Dodaj do ulubionych

Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć [t...

IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 12:55
super!!!! najlepsza polska piosenka;]
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 12:56
      koniec świata?
    • Gość: ktoto Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 12:58
      zaspiewać tylko po angielsku i Europa nasza;D
    • Gość: lump Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:00
      eric prydz po polsku, cieniutko, ale Aga ładna kobieta
    • Gość: luneta Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 13:35
      erm...nuda po prostutongue_out
    • Gość: mat Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.ib.tcz.pl 11.10.09, 13:45
      świetna przemiana , jestem bardzo ciekaw tej nowej płyty
    • Gość: jacekb Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: 89.229.58.* 11.10.09, 13:52
      trochę to wszystko boli, kiedyś niekochana i winna teraz zakochana i zupełnie inna, mam ogromny szacunek dla Agnieszki ale bardzo żałuję że najbardziej nie tuzinkowy głos w Polsce, nagrał w sumie cos co moga nagrać wszyscy artyści niższego szczebla, zycze powodzenia, szczerze mówiąc cały czas licze na to ze jest to zart muzyczny i po premierze plyty okaze sie ze zgielk ktory tu rozgorzal po pierwszym nagraniu ucichnie i bedzie dobrze Agnieszka to fajna kobieta i pewnie zrobila z nas ze tak powiem balona dalsza czesc plyty bedzie ok
    • Gość: xxx Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.chello.pl 11.10.09, 13:52
      czego nie robi sie dla kasy...
    • Gość: j Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: 89.229.58.* 11.10.09, 13:57
      a gdzie moj komentarz
    • Gość: mr r Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: 77.255.150.* 11.10.09, 14:02
      Nie przesadzajcie, piosenka jest całkiem niezła - wiadomo, że klubowa ale w tym gatunku daje radę. Ale klip już mi się nie podoba, te "kucanie" i machanie tyłkiem w wykonaniu Chylińskiej wygląda trochę parodia, sztuczne to.
    • nowakq Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć 11.10.09, 14:04
      piosenka ma potencjal, tylko niewykorzystany. W teledysku jedno mi nie pasuje, Chylinskasmile
    • Gość: jam Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: 91.189.74.* 11.10.09, 14:06
      Teledysk odpowiedni do piosenki - wtórny i nudny, bez polotu i finezji. A sama piosenka to kopia nędznych panien Jusisowej i Kukulskiej, a w wszystko to obłożone klimatem mandaryny. Niestety w Polsce mało komu udaje się zrobić dobry pop, czy disco połączone z elektroniką (a zamiast tego robią tandetny dance) i Chylińskiej wraz z planem B. się to zdecydowanie nie udaje. Przykro tego słuchać i na to patrzeć.
    • Gość: petr Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 14:12
      teledysk jak "Hung up" Madonny!
    • Gość: kubuś Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 14:13
      widać że Aga robi sobie z nas słuchaczy,widzów żarty ten jej prześmiewczy uśmieszek wyjasnia wszystko To jeden wielki żart i Tyle
      Agnieszka wogóle nie sprawdza się w tej stylistyce zarówno jeżźeli chodzi o śpiew jak i wygląd
    • Gość: Olga Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 14:17
      Extra. Czyli nie jest tak źle jak wszyscy myśleli. I podejrzewam, że to nie koniec tej zajebistości smile
      Go AGA, go AGA, go AGA !!!!
    • Gość: KAMILA Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 14:20
      SUPER ROBOTA !!! SZCZĘŚLIWA AGNIESZKA, FAJNA TANECZNA MUZYKA NA DOBRYM POZIOMIE, TO PREMIERA ROKU!!! NIE MOGE SIE DOCZEKAC KONCERTÓW
    • Gość: j.Nu Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.09, 14:25
      <lol> zajebista parodia "Call On Me" i "Hung Up" Madonny... ciekawe czy cały album będzie taki pastiszowy
    • Gość: jaaaa Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.is.net.pl 11.10.09, 14:38
      piosenka bardzo dobra Chylińska się zmienia jak każdy
    • Gość: ktoś Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:00
      moja koleżanka podsumowała to tak: pachnie jak Madonna
    • Gość: Olga Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 15:02
      Taaaa. Najpierw Reni Jusis ?, teraz Madonna ?, ZDECYDUJCIE SIĘ Hello ?!?!?!
    • Gość: abc Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:20
      ech... i wyszło na to, że tak naprawde wszystkie chcemy być seksownymi zdzirami...
    • Gość: jasiek Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:32
      No to wiemy już kto wystąpi w kolejnej edycji Tańca z gwiazdami...wink
    • geelongman Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć 11.10.09, 15:46
      nie lapie tego zartu.
      Chcialabym wierzyc, ze Chylinska sie tylko nabija, ale obawiam sie, ze jednak nie.
    • Gość: Never Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 17:03
      "Progres" staje się dla artystów hasłem dość szeroko pojmowanym...
    • Gość: Mikołaj z Kórnika Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.173.23.182.tesatnet.pl 11.10.09, 17:14
      jeśli cała płyta będzie jak ten kawałek to lecę do Media i z punktu kupuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka