kasia789 29.05.19, 09:13 Szukam apartamentu na śląsku. Czy moglibyście podesłać mi jakieś fajne oferty? Na własną rękę szukam już trzy tygodnie i nic się nie wyróżnia. Obejrzę każdą ofertę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrysjamuradyan13 Re: Mieszkanie na śląsku 29.05.19, 14:23 Polecam Wisełka Apartamenty i Spa :) Bardzo wysoki standard mieszkań, na osiedlu kompleks spa, a obok rezerwat przyrody! No ja z mężem jesteśmy zachwyceni! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejplus Re: Mieszkanie na śląsku 03.12.20, 17:23 Zajrzyj na naszą stronę: Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
klarisa55 Re: Mieszkanie na śląsku 15.11.22, 10:54 Ja jestem w stanie polecić tylko i wyłącznie Trójmiasto, a konkretnie Gdańsk. Zarządzanie nieruchomościami POLZEN do tego to wielkie udogodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
serwisambit Re: Mieszkanie na śląsku 08.12.22, 15:40 Polecam dewelopera z Katowic Locus. Ofertę aktualną ma tu: locus-inwestycje.pl W ofercie mają domy w Kotowicach. W tym też apartamenty. Odpowiedz Link Zgłoś