Dodaj do ulubionych

Poznaj dewelopera - nowy portal

03.09.15, 18:06
Powstaje nowy portal na którym bedzie można zweryfikować opinie o deweloperach:

www.poznajdewelopera.pl
Obserwuj wątek
    • tomasz765 Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 02.11.15, 15:09
      OOO dobre Będzie baza danych:) i trochę opinii będzie można poczytać. www.4wieze.pl/ ja polecam uczciwego dewelopera.
    • solit Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 30.09.19, 11:52
      Szkoda, ze strona nie działa, bo bardzo by się przydała w dzisiejszych czasach :P
      • kingkon Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 23.10.19, 13:24
        Czy ja wiem, teraz jest taki dostęp do opinii, że znajdziesz w 30 sekund o wszystkich.
        • solit Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 24.10.19, 12:39
          Nie byłbym taki przekonany do tego:D
    • aga2302 Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 20.01.20, 10:45
      Polecam nieruchomości: www.apartamentyjanikowo.pl/. Świetna lokalizacja, atrakcyjne ceny!
    • rabarbar44 Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 24.06.20, 13:14
      Jeśli chodzi zakup lub sprzedaż nieruchomości to tylko ABC-DOM, pełen profesjonalizm, dobre ceny, wszystko na najwyższym poziomie.
    • stasia80 Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 18.03.21, 14:42
      Ja troche poczytalam na temat deweloperow. Szczegolnie interesowal mnie rynek nieruchomosci w Krakowie i jak do tej pory najwieksze zaufanie mam do echo investment, bardzo spodobal mi sie projekt osiedla Bonarka i chetnie poczytam opinie osob , ktore zakupily tam mieszkania.
    • jerzy1306 Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 19.08.21, 10:59
      W Bydgoszczy jest bardzo dobry deweloper Budstol Invest. Dobrze zrobione mieszkania w pięknych okolicach www.budstol-invest.pl/obecne-inwestycje/
    • serwisambit Re: Poznaj dewelopera - nowy portal 27.02.22, 10:55
      Polecam dewelopera Locus SC mają ciekawe propozycje - mieszkania i domy w Katowicach locus-inwestycje.pl
      Sprawdzony deweloper.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka