GoĹÄ: jatonieja IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 12:55 super!!!! najlepsza polska piosenka;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ... Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 12:56 koniec świata? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoto Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 12:58 zaspiewać tylko po angielsku i Europa nasza;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lump Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 13:00 eric prydz po polsku, cieniutko, ale Aga ładna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: luneta Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 13:35 erm...nuda po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mat Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.ib.tcz.pl 11.10.09, 13:45 świetna przemiana , jestem bardzo ciekaw tej nowej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jacekb Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: 89.229.58.* 11.10.09, 13:52 trochę to wszystko boli, kiedyś niekochana i winna teraz zakochana i zupełnie inna, mam ogromny szacunek dla Agnieszki ale bardzo żałuję że najbardziej nie tuzinkowy głos w Polsce, nagrał w sumie cos co moga nagrać wszyscy artyści niższego szczebla, zycze powodzenia, szczerze mówiąc cały czas licze na to ze jest to zart muzyczny i po premierze plyty okaze sie ze zgielk ktory tu rozgorzal po pierwszym nagraniu ucichnie i bedzie dobrze Agnieszka to fajna kobieta i pewnie zrobila z nas ze tak powiem balona dalsza czesc plyty bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.chello.pl 11.10.09, 13:52 czego nie robi sie dla kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: 89.229.58.* 11.10.09, 13:57 a gdzie moj komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mr r Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: 77.255.150.* 11.10.09, 14:02 Nie przesadzajcie, piosenka jest całkiem niezła - wiadomo, że klubowa ale w tym gatunku daje radę. Ale klip już mi się nie podoba, te "kucanie" i machanie tyłkiem w wykonaniu Chylińskiej wygląda trochę parodia, sztuczne to. Odpowiedz Link Zgłoś
nowakq Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć 11.10.09, 14:04 piosenka ma potencjal, tylko niewykorzystany. W teledysku jedno mi nie pasuje, Chylinska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jam Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: 91.189.74.* 11.10.09, 14:06 Teledysk odpowiedni do piosenki - wtórny i nudny, bez polotu i finezji. A sama piosenka to kopia nędznych panien Jusisowej i Kukulskiej, a w wszystko to obłożone klimatem mandaryny. Niestety w Polsce mało komu udaje się zrobić dobry pop, czy disco połączone z elektroniką (a zamiast tego robią tandetny dance) i Chylińskiej wraz z planem B. się to zdecydowanie nie udaje. Przykro tego słuchać i na to patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: petr Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 14:12 teledysk jak "Hung up" Madonny! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kubuś Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.09, 14:13 widać że Aga robi sobie z nas słuchaczy,widzów żarty ten jej prześmiewczy uśmieszek wyjasnia wszystko To jeden wielki żart i Tyle Agnieszka wogóle nie sprawdza się w tej stylistyce zarówno jeżźeli chodzi o śpiew jak i wygląd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olga Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 14:17 Extra. Czyli nie jest tak źle jak wszyscy myśleli. I podejrzewam, że to nie koniec tej zajebistości Go AGA, go AGA, go AGA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KAMILA Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 14:20 SUPER ROBOTA !!! SZCZĘŚLIWA AGNIESZKA, FAJNA TANECZNA MUZYKA NA DOBRYM POZIOMIE, TO PREMIERA ROKU!!! NIE MOGE SIE DOCZEKAC KONCERTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: j.Nu Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.09, 14:25 <lol> zajebista parodia "Call On Me" i "Hung Up" Madonny... ciekawe czy cały album będzie taki pastiszowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaaaa Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.is.net.pl 11.10.09, 14:38 piosenka bardzo dobra Chylińska się zmienia jak każdy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:00 moja koleżanka podsumowała to tak: pachnie jak Madonna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olga Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.xdsl.centertel.pl 11.10.09, 15:02 Taaaa. Najpierw Reni Jusis ?, teraz Madonna ?, ZDECYDUJCIE SIĘ Hello ?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abc Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:20 ech... i wyszło na to, że tak naprawde wszystkie chcemy być seksownymi zdzirami... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jasiek Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:32 No to wiemy już kto wystąpi w kolejnej edycji Tańca z gwiazdami... Odpowiedz Link Zgłoś
geelongman Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć 11.10.09, 15:46 nie lapie tego zartu. Chcialabym wierzyc, ze Chylinska sie tylko nabija, ale obawiam sie, ze jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Never Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 17:03 "Progres" staje się dla artystów hasłem dość szeroko pojmowanym... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mikołaj z Kórnika Re: Agnieszka Chylińska - Nie mogę cię zapomnieć IP: *.173.23.182.tesatnet.pl 11.10.09, 17:14 jeśli cała płyta będzie jak ten kawałek to lecę do Media i z punktu kupuję! Odpowiedz Link Zgłoś