieszkania w Warszawie 29.04.15, 16:44 To ja mogę akurat odpowiedzieć konkretnie ;) Znam dozbud, bo siostra z meżem kupowali jakis czas temu od nich mieszkanie w Sercoku włąsnie, zaraz przy zalewie. Z tego co się oreintuje to chyba nie zostało tam już wiele mieszkań, więc lepiej sprawdzić. No chyba, że chcesz gdzieś bliżej to mają tez w ząbkach, a to już całkiem blisko. Ogólnie siostra zadowolona i z lokalizacji i z domu i z dewelopera, pomogli im też sporo z całą papierologia przy kredycie, a wiemy wszyscy jak to jest upierdliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira22 Re: Mieszkania w Warszawie 01.06.15, 11:59 Oj tak, ja bez fachowej pomocy to nawet do takich spraw nie podchodzę, a co do Serocka - Dozbudu to fajnie te domki patrzyłam, jak byliśmy w weekend niedaleko w Parku Linowym, tak jest sporo atrakcji w ogóle nie tylko zalew - tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronkowa Re: Mieszkania w Warszawie 07.07.15, 15:32 O, nawet nie wiedziałam, ze jest tam park linowy :) muszę powiedziec siostrze, to sie wybierzemy z dzieciakami. No a atrakcje atrakcjami, ale najważniejsze żeby się dobrze czuć we własnym domu, bo jednak człowiek spedza tam sporo czasu. Siostra ma to szczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwira22 Re: Mieszkania w Warszawie 02.11.15, 14:11 No nas to cięgnie na takie sielskie tereny najlepiej jeszcze jakby woda była blisko, choć ostatnio w Ząbkach nam się spodobało (trochę do MDM się przymierzamy), tam niedaleko jakieś kąpielisko otworzyli pod koniec lata, znajomy mi mówił, no ale w sezonie nie zdążyliśmy podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.cherubin Re: Mieszkania w Warszawie 20.05.15, 13:16 Hej, jak interesował by Cie dom szeregowy ok. 350 tys za 130m2, to Osiedle Debinka może Ci się spodobać. osiedledebinka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
snieszka80 Re: Mieszkania w Warszawie 29.05.15, 12:39 Wybierz się na Pikinik Rodzinny, w ten weekend 30 i 31 maja w Wilanowie, na Bemowie, Żoliborzu i Woli:[url=Wybierz się na Pikinik Rodzinny, w ten weekend 30 i 31 maja w Wilanowie, na Bemowie, Żoliborzu i Woli: www.facebook.com/events/1602957479962507/http://]Tekst linka[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka-mi Re: Mieszkania w Warszawie 08.07.15, 13:21 W Warszawie jest wiele ciekawych inwestycji ostatnimi czasy aż cieżko wybrać najlepszą. Na szczęscie trafiłam na fajny serwis gdzie można łatwo znajeźć oferte która nas interesuje, ja dzięki temu znalazłam moje m3. Podaje link do ich strony: utn.pl/OY0c9. Odpowiedz Link Zgłoś
largosla Re: Mieszkania w Warszawie 13.09.15, 19:28 Cześć. Zależy, czego szukasz :). Na pewno pod Warszawą bedzie taniej niż w mieście. Sami się o tym przekonaliśmy najlepiej. Od ponad roku szukalismy ładnego, dużego mieszkania w Warszawie, najlepiej z ogródkiem i blisko przedszkola oraz sklepów. Ceny były bardzo wygórowane i na mieszkanie o takich parametrach po prostu nas nie było stac. W koncu zdecydowaliśmy się na Radzymin i kupiliśmy duże mieszkanie w Osiedle Radzymin Villa Park. Mamy jedno z czerech apartamentów w dużym domku. Cisza, spokój, ale z drugiej strony blisko do sklepów, szkół i parku. Nie załuję, że zdecydowaliśmy się na mieszkanie w Radzyminie, bo to tylko 30 km od Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
snieszka80 Re: Mieszkania w Warszawie 30.09.15, 14:45 Wszystko fajnie... a dojeżdżasz do pracy do Warszawy? Mnie by szlag trafił... Przynajmniej 1h zmarnowane w jedną stronę... Nie dziękuję... Wolę wybrać mieszkanie na Bemowie czy w Wilanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
elwira22 Re: Mieszkania w Warszawie 09.12.15, 16:56 Pewnie w mieście w centrum też się w korkach stoi, a tak masz w domu lepsze powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
hen.rix Re: Mieszkania w Warszawie 21.12.15, 16:04 Polecam poszukać mieszkania na Bielanach. Dzielnica jest trochę oddalona od centrum ale znajduje się na niej stacja metra co sprawia,że komunikacja jest sprawna. Dojeżdża tam równięż wiele linii autobusowych ( nie jestem pewien czy planują doprowadzić tam tramwaje ale chyba coś takiego obiło mi się o uszy). Mieszkania można tam rownieć kupić w znacznie korzystniejszych cenach niż w przypadku bardziej popularnych dzielnic Warszawy Ze swojej strony polecam zajrzeć sobie tutaj: www.mapanieruchomosci.pl/ Na stronie jest spora mapa nieruchomości.Możecie się zorientować jakie są mniej więcej ceny w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
snieszka80 Re: Mieszkania w Warszawie 30.12.15, 18:24 Nadal nie wiadomo czego szukasz? A wybór jest ogromny... Jaka dzielnica? Wola, Mokotów, Bemowo, Wilanów??? Małe czy większe? Z ogródkiem czy z balkonem/tarasem? Odpowiedz Link Zgłoś