Gość: bambosze_babuni IP: *.chello.pl 01.10.09, 12:18 o boże...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: załamka Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 77.223.233.* 01.10.09, 12:22 umpa umpa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki K Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 12:28 Bravo Agnieszka! Pół Polski nie wierzy, że to zrobiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.chello.pl 01.10.09, 12:30 Nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 12:34 Ale się zaraz tutaj zacznie jatka! Wszyscy są w szoku; Chylińska pokazała znowu, że chodzi swoimi ścieżkami; muzyka dobra, ale ewidentnie zalatuje SexiFlexi Kukulskiej; Chylińska nie brzmi przekonująco; nie będzie hitu; uszanujmy jednak decyzję artystki, bo to nie jest pusta lalunia, która da sobą manipulować i da sobie wcisnąć kit! I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foberos Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 94.254.179.* 01.10.09, 12:35 Pani Chylińska.. jestem na TAK .. no kopara mi opadła. Zajewiste! czy ktoś musi koniecznie być uwiązany w ramach stylu? Agnieszka Chylińska pokazuje że nie trzeba .. bravo .. przechodzi Pani .. i nie kląć do jasnej anielki Odpowiedz Link Zgłoś
dzerry Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: 01.10.09, 12:36 Najwyrazniej Agnieszka nie potrafi inaczej niz Grzesiek i Waldek. Moze reunion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: posłuchaj singla IP: 91.198.186.* 01.10.09, 12:41 No to mamy banger sezonu. Miazga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.marketing-house.pl 01.10.09, 12:48 o my good !!!! co za koszmar rozumiem, że nikt nie jest uwiązany we własnym stylu, ale to już przesada, to juz kombiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.chello.pl 01.10.09, 12:48 nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gin Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 12:50 Że zmiana to super Ale numer zwyczajnie jest koszmarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grupi Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 12:51 Dzięki Ci Boże!!! Ktoś zajmie wolne miejsce Renaty Makowieckiej! Subcio!!!!! Już chcę całą płytę! Kiedy koncert w jakimś gejowskim klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 81.210.61.* 01.10.09, 12:52 Bylem pełen nadziei, że będzie coś nowego i ciekawego zarazem. Niestety jest wtórnie i nudno Może w wykonaniu Pani Chylińskiej to nowość, ale obiektywnie to ciekawsze się rzeczy nagrywa teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 12:52 no nie spodziewałem sie tego kompletnie ale bardziej dziwi mnie fakt ze mi sie to podoba weird!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 212.244.155.* 01.10.09, 12:56 Wyjaśniła się kategoria "porażka roku 2009" - proponuję zmianę nazwy na kombIII. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 81.210.61.* 01.10.09, 12:57 Eric Prydz - Call On Me ...jak żywe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 80.48.29.* 01.10.09, 12:59 Ale shit T_T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złamka Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 195.205.170.* 01.10.09, 13:00 PORAŻKA na maksa! Nie wiem jak to nazwać... Disco-polo??? Porównanie do Kukulskiej bardzo nietrafione, jej SexiFlexi to z 5 poziomów wyżej od tego szitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 194.42.110.* 01.10.09, 13:01 Moja wiara w ludzi z talentem wlasnie upadla na kolana po uslyszeniu tego kawalka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.wroclaw.mm.pl 01.10.09, 13:01 Nie wierzę w to co słyszę To jest beznadziejne. Lepiej posłuchać starych płyt O.N.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.rmf.pl 01.10.09, 13:03 nie wierzę temu co usłyszałem.. mhmm no to mamy następczynię klubowej Reni Jusis, po tym jak zaczęła smęcić. no i wyczuwam tu elementy trip-hopu i Roisin Murphy.. mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 91.189.74.* 01.10.09, 13:08 Nie no jak dla mnie to żenada, ale nie dlatego, że zmiana i że pop i elektronika, ale dlatego, że brzmi to jak jakaś tandetna reni jusis. Chcąc robić taką płytę mogła wziąć innych muzyków do współpracy (nie wiem...Envee, Smolik?, chociaż nie twierdzę, że nie mogła się udać i z Planem B.) i może to by wtedy brzmiało dobrze, trochę bliżej Roisin M., którą jak widzę chcą wszystkie polskie poplaski kopiować, ale im to ewidentnie nie wychodzi. Również nie wyszło tym razem. Dla mnie to jeden poziom co wspomniana wcześniej Jusis, czy Kukulska. Straszne gó.... Mogła pozostać w klimacie "załóż róż", czy jak ta piosenka się zwała, nawet bez (a nawet lepiej)tego bardziej rockującego refrenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k_radek Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: 217.153.25.* 01.10.09, 13:10 Mam nadzieję że nagrała to coś dla dowcipu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakonda Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.10.09, 13:11 Aga.... zlituj się.... wpasowałaś się w masę a byłaś wyjatkiem... smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć: IP: *.toya.net.pl 01.10.09, 13:13 Rozumiem, można zmienić styl, ale sądziłem, że to będzie jakiś rozwój artystyczny. Ten utwór to sam raz do jakiejś zetki, wtopi się w pozostały chłam. Najbardziej mnie rozbawia, jak sobie przypomnę wywiad, w którym Chylińska jeździ po Skawińskim za reaktywowanie Kombii, że komercha, że zrobili to dla kasy itd. Ale już chyba Kombii jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś