Gość: alek IP: *.gpw.com.pl 03.06.09, 10:40 Mocno zwiekszaja metraz a miejsc parkingowych przybedzie tylko 22. Pogratulowac pomyslowosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okokoko Galeria Mokotów urośnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 11:01 Arkadia i tak jest lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZzzz Galerii nic już nie pomoże ... IP: *.chello.pl 03.06.09, 11:27 Prawda jest taka, że Galeria była fajna zaraz po powstaniu przed pierwszą rozbudową, gdy owalna część z reklamami Galerii Centrum był najbardziej wysuniętym w stronę ulicy Wołoskiej elementem. Sam budynek był wtedy dużo lepiej wykończony a przed nim znajdował się duży plac z ogródkami gastronomicznymi. Potem rozbudowali Galerię i tak oto zaczęła ona straszyć koszmarną brylastą ścianą i brakiem placyku przed nią. Kolejna rozbudowa galerii niewiele pomorze - nowe centra handlowe takie jak Arkadia czy Złote Tarasy znajdują się w lepszej lokalizacja i mają ciekawszy wystrój, natomiast galeria po rozbudowie to będzie jakiś garbaty moloch.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Galerii nic już nie pomoże ... IP: *.pkobp.pl 03.06.09, 12:52 Że Arkadia może się komuś podobać, to mogę zrozumieć, ale Tarasy ???? Po 1 zawsze duszno - od dnia otwarcia można umrzeć z braku powietrza i gorąca (uwaga, jestem osobą zdecydowanie ciepłolubną, więc skoro mi to przeszkadza, to musi być bardzo źle). Najwyraźniej przez 2 lata nie opanowali jeszcze klimatyzacji. A parking to już maxymalna żenada. Pomijam nawet to, że jest płatny - bo to centrum i gdyby nie było opłat, to zapewne służyłby jako alternatywny parking miejski. Ale to co mnie dobija, to że wjazd i wyjazd zajmują koszmarnie długo, brak miejsc (najwyraźniej jest albo za mały, albo cena jest za niska, żeby odstraszyć tych, którzy parkują tam na pół dnia albo i dłużej). Powiem tak: jestem osobą, która bardzo lubi wielkie galerie handlowe. Ale do Tarasów jeżdżę tylko wtedy, kiedy naprawdę muszę i jestem wtedy niezmiernie nieszczęśliwa i zestresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Galerii nic już nie pomoże ... IP: *.gpw.com.pl 03.06.09, 13:54 Jak ktos mieszka w okolicy Galerii Mokotów to raczej nie pojedzie do Arkadii - szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Galeria Mokotów urośnie IP: *.complex.net.pl 05.06.09, 12:54 szkoda że nie będzie kładki, nie bardzo będzie mi się chciało chodzić z biura na jedzonko czy zakupy w czasie lunchu. Odpowiedz Link Zgłoś