Dodaj do ulubionych

Znienawidzony przebój

07.02.02, 15:07

Jakie sa Wasze znienawidzone przeboje?
Chodzi mi o piosenke, ktora była na topie, (prawie) wszyscy wokoło sie nia
zachwycali, grano ja wkólko w radiu, tv, na imprezach, a wy nie mogliscie jej
sluchac.
Na mojej liscie czolowe miejsca zajmuja:
1."Blue" zespolu Eiffel 65
2. "Powiedz"- Ich Troje
3. "Bal wszystkich świętych" -Budka Suflera
Obserwuj wątek
    • jasiek666 Re: Znienawidzony przebój 07.02.02, 15:42
      1. CZEEERWOONEEE KORAAALLE !!!!
      2. GDY WIDZE SŁODYCE TO KWICE
      3. ŚPIJ KOCHANIE ŚPIJ !!!
      ufff...
      wystarczy....
      • Gość: kwik ze starszych Black (?) - WONDERFUL LIFE IP: 10.47.3.* 07.02.02, 15:47
        • Gość: jedrek Re: ze starszych Black (?) - WONDERFUL LIFE IP: *.wroc.gazeta.pl 07.02.02, 16:15
          1. Bal wszystkich świętych - Budka
          2. Piąty bieg - Budka
          3. wszystko Golców, Ich i Budki (po 90 roku)
          • Gość: teddy Re: ze starszych Black (?) - WONDERFUL LIFE IP: 62.233.138.* 07.02.02, 23:23
            Mam wymienić WSZYSTKIE NAJBARDZIEJ ZNIENAWIDZONE? To zbyt duży
            czalendż.Wymiękam.
            • jello_b top3 08.02.02, 08:35
              TOP 3:

1. reni cośtam - zakręcona
              2. ich3 - nie pamiętam tytułu (jakoś tak szło że on ją kocha a ona jego nie,
              czy na odwrót)
              3. też ich3 - i też nie znam tytułu - a właściwie to wszystko tej wesołej
              kapelki, co leci w radiu i tv
        • Gość: tig Re: ze starszych Black (?) - WONDERFUL LIFE IP: *.sejm.gov.pl 12.03.02, 11:50
          TAK! TAAAK!!! Oraz DONT WORRY BE HAPPY

• Gość: veeteq Re: Znienawidzony przebój IP: *.proxy.aol.com 02.03.02, 05:59
        cala prawie muzyka pop to jeden wielki znienawidzony przeboj-muzyka dla
        prostakow...

jasiek666 napisał(a):

> 1. CZEEERWOONEEE KORAAALLE !!!!
        > 2. GDY WIDZE SŁODYCE TO KWICE
        > 3. ŚPIJ KOCHANIE ŚPIJ !!!
        > ufff...
        > wystarczy....

• mimi21 Jasiek ma rację 22.03.02, 18:28
        Dodałabym jeszcze wszystkie "przeboje" Ich Troje.
      • Gość: Aga Re: Znienawidzony przebój IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 30.08.02, 09:21
        jasiek666 napisał(a):

> 1. CZEEERWOONEEE KORAAALLE !!!! To jest mocne, jakbym słyszała ten śpiew
        > 2. GDY WIDZE SŁODYCE TO KWICE
        > 3. ŚPIJ KOCHANIE ŚPIJ !!!
        > ufff...
        > wystarczy....
        Jasiek jest super...smile)))))))
    • Gość: jmarr Re: Znienawidzony przebój IP: 62.244.137.* 08.02.02, 11:21
      To się chyba nazywało "Konik na biegunach", śpiewała zdaje się Urszula.
      Potworność, zawsze jak to słyszę to mi sie wszystko w środku wywraca.
      I jeszcze "Takie tango" Budki Suflera.
      • Gość: diana Re: Znienawidzony przebój IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.02.02, 11:47
        Wszystko Britney i Urszula. Bleee...
        • laryx Re: Znienawidzony przebój 19.02.02, 16:14
          Ja tam nie nienawidze, ajko chceścijanin przebaczam głupotę. Po prostu wyłączam
          odbiornik albo słucham www.newsdirect.co.uk/newsdirect.ram A co do urszuli.
          Śpiewała Kiedy jestes zakochany, serce jak piesek mały. A na klipie zapierdalał
          rotwailer, który pożarł by urszulę, razem z niezyjącym konkubentem
          • Gość: mika Re: Znienawidzony przebój IP: *.uc.nombres.ttd.es 19.02.02, 23:15
            laryx napisał(a):

> Ja tam nie nienawidze, ajko chceścijanin przebaczam głupotę. Po prostu wyłączam
            >
            > odbiornik albo słucham www.newsdirect.co.uk/newsdirect.ram A co do urszuli.
            > Śpiewała Kiedy jestes zakochany, serce jak piesek mały. A na klipie zapierdalał
            >
            > rotwailer, który pożarł by urszulę, razem z niezyjącym konkubentem

Tez przebaczam. A tak a propos serca jak piesek malego - ktos tam spiewal "a jak
            po mnie zostanie tylko plama na scianie", czy jakos tak. Zawsze, jak to slysze
            dostaje drgawek, bo kojarzy mi sie to tylko z rozstrzelaniem, ale z kontekstu -
            chodzi chyba o cos innego, tylko o co?????

Tak samo nie wiem, o co chodzi Ci z tym konkubentem...
      • Gość: label Re: Znienawidzony przebój IP: *.mw.mil.pl / 10.51.32.* 19.02.02, 08:52
        Zetka doprowadza mnie do kurrrrrwicy częstotliwością powtarzania tych samych
        utworów(co ciekawe czyni tak również z przebojami-staruszkami). Jagielski i
        spółka są w stanie obrzydzić absolutnie każdy utwór-przykład Tityo(swego czasu
        500 razy dziennie; moje towarzystwo w pracy słucha niestety Zet, wyłem do
        księżyca po 4 powtórce).

Podpisuję się wszystkimi kończynami. Straciłam całą sympatię dla Jagielskiego
        od kiedy odpowiada za muzykę w Zetce. No bo co to kurcze jest, żeby w kółko
        puszczać to samo! Pamiętam jak mną rzucało jak kiedyś całymi dniami średnio co
        pół godziny puszczali Bartosiewicz i "przemoknięte serca dwaaaaaaa" a jeszcze
        niedawno Kozidrak - " kiedy się stanę plamą na ścianie". Oni w ogóle Beatkę
        bardzo lubią, błeee

Nominuję "Kiedy jesteś zakochany, serce jak piesek mały, tralala li la (...)"
        gwiazdy Urszuli
        BUDKA SUFLERA - Bo do tanga trzeba dwojga, bal wszystkich swiętych. w ogóle
        Cugowskiego powinno sie zakneblować.
        Ich Troje - cokolwiek. jednak to z sępem miłości bije wszystko.
        Nie lubie także ostatnigo "przeboju" "Payed my dues" Anastasii - jakbym słuchał
        kumkania ropuchy, błoaa...bloaoaea...błooaaa...plus chórki. jak to sie dzieje
        że to jest przebój ?

kiedys RMF wieczorami byl w porzadku a teraz szkoda gadac)

niestety tez Maanam są już tak żenujący ze sie plakac chce a to co śpiewa
        kora ..., ja naprawde wierze ze jak ona to pisze to jest kompletnie nacpana

Autobiografia - PERFECT O TAKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!
        S Wonder - "zadzwoniłem żeby..."

teledysku
        I mój ulubiony PIESEK TWIST Urszulki (Kochanowski sie w grobie przewraca)
        Teraz tylko dylemat, który tekst durniejszy: Piesek czy Powiedz. Ja mam
        dylemat, a wy?
        JA NIE MAM, OBA S.A. DURNE

"W moim ogrodzie" Daab

Wyjąca Beatka Kozidrak, ktora rozdzierajoco straszy, ze bedzie plama na scianie
        (bomba atomowa???) bo serca ma dwa i zabila go...
        Na wyróżnienie zasługuje również moim zdaniem słynna grupa młodzieżowa The
        Kelly Family ze wszystkimi przebojami.

AHA, I PROPONUJE ZWROCICUWAGE NA ZETKE, CIAGLE GRAJA BEATKE I BAJM, NIE MA DNIA
        ABY NIE GRALI PRZYNAJMNIEJ 5 KAWALKOW TEGO CHŁAMU

NIE PŁACZ EWKA!!! umieram przy tym, a najlepsze jest to ze ludzie zaczynaja
        sluchac stacji nadajacych "zlote przeboje" i zauwazyl to rmf i zetka wiec tez
        to zaczynaja kopiowac, co troche jakies :lady punk, urszula, perfect i buda
        suflera, porażka

• Gość: Fabiola Re: Znienawidzony przebój IP: 195.187.56.* 21.02.02, 15:03
          Dodam do tego jeszcze:

"Can't get you out of my head" Kylie Minogue
          "Nie nie nie" T Love - ze "swietnym" tekstem: "Nie wszystkich mozesz zabic, to
          niemozliwe, uwierz mi" !!!!

NIe tylko Zetka meczy nas utworami puszczanymi na antenie setki razy, czyni to
          rowniez Kolor, Eska itd. Czasem z ulga przerzucam sie na psychodeliczne dzwieki
          Radiostacji, choc jestem na to za stara (33).
        • Gość: zek Re: Znienawidzony przebój IP: *.vln.takas.lt 23.02.02, 16:18
          ruki w wierch to gowno
          • Gość: mati Re: Znienawidzony przebój IP: 195.182.81.* 18.03.02, 10:19
            ej, ale ruki w wierch sa przynajmniej po rosysku, wiec jest a)egzotycznie i b)nie
            rozumie sie glupich tekstow

Gość portalu: zek napisał(a):
            > ruki w wierch to gowno

• gregkor Re: Znienawidzony przebój 01.03.02, 20:45
          Pierwsze miejsce zajmuje "Takie Tango" lub do wyboru "Bal wszystkich świętych" -
          Budki Suflera.
          Następnie "Śpij Kochanie Śpij" - Kayi
          a na trzecim "Konik na Biegunach" - Urszuli

Zawsze jak to słyszałem trafiał mnie szlag.

Po za tym cała twórczość tej trójki jest żałosna z dodatkim Ich Troje.
        • Gość: Luka Re: Znienawidzony przebój IP: *.stacje.agora.pl 15.03.02, 13:17
          Gość portalu: label napisał(a):

> Zetka doprowadza mnie do kurrrrrwicy częstotliwością powtarzania tych samych
          > utworów(co ciekawe czyni tak również z przebojami-staruszkami). Jagielski i
          > spółka są w stanie obrzydzić absolutnie każdy utwór-przykład Tityo(swego czasu
          > 500 razy dziennie; moje towarzystwo w pracy słucha niestety Zet, wyłem do
          > księżyca po 4 powtórce).
          >
          > Podpisuję się wszystkimi kończynami. Straciłam całą sympatię dla Jagielskiego
          > od kiedy odpowiada za muzykę w Zetce. No bo co to kurcze jest, żeby w kółko
          > puszczać to samo! Pamiętam jak mną rzucało jak kiedyś całymi dniami średnio co
          > pół godziny puszczali Bartosiewicz i "przemoknięte serca dwaaaaaaa" a jeszcze
          > niedawno Kozidrak - " kiedy się stanę plamą na ścianie". Oni w ogóle Beatkę
          > bardzo lubią, błeee
          >
          > Nominuję "Kiedy jesteś zakochany, serce jak piesek mały, tralala li la (...)"
          > gwiazdy Urszuli
          > BUDKA SUFLERA - Bo do tanga trzeba dwojga, bal wszystkich swiętych. w ogóle
          > Cugowskiego powinno sie zakneblować.
          > Ich Troje - cokolwiek. jednak to z sępem miłości bije wszystko.
          > Nie lubie także ostatnigo "przeboju" "Payed my dues" Anastasii - jakbym słuchał
          >
          > kumkania ropuchy, błoaa...bloaoaea...błooaaa...plus chórki. jak to sie dzieje
          > że to jest przebój ?
          >
          >
          >
          > kiedys RMF wieczorami byl w porzadku a teraz szkoda gadac)
          >
          > niestety tez Maanam są już tak żenujący ze sie plakac chce a to co śpiewa
          > kora ..., ja naprawde wierze ze jak ona to pisze to jest kompletnie nacpana
          >
          > Autobiografia - PERFECT O TAKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!
          > S Wonder - "zadzwoniłem żeby..."
          >
          > teledysku
          > I mój ulubiony PIESEK TWIST Urszulki (Kochanowski sie w grobie przewraca)
          > Teraz tylko dylemat, który tekst durniejszy: Piesek czy Powiedz. Ja mam
          > dylemat, a wy?
          > JA NIE MAM, OBA S.A. DURNE
          >
          > "W moim ogrodzie" Daab
          >
          > Wyjąca Beatka Kozidrak, ktora rozdzierajoco straszy, ze bedzie plama na scianie
          >
          > (bomba atomowa???) bo serca ma dwa i zabila go...
          > Na wyróżnienie zasługuje również moim zdaniem słynna grupa młodzieżowa The
          > Kelly Family ze wszystkimi przebojami.
          >
          > AHA, I PROPONUJE ZWROCICUWAGE NA ZETKE, CIAGLE GRAJA BEATKE I BAJM, NIE MA DNIA
          >
          > ABY NIE GRALI PRZYNAJMNIEJ 5 KAWALKOW TEGO CHŁAMU
          >
          > NIE PŁACZ EWKA!!! umieram przy tym, a najlepsze jest to ze ludzie zaczynaja
          > sluchac stacji nadajacych "zlote przeboje" i zauwazyl to rmf i zetka wiec tez
          > to zaczynaja kopiowac, co troche jakies :lady punk, urszula, perfect i buda
          > suflera, porażka
          >
          >
          >
          >
          > zgadzam sie z toba.
          najlepiej nie wlaczac zetki i rfmfm bo sluchanie ich to strata czasu.
          obecni polscy wykonawcy t.j. maanam, urszula, ich troje, budka suflera wszystko
          co robia to pod publike, kora przeszla sama siebie klipy do jej pioseneczek sa
          kopiowane z zachody np. ten w ktorym upodobnila sie do madonny. nie wpomne o
          zenujacym poziomie tekstow. zapomnialam o beatce i bajmie, kto twierdzi, ze to
          piekana muzyka, tresc i melodia na poziomie ponizej krytyki. OHYDA.

>
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >
          >

• Gość: oprox Re: Znienawidzony przebój - Popieram! IP: 195.136.95.* 18.03.02, 12:31
            Dawno już nie słyszałem tak obiektywnej opinii na temat muzy emitowanej przez
            rozgłośnie radiowe Lechistanu.
            Wychodzę z założenia, iż do takich wniosków dochodzi każdy inteligentny Polak,
            który interesuje się muzyka jak taką.
            Moim zdaniem sprawa jest o wiele szersza i dotyczy wszystkich mediów
            promujących muzykę. Zdaje sobie sprawę, iż niczego więcej nie można się
            spodziewać po „Hydrze – komercji” ( czyt. radio, telewizja itp.) jak
            zaklejanie serwowaną przez nich papą umysłów milionów słuchaczy i
            tzw. „kreowanie ich preferencji”
            Wyobrażam to sobie w następujący sposób : leży sobie kilku, tłustych kolesi na
            leżakach pod palmami na archipelagu Bora Bora i sącząc egzotyczne drinki klepią
            po gołych tyłkach laski, które staną się w następnym sezonie hitowym girls
            bandem (czyt. Anastasia i inne). I sru je brachu na tapety bilboard’ów ile
            wlezie. Business się kreci, fajnie jest i niech tylko „Ciemnogród” ( czyt.
            potencjalny słuchacz ) spróbuje nie łykać naszej papy, to damy coś innego w
            zastępstwie.
            He he he he
            Można oczywiście powiedzieć „jak się nie podoba to nie słuchajcie !„.
            I całe szczęście , ze jeszcze mamy ten wybór, bo wtedy zacząłbym się rozglądać
            tzw. Kołchoźnikami, które za komuny wisiały w każdym biurze, emitujących non
            stop Zetke, RMF lub, co gorsza, którąś z lokalnych rozgłośni. ( Uff )

Nie ma to jak walnąć się przed sprzętem i włączyć to na co ma się ochotę.
            Polecam wszystkim!!
    • Gość: Un - J Re: Znienawidzony przebój IP: *.weglokoks.com.pl 08.02.02, 12:54
      Wyjce z Destiny's Child - "I want Survive" czy coś w tym stylu.
      • Gość: nadja Re: Znienawidzony przebój IP: *.wave.net.pl 09.02.02, 18:20

"Survivor"...

n.
      • Gość: tricky_ Re: Znienawidzony przebój IP: 217.89.32.* 14.02.02, 22:49
        Gość portalu: Un - J napisał(a):

> Wyjce z Destiny's Child - "I want Survive" czy coś w tym stylu.

i tu masz 100% racji, polowa tych pseudosoulowych wyjcow popisuje sie nie myslac
        nawet o porzadnej melodii

• adamoose Re: Znienawidzony przebój 08.02.02, 13:23
      1 Ich Torsje - cała twórczość tego bandu
      2 Britneye, Jeniferki oraz ostatnio jakiś szajs Szakira
      3 Eifel 65, Bomfunk MC's - wszystko
      4 Bótka Sóvlera - w sumie wszystko
      5 Krafczyk z Bregokiczem - "Mój Przyjacielu"

To chyba starczy
      • Gość: Ya Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 13:52
        1.Ich troje
        2.Ich troje
        3.Ich troje
        4.'Takie tango' Budki
        5.'Tu radio kolor' smile
        • maretina a o papa dance pamietacie? albo bolter?:) 19.02.02, 18:31
          papa dance.... ciezko wyliczyc ktora piosenka... ten zespol mozna chyba
          okreslic prekursorem disco polosmile)))) a zespol bolter i "szlagier" do kotleta
          na dancingach "daj mi te noc" heheh oni mogli by grac na weselach... na
          poprawinach, jak ludziom na kacu wszystko jednosmile
      • Gość: maciejka Re: Znienawidzony przebój IP: 212.244.107.* 12.02.02, 10:19
        adamoose napisał(a):

> 1 Ich Torsje - cała twórczość tego bandu
        > 2 Britneye, Jeniferki oraz ostatnio jakiś szajs Szakira
        > 3 Eifel 65, Bomfunk MC's - wszystko
        > 4 Bótka Sóvlera - w sumie wszystko
        > 5 Krafczyk z Bregokiczem - "Mój Przyjacielu"
        >
        > To chyba starczy
        no stary, britney mogę ci jeszcze wybaczyć, ale jak możesz wylewać pomyje na tak
        słodką istotkę jak jenny, u mnie w bloku wszyscy ją kochamy. czego chcesz od
        szakiry (shakiry-gwoli ścisłości) czy zauważyłeś jak ona porusza biodrami,
        przecież to jest mistrzostwo świata i ten falowy ruch całym ciałem - odpływam. a
        tu przychodzi jakiś profan i zohydza wszystko, nóż mi się w kieszeni otwiera.
        mimo wszystko pozdrawiam

• Gość: seth Re: Znienawidzony przebój IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.02.02, 16:16

> no stary, britney mogę ci jeszcze wybaczyć, ale jak możesz wylewać pomyje na
          tak
          słodką istotkę jak jenny, u mnie w bloku wszyscy ją kochamy. czego chcesz od
          szakiry (shakiry-gwoli ścisłości) czy zauważyłeś jak ona porusza biodrami,
          przecież to jest mistrzostwo świata i ten falowy ruch całym ciałem - odpływam.
          a tu przychodzi jakiś profan i zohydza wszystko, nóż mi się w kieszeni otwiera.
          mimo wszystko pozdrawiam
          >
          I tu mnie rozwaliles, co ma spolnego poruszanie biodrami lub to ze kogos wszyscy
          w bloku kochaja do spiewania?

• maretina Re: Znienawidzony przebój 19.02.02, 18:34
          Gość portalu: maciejka napisał(a):

> adamoose napisał(a):
          >
          > > 1 Ich Torsje - cała twórczość tego bandu
          > > 2 Britneye, Jeniferki oraz ostatnio jakiś szajs Szakira
          > > 3 Eifel 65, Bomfunk MC's - wszystko
          > > 4 Bótka Sóvlera - w sumie wszystko
          > > 5 Krafczyk z Bregokiczem - "Mój Przyjacielu"
          > >
          > > To chyba starczy
          > no stary, britney mogę ci jeszcze wybaczyć, ale jak możesz wylewać pomyje na ta
          > k
          > słodką istotkę jak jenny, u mnie w bloku wszyscy ją kochamy. czego chcesz od
          > szakiry (shakiry-gwoli ścisłości) czy zauważyłeś jak ona porusza biodrami,
          > przecież to jest mistrzostwo świata i ten falowy ruch całym ciałem - odpływam.

a czy ruszanie biodrami to spiewanie? bo chyba gadamy tu o znienawidzonych
          przebojach a nie teledyskach?smile pozdrawiam
          > a
          > tu przychodzi jakiś profan i zohydza wszystko, nóż mi się w kieszeni otwiera.
          > mimo wszystko pozdrawiam
          >

• Gość: acton Re: Znienawidzony przebój IP: *.jedwab.net.pl 23.03.02, 14:50
            Rzygam Shakirą i tą drugą nie mówiąc o Brit. Żałosne. Ich 3- nie może być
            gorzej. Bardziej tego prostactwa nie da się uprościć.
        • Gość: okęciak Re: Znienawidzony przebój IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 17:02
          Gość portalu: maciejka napisał(a):

> adamoose napisał(a):
          >
          > > 1 Ich Torsje - cała twórczość tego bandu
          > > 2 Britneye, Jeniferki oraz ostatnio jakiś szajs Szakira
          > > 3 Eifel 65, Bomfunk MC's - wszystko
          > > 4 Bótka Sóvlera - w sumie wszystko
          > > 5 Krafczyk z Bregokiczem - "Mój Przyjacielu"
          > >
          > > To chyba starczy
          > no stary, britney mogę ci jeszcze wybaczyć, ale jak możesz wylewać pomyje na ta
          > k
          > słodką istotkę jak jenny, u mnie w bloku wszyscy ją kochamy. czego chcesz od
          > szakiry (shakiry-gwoli ścisłości) czy zauważyłeś jak ona porusza biodrami,
          > przecież to jest mistrzostwo świata i ten falowy ruch całym ciałem - odpływam.
          > a
          > tu przychodzi jakiś profan i zohydza wszystko, nóż mi się w kieszeni otwiera.
          > mimo wszystko pozdrawiam
          >

Czlowieku nikt tu nie mowi ze mu sie czyjes krecenie dupa nie podoba ,bo to inna
          sprawa niz spiewanie o ktorym zazwyczaj te lalkowate panienki nie maja bladego
          pojecia
    • Gość: mtq Re: Znienawidzony przebój IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:44
      1. 'racja, brachu...wypijmy za to...'
      2. 'mój przyjacielu... bmmrbmebmre' (nic z tego nie rozumiem, kraftszyk powinien popracowac nad
      dykcją)

to polskie.
      a zagraniczne....szkoda gadac, sama komercja (tfu! mowie jak hiphopowiec...wink
    • Gość: An-Nah Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 08.02.02, 15:17
      "Get out my head" Kelie Minoque
      • ksywa Re: Znienawidzony przebój 08.02.02, 15:43
        Gość portalu: An-Nah napisał(a):

> "Get out my head" Kelie Minoque

Dokładnie. Nie cierpię tego tępo wybijanego rytmu i wychudzonej, zębatej pożal
        się Boże wokalistki. Dorzucam jeszcze "Turn of the Light" Nelly Furtado. Tylko,
        ze ona przynajmniej jakoś wygląda.
        • Gość: An-Nah Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 11.02.02, 14:48
          Ja akurat lubię Nelly.
          • Gość: polesiak Re: Znienawidzony przebój IP: 217.153.76.* 19.02.02, 17:30
            Dobrze że nie wiem kto to jest Nelly!
        • Gość: paul Re: Znienawidzony przebój IP: 193.0.117.* 15.02.02, 15:49
          Wiesz, ksywa, a ja uwazam, ze Kylie (nie Kelie) jest swietna (a do tego super
          sexy), a Nellie tez sie niezle zapowiada.
          • Gość: iw Re: Znienawidzony przebój IP: 193.0.73.* 18.02.02, 11:28
            Gość portalu: paul napisał(a):

> Wiesz, ksywa, a ja uwazam, ze Kylie (nie Kelie) jest swietna (a do tego super
            > sexy), a Nellie tez sie niezle zapowiada.

ostatnio czytałam, że producenci videoclipów Kylie Minogue wyszczuplają ją
            komputerowo, a jej muzyka jest naprawdę godna pożałowania.
    • Gość: zet Re: Znienawidzony przebój IP: 195.187.84.* 08.02.02, 15:55
      Z nowszych:
      1. Ich Troje - "zawsze z tobą chciałbym być przez całe lato"
      2. Kylie Minogue "Can't get you out of my head'
      3. Jakaś piosenka Nelly Furtado, nie pamiętam tytułu

Ze starszych:
      1. Coco Jambo - nie wiem czyje to
      2. Ricky Martin albo Enrique Iglesias "Vida Loca"
      3. "Bania u Cygana do rana" - dobijało mnie to jakieś 2 lata temu na polu
      namiotowym.
      • Gość: kike Re: Znienawidzony przebój IP: 193.0.110.* 13.02.02, 19:30
        Gość portalu: zet napisał(a):

> Z nowszych:
        > 1. Ich Troje - "zawsze z tobą chciałbym być przez całe lato"
        > 2. Kylie Minogue "Can't get you out of my head'
        > 3. Jakaś piosenka Nelly Furtado, nie pamiętam t
        > 1. Coco Jambo - nie wiem czyje to
        > 2. Ricky Martin albo Enrique Iglesias "Vida Loca"

"Vida loca" jest wykonaniem ryków Martina
      • Gość: Zetor radio Zet IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 16:16
        Generalnie wszystkie "przeboje" puszczane przez Radio Zet to przechodzone
        płyty. Radiostacja ta nie pozwala mi zapomniec o tylu beznadziejnych
        piosenkach, o ktorych najchetniej juz bym zapomnial, na czele z "bajecznym"
        zespołem Roxette. I tylko cisnie mi sie pytanie - czy swiatowy przemysł
        muzyczny jest tak mało płodny, ze trzeba wracac do tych wątpliwej wartości
        przebojów sprzed lat. I tlumaczenie, ze tego chca sluchac odbiorcy wydaje mi
        sie chybione...nikt z moich znajomych tego nie robi. I szkoda tylko, ze jest to
        jedna ze stacji, ktorych mozna sluchac w calej Polsce...obok radia Maryja
        oczywiscie....
        • Gość: za Re: radio Zet IP: *.pressmedia.com.pl 15.02.02, 17:41
          Gość portalu: Zetor napisał(a):

> Generalnie wszystkie "przeboje" puszczane przez Radio Zet... I szkoda tylko, ze
          jest to
          >
          > jedna ze stacji, ktorych mozna sluchac w calej Polsce...obok radia Maryja
          > oczywiscie....

A ja po zmianie częstotliwości nie łapię radia zet w Rzeszowie, toteż zapraszam smile
          Za to mamy lakalne radio res, to jest dopiero mieszanka piorunujaca: Krawczyk,
          Sośnicka, Uriah Heep, Jarocka, Roxette, Urszula, Rodowicz, Pink Floyd, Jantar,
          Cocker, Rynkowski, Moody Blues, Rybiński, Wonder, Gąsowski, Czerwone Gitary... i
          tak dalej
          • maretina Re: radio Zet 19.02.02, 18:39
            Gość portalu: za napisał(a):

> Gość portalu: Zetor napisał(a):
            >
            > > Generalnie wszystkie "przeboje" puszczane przez Radio Zet... I szkoda tylk
            > o, ze
            > jest to
            > >
            > > jedna ze stacji, ktorych mozna sluchac w calej Polsce...obok radia Maryja
            > > oczywiscie....
            >
            > A ja po zmianie częstotliwości nie łapię radia zet w Rzeszowie, toteż zapraszam
            > smile
            > Za to mamy lakalne radio res, to jest dopiero mieszanka piorunujaca: Krawczyk,
            > Sośnicka, Uriah Heep, Jarocka, Roxette, Urszula, Rodowicz, Pink Floyd, Jantar,
            > Cocker, Rynkowski, Moody Blues, Rybiński, Wonder, Gąsowski, Czerwone Gitary...
            > i
            > tak dalej
            czyli mamy namacalny dowod na to, ze muzyka faktycznie laczy pokoleniawink babcia z
            wnuczka przy jednym odbioriku moga zasiasc i jednej stacji posluchacsmile))))
            pozdrawiam

• Gość: acton Re: radio Zet IP: *.jedwab.net.pl 23.03.02, 14:59
            Gość portalu: za napisał(a):

> Gość portalu: Zetor napisał(a):
            >
            > > Generalnie wszystkie "przeboje" puszczane przez Radio Zet... I szkoda tylk
            > o, ze
            > jest to
            > >
            > > jedna ze stacji, ktorych mozna sluchac w calej Polsce...obok radia Maryja
            > > oczywiscie....
            >
            > A ja po zmianie częstotliwości nie łapię radia zet w Rzeszowie, toteż zapraszam
            > smile
            > Za to mamy lakalne radio res, to jest dopiero mieszanka piorunujaca: Krawczyk,
            > Sośnicka, Uriah Heep, Jarocka, Roxette, Urszula, Rodowicz, Pink Floyd, Jantar,
            > Cocker, Rynkowski, Moody Blues, Rybiński, Wonder, Gąsowski, Czerwone Gitary...
            > i
            > tak dalej

No stary. Ja Pink Floyd uwielbiamsmile

• Gość: yendzula Re: radio Zet IP: *.lidzbark.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 09:02
          zapraszam do Trojki... jeszcz jest czego sluchac, a wieczorem mozna uslyszec
          piosenki, ktorych mogliscie jeszcze nigdy nie slyszec w swoim zyciu, chociaz
          maja juz po 20-30 lat.
    • Gość: Hollow Re: Znienawidzony przebój IP: 217.30.132.* 08.02.02, 21:37
      ellivia napisał(a):

>
      > Jakie sa Wasze znienawidzone przeboje?
      > Chodzi mi o piosenke, ktora była na topie, (prawie) wszyscy wokoło sie nia
      > zachwycali, grano ja wkólko w radiu, tv, na imprezach, a wy nie mogliscie jej
      > sluchac.
      > Na mojej liscie czolowe miejsca zajmuja:
      > 1."Blue" zespolu Eiffel 65
      > 2. "Powiedz"- Ich Troje
      > 3. "Bal wszystkich świętych" -Budka Suflera

Mamy bardzo podobny gust . Jak lecialo "Blue dabadida" bez przerwy swego czasu
      to mialem ochote kogos zabic. A najchetniej wysadzic w powietrze całą
      ekipe "Pedała Błażeja"
      • Gość: ania Re: Znienawidzony przebój IP: 217.67.202.* 14.02.02, 08:21
        A ja lubie Blue, rano ten utwor wprowadza mnie w dobry nastroj.
    • Gość: ktulu Re: Znienawidzony przebój IP: *.pl 09.02.02, 18:40
      Wszystko Kaji, Bregovicia, Golcow itp tongue_outPPPPPPPP
      • Gość: as Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroc.gazeta.pl 09.02.02, 20:47
        1.Wszystko co Edyty Górniak i varius manx szczególnie za czasów kasi
        Stankiewicz. Za Lipnicką też nie przeapdam, ale jakoś przechodzily mi niektóre
        utwory przez ucho
        • Gość: bzoru Re: Znienawidzony przebój IP: *.skopane.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 21:54
          1. ich troje - zawszem z tobom chiołem być - na tych wakacjach obżydzało mi to
          życie
          2. ich3 - powiedz smile paranoja, kicz, syf, kiła itp.
          3. reszta ich troje ...
          4. cała twórczość britnej.
          5.liroy + lionej riczi - "....." - śmich smile
    • Gość: alissa19 Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 23:02
      "can't get you out of my head"-toporna rabanka
      shakira-wyjacy klon spears.
      liroy"hello czy ty czujesz"kolesie sie o malo nie posikali jak to uslyszeli.
      • Gość: kike Re: Znienawidzony przebój IP: 193.0.110.* 13.02.02, 19:33
        Gość portalu: alissa19 napisał(a):

> "can't get you out of my head"-toporna rabanka
        > shakira-wyjacy klon spears.
        > liroy"hello czy ty czujesz"kolesie sie o malo nie posikali jak to uslyszeli.

Akurat co do Shakiry nie moę się przyczepić-przecież całkiem fajnie kręci pupcią
        w teledysku
        • Gość: seth11 Re: Znienawidzony przebój IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.02.02, 16:22
          Gość portalu: kike napisał(a):

> Gość portalu: alissa19 napisał(a):
          >
          > > "can't get you out of my head"-toporna rabanka
          > > shakira-wyjacy klon spears.
          > > liroy"hello czy ty czujesz"kolesie sie o malo nie posikali jak to uslyszel
          > i.
          >
          > Akurat co do Shakiry nie moę się przyczepić-przecież całkiem fajnie kręci pupci
          > ą
          > w teledysku

Nastepny o kreceniu pupcia.
          Mowimy o wartosciach muzyczno wokalnych a nie estetycznych.
        • Gość: alissa19 Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 15:50
          Gość portalu: kike napisał(a):

> Gość portalu: alissa19 napisał(a):
          >
          > > "can't get you out of my head"-toporna rabanka
          > > shakira-wyjacy klon spears.
          > > liroy"hello czy ty czujesz"kolesie sie o malo nie posikali jak to uslyszel
          > i.
          >
          > Akurat co do Shakiry nie moę się przyczepić-przecież całkiem fajnie kręci pupci
          > ą
          > w teledysku

raczej wielkim pupskiem -dosyc malo jest proporcjonalna jak na dzisiejsze
          standardy.Uprzedzajac pana/pania od razu mowie ze nie przemawia tu zawisc-wiem ze
          trudno to tutaj zweryfikowac ale mam sie czym pochwalic.piosenka jest cienkawa
          ale de gustibus...
    • Gość: Hans Re: Znienawidzony przebój IP: 195.94.208.* 11.02.02, 13:28
      miss Claifornia

Lolitaaaaa (tak spiewa)

Golce i Brathanki (alles)
    • Gość: Hans Re: Znienawidzony przebój IP: 195.94.208.* 11.02.02, 13:30
      aha, no i oczywscie NUMER JEDEN czyli......

na na na na na na na....... nanananananana w wykonaniu (?) kajli minóg
    • Gość: An-Nah Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 11.02.02, 14:54
      Bregovic + Kayah Bregovic + Krawczyk - Boooożeeeee!
      Przeróbka Kałasznikowa to świętokradztwo! Jak z
      wymiatającej melodi z tak świetnego filmu jak
      Undergrund można zrobić coś takiego?!?!? A co Kayah
      zrobiła z The Tv Screen z "Arizona Dream"? Jako
      miłośczniczka obu tych filmów stanowczo protestuję!

Przynajmniej nie tylko ja ninawidzę minogi wink
      • ksywa Re: Znienawidzony przebój 11.02.02, 15:08

> Bregovic + Kayah Bregovic + Krawczyk - Boooożeeeee!
        > Przeróbka Kałasznikowa to świętokradztwo! Jak z
        > wymiatającej melodi z tak świetnego filmu jak
        > Undergrund można zrobić coś takiego?!?!? A co Kayah
        > zrobiła z The Tv Screen z "Arizona Dream"? Jako
        > miłośczniczka obu tych filmów stanowczo protestuję!
        >
        > Przynajmniej nie tylko ja ninawidzę minogi wink

Hej, zrobiłam małe podumowanko. Pewnie, że nie tylko ty. Jeszcze ja, alissa19,
        zet i Hans. Nieźle, co?
      • adamoose Re: Znienawidzony przebój 11.02.02, 20:26
        To co wyprawia Bregović obecnie to już przechodzi wszelki ludzkie pojęcie.
        Swego czasu go lubiłem ale teraz to już przeszłość.

Zaliczam się do grona miłośników twórczości Emira Kusturicy i gdy słyszę
        świetne melodie z jego filmów w diskopolnych aranżacjach bierze mnie na
        wymioty...

Chociaż Kaję to jeszcze tolerowałem jako tako...
        • Gość: ola Re: Znienawidzony przebój IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 20:20
          adamoose napisał(a):

> To co wyprawia Bregović obecnie to już przechodzi wszelki ludzkie pojęcie.
          > Swego czasu go lubiłem ale teraz to już przeszłość.
          >
          > Zaliczam się do grona miłośników twórczości Emira Kusturicy i gdy słyszę
          > świetne melodie z jego filmów w diskopolnych aranżacjach bierze mnie na
          > wymioty...
          >
          > Chociaż Kaję to jeszcze tolerowałem jako tako...

popieram cie w zupelnosci.
          tez lubilam bregovica DO CZASU...duet z kaja na poczatku mi sie podobal(nie bede
          sie wypierac),teraz modle sie zeby bregovic nie zbeszczescil swojej
          pieknej,jakby nie bylo muzyki do krolowej margot.tylko to pozostalo nietkniete z
          jego repertuaru,pewnie dlatego,ze muzyka z krolowej nie bazuje na balkanskich
          melodiach ludowych i skomercjalizowanie jej mogloby nie wypalic...chociaz
          patrzac na to,co wyprawia z krawczykiem,jestem w stanie uwierzyc, ze bregovic
          bylby w stanie skutecznie zeszmacic nawet muzyke z krolowej.
        • ydorius Re: Znienawidzony przebój 12.02.02, 21:31
          adamoose napisał(a):

> To co wyprawia Bregović obecnie to już przechodzi wszelki ludzkie pojęcie.
          > Swego czasu go lubiłem ale teraz to już przeszłość.
          >
          > Zaliczam się do grona miłośników twórczości Emira Kusturicy

Przy okazji: znasz "Unza unza time" Kusturicy & No Smoking Orchestra?

.y.

• maretina Re: Znienawidzony przebój 19.02.02, 18:48

> Bregovic + Kayah Bregovic + Krawczyk - Boooożeeeee!
        > Przeróbka Kałasznikowa to świętokradztwo! Jak z
        > wymiatającej melodi z tak świetnego filmu jak
        > Undergrund można zrobić coś takiego?!?!? A co Kayah
        > zrobiła z The Tv Screen z "Arizona Dream"? Jako
        > miłośczniczka obu tych filmów stanowczo protestuję!
        >
        > Przynajmniej nie tylko ja ninawidzę minogi wink

zgadzam sie... muzyka z tych filmow zostala sprofanowana
    • Gość: ps Re: Znienawidzony przebój IP: 10.202.5.* 11.02.02, 17:50

> 1."Blue" zespolu Eiffel 65
      > 2. "Powiedz"- Ich Troje
      > 3. "Bal wszystkich świętych" -Budka Suflera

Cholibka...
      To zupelnie jak moje!
      • ellivia Re: Znienawidzony przebój 11.02.02, 20:18
        Gość portalu: ps napisał(a):

>
        > > 1."Blue" zespolu Eiffel 65
        > > 2. "Powiedz"- Ich Troje
        > > 3. "Bal wszystkich świętych" -Budka Suflera
        >
        > Cholibka...
        > To zupelnie jak moje!

A czy Blue dabadida tez wywolywala u ciebie mordercze żądze?
        Bo gdy ja słyszałam ów przeboj, to sie wsciekałam i miałam ochote demolować,
        strzelać, niszczyć, dewastować itd. Nawet piosenki Ich Troje czy inne
        znienawidzone , nie wywoluja u mnie takiej agresji jak ten utworek-potworek.

• Gość: Jerry Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 11.02.02, 20:54
      Coz moge powiedziec... przedstawiona przez Ciebie lista jest strzalem w
      dziesiatke!
      Sczegolnie nienawidze "kobiety roku", czyli Michala Wisniewskiego i jego
      wiejskiej radosnej tworczosci:< Bylem w lipcu na interesujacej z punktu
      widzenia socjologicznego imprezie.
      Laska urzadzila swoje imieniny + swoje panienskie + narzeczonego kawalerskie.
      Wiesz, takie imprezowe wash&go tongue_out Nie musze chyba dodawac, ze w zwiazku z
      szerokim przekrojem "podimprez", przekroj gosci byl rownie zadziwiajacy.
      Byli tam koledzy, kolezanki, rodzice, wujkowie, ciotki oraz ... babcia z
      dziadkiem :>
      Totalna żenada!
      Najgorsze bylo jednak to, ze ona i cala jej wiesniacka rodzinka miala kota na
      punkcie "Powiedz"...
      Bylem tak zdegustowany sluchaniem w kolko tego geja, ze na znak protestu nie
      tanczylem ani nie wypilem ni grama alkoholu..

Wiecej nie bylem u niej na zadnej imprze..
      .. i zyje dloogo & szczesliwie :>

Pozdrawiam
      Jerry
      • isia67 Re: Znienawidzony przebój 20.05.02, 17:39
        Jak rozumiem babcie, dziadków, ciocie, wujków i innym pociotków najlepiej
        powystrzelać. Po cholerę mają przeszkadzać młodzieży w zabawie. A i tego, co
        zaprasza takich starych zgredów też wysadzić w powietrze. To przecież takie
        żenujące, że ktoś ma rodzinę. Następnym razem lepiej zostań w domu, po co się
        błaźnić posiadaniem koleżanek, które mają rodziny i niewstydzą się tego.
    • Gość: Randolf Re: Znienawidzony przebój IP: *.waw.cdp.pl 12.02.02, 07:41
      Moi faworyci:
      1. Beata i Bajm - cała ostatnia tfurczość. Smęty maxymalne. Na zimowa depresje
      znakomite dla chcących skończyć ze sobą.
      2. Wszystkie pseudoprzboje z pseudofilmów. Moje (nie)ulubione: TITANIC i PERAL
      HARBOR
      • Gość: Ged Re: Znienawidzony przebój IP: 194.181.33.* 12.02.02, 08:40
        Gość portalu: Randolf napisał(a):

> Moi faworyci:
        > 1. Beata i Bajm - cała ostatnia tfurczość. Smęty maxymalne. Na zimowa depresje
        > znakomite dla chcących skończyć ze sobą.

A ja jeszcze:
        Basia, Kayah, Reni Jusis - WSZYSTKO

Kiedy je słyszę mam ochotę zdemolować całą okolicę. Najgorzej jest kiedy słyszę
        Zakręconą, albo tę, co to siedzi i myśli (do roboty by się wzięła wink).
        • Gość: Ged Re: Znienawidzony przebój IP: 194.181.33.* 12.02.02, 08:43
          A, i jeszcze "genialny" duecik z "Ogniem i Mieciem".
          • Gość: acton Re: Znienawidzony przebój IP: *.jedwab.net.pl 23.03.02, 15:26
            Oprócz wszystkich Britney, Shakir, boysbandów, Ich 3 i całej tej chały,
            wspomnieć chciałbym Marylce Rodowicz. "Uwielbiam" jak tańczy jeszcze w
            miniówce, te spasione, ociekające tłuszczem kończyny dolne...eghhh...(chwała
            Bogu nie pokazała więcej). Kiedyś coś może prezentowała, ale teraz niech sobie
            odpocznie.
      • Gość: kike Re: Znienawidzony przebój IP: 193.0.110.* 19.02.02, 18:09
        1.SOMETHIN` STUPID Robbiego Williamsa i Nicole Kidman
        2.CORAZON ESPINADO Santany
        3.BAL WSZYSTKICH SWIETYCH Budki Suflera
        4.PIESEK TWIT Urszuli
    • Gość: Irma Re: Znienawidzony przebój IP: 3.40.128.* 12.02.02, 08:43
      jak slysze Budke Suflera, Urszule, Varius Manx z jakakolwiek wokalistka, pseudo
      Bjork Fiolke, Ich Troje, i cala mase innych takich tam, to NATYCHMIAST musze
      przelaczyc stacje, bo nie recze za siebie. jesli chodzi o zagramanicznych, to
      juz sama nie wiem, co sie dzieje.... POPELINA. stado osobnikow plci kazdej,
      ktorym wydaje sie, ze potrafia spiewac.
    • Gość: Yosso Re: Znienawidzony przebój IP: *.ita.pwr.wroc.pl 12.02.02, 10:48
      1. No Doubt - Hey Baby.
      2. Pink - Get the party started.
      3. Robbie i była Cruisa - Something stupid.

Krótki komentarz: Pierwsze dwie za totalnie badziewiarski i nie wiadomo jaki styl.
      Druga, ponieważ nie cierpię tego pseudo- artysty i piosenkarza, który pustymi
      teledyskami i głupimi pioseneczkami dla spragnionych fanek Take That
      • Gość: Qlka Re: Znienawidzony przebój IP: 192.168.1.* 13.02.02, 01:18
        Co do No Doubt - nie ZGADZAM SIĘ, fajna piosenka, choć na początku też mi się
        nie podobała
        Robbie Williams - taki sobie gościu , ale fajnie zrobił Sinatrę i zazdroszczę ,
        że może mieć takie fajne ciuchy i gadżety z tej fajnej swingowej epoki. Wogóle
        znanym jest łatwiej - tak jak ze ska , którego słuchałam od dawna a potem BIG
        CYC zrobił "Makumbę"!!!
        Pink - ma fajną furkę w teledysku!!!
        • Gość: seth11 Re: Znienawidzony przebój IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 17.02.02, 16:30
          Gość portalu: Qlka napisał(a):

> Pink - ma fajną furkę w teledysku!!!

Polecam Ich Troje bo spiewaja na fajnym moscie, Krawczyka bo wyglada jak mafiozo,
          itp.......
      • Gość: kike Re: Znienawidzony przebój IP: 193.0.110.* 13.02.02, 19:37
        Gość portalu: Yosso napisał(a):

> 1. No Doubt - Hey Baby.
        > 2. Pink - Get the party started.
        > 3. Robbie i była Cruisa - Something stupid.
        >
        > Krótki komentarz: Pierwsze dwie za totalnie badziewiarski i nie wiadomo jaki st
        > yl.
        > Druga, ponieważ nie cierpię tego pseudo- artyst
        > y i piosenkarza, który pustymi
        > teledyskami i głupimi pioseneczkami dla spragni
        > onych fanek Take That

Co do Robbiego - ten facio to totalny szmirc. I pomyśleć że w Polsce sprzedał
        kilkadziesiąt tysięcy płyt. Kosa sama wychodzi z kieszeni...
    • Gość: MW Re: Znienawidzony przebój IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:17
      A ja to nie znoszę wczesnych Beatlesów, Beaty Kozidrak oraz Bryana Adamsa.
      Kiedyś Beatlesów i Adamsa lubiłem, bo muzyka była ciekawa, potem jak zacząłem
      rozumieć ich teksty, to automatycznie przestałem ich lubić. Są one tak
      cholernie płytkie. Późniejsi Beatlesi są nawet OK, ale wcześni to w zasadzie
      pod względem tekstowym nie różnią się od niektórych "zaklejonych" grup
      punkowych, którym żeby grać wystarczy fakt, że są punkami, a umiejętności nie
      są ważne.Tak jak kiedyś niejaki zespół Ga-Ga, który w Jarocinie dostał jeszcze
      jakąś nagrodę.
      • Gość: Ida Re: Znienawidzony przebój IP: 192.168.30.* 12.02.02, 14:43
        jeszcze T.Love - cała "Jazda" Chciało by sie krzyknąć "komercja!!!" Kiedys to
        krzyczał Muniek, a teraz sam to robi.
        • lilith3 Re: Znienawidzony przebój 21.05.02, 12:47
          o tak... niestety muniek sam juz zapomnial o swoich idealach-"byles bez
          kompromisow..."
          pozdrowienia
      • Gość: A Re: Znienawidzony przebój IP: *.acn.waw.pl 12.02.02, 14:47
        wczesne bitlesy przynajmniej były bezpretensjonalne, czego niestety nie można
        powiedzieć o późniejszych

moje typy (mało oryginalne)
        Urszula - fshystko (szczególnie za bezpretensjonalność)
        ich3 - bez komentarza
        kajli m.
        celina dojona z jakimś żabojadem - w ten tekst się wsłuchaj, to ci dopiero
        poezja
        • Gość: Agucha !@#$%^&*()_+}{":?>< IP: *.bresa.com.pl 12.02.02, 16:31
          Generalnie lubię muzykę w jej szerokim spektrum. Uważam, że wszystko jest do
          przyjęcia w zależności w jakich okolicznościach, gdzie i w jakich ilościach się
          tego wszystkiego słucha. Wbrew większości bardzo lubię Urszulę i Beatę Kozidrak.
          I tak sobie moja muzyczna szeroka tolerancja kwitła i rozwijała się bez
          większych przeszkód, aż... do poajawienia się tego czerwonego - "Ich Troje".
          No, proszę Państwa!!! Porażka na samym wejściu (i wyjściu). Z kąd on mieszka
          i "co" to jest???
          I ten niezrozumiały szał w mediach i na ulicach. Teraz wszyscy się zachwycają
          tym czerwonym zakolczykowanym dziwadłem. Przecież chodzi o jakość, a nie o
          ilość (kolczyki i muzyka). Matko i córko... przecież ja jestem taka
          wszechstronna, bo wszystko jestem w stanie znieść. I jeszcze moja przyjaciółka
          też zarażona!!!
          Ratujcie!!!!!!!!!!!!!!
          • anna_jaworska Re: !@#$%^&*()_+}{ 23.02.02, 19:09
            Mam wrazenie, jakbym to ja sama napisala.......Ostatnio zadko pojawiam sie w
            kraju...ale jak bylam ostatnim razem, to w radio i w Tv....wszyscy nadawali o
            tych "ich Troje"....Jezusku....a jak ja ich zobaczylam.......i tego slynnego
            czerwonego , ktory chyba udaje Marlin Manson ( .... a daleko mu do niego ) i
            jak rozdziawi buzie.....to i tak nic ciekawego nie wyspiewa....az mi brak
            slow.... Co ta Polska w tym zespole widzi....???? Czyzbysmy spadli juz tak
            nisko....."melodie" Ich Trojga.....moglyby towarzyszyc Big Brotherowi i Dwom
            Swiatom.....pasuje jak ulal.....taka mieszanka zasluguje na tak
            samo "zmieszana" publicznosc
            • Gość: Agucha Re: !@#$%^&*()_+}{ IP: *.bresa.com.pl 25.02.02, 08:59
              Wczoraj zmusiłam się do obejrzenia "cyrku" Ich Ileśtam, który zafundował drugi
              program telewizji polskiej. Rozdzierająca wizja i fonia!!!!!!!!!!!!!!
              Nie rozumiem, co się dzieje z tymi wszystkimi ludźmi, że tak wyją na ich widok
              i na dźwięki (jęki) tego zespołu.... Koszmarki
        • Gość: Ewa Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 15.02.02, 23:01
          > celina dojona z jakimś żabojadem - w ten tekst się wsłuchaj, to ci dopiero
          > poezja

ZGADZAM SIĘ!!!! TO JEST KICZ NIE DO OPISANIA, NIE MOGGŁAM UWIERZYĆ WŁASNYM USZOM!
    • insultdog Re: Znienawidzony przebój 12.02.02, 23:42
      Skoro już się udzieliłem w wątku "najbardziej żałosny rym..." :
      1.Robert Janson "Małe szczęścia"
      2.R.Rynkowski- wszystko, wstręna, wstrętna grafomania
      3.Arka Noego- paskudne
      4.Wyclef Jean- ojej, OBRZYDLIWE, a szczególnie za przeróbkę "Wish You Were Here"
      5.Jacek Kaczmarski- wieczny harcerz z Australii (kamizelka, szorty i sandały!)
      6.cały ten cholerny polski folk
      7.Grzegorz Turnau "Tutaj jestem"
      8.no i oczywiście- Ich Troje, Budka, Kozidrak (bleeee), Tour de Maryla,
      Perfect, melorecytacje Żebrowskiego, itd itd itd,
      na pewno pomijam wielu wybitnych wykonawców, ale nie mam teraz czasu na długie
      zastanowienie. A swoją drogą to nie wiem czemu się czepiacie Robbiego Williamsa-
      po prostu solidny pop, a Kylie... może i robi gównianą muzykę ale za to
      jest "ultymatywną" laską
      • Gość: A27 Re: Znienawidzony przebój IP: *.proxy.aol.com 13.02.02, 00:33
        Britney: Drive me crazy (Tytul oddaje moj stosunek do tego przeboju)
        Gorniak i Carreras- oboje sa tragiczni
        Janson: "Male Szczecia
        Reni JUsis "Zakrecona"
        Ze starszych:
        MC Hammer: U can't touch This
        Color me Bad: "I want to sex you up"
        George Michael: "Let's go outside"
        Spice Girls: "Viva Forever"

A w ogole to po zobaczeniu ostatniego notowanie 30 ton zalamalam sie i
        powrocilam do Starego Lou Reeda i velvet Underground.
        • Gość: qli Re: Znienawidzony przebój IP: 212.244.180.* 18.02.02, 12:59
          dzięki za Lou i The Velvet.
          paweł. (kingroger@poczta.gazeta.pl)
      • Gość: Qlka Re: Znienawidzony przebój IP: 192.168.1.* 13.02.02, 01:14
        1.wszystko Ich troje
        2.Łzy - bodajże Agnieszka już nie mieszka
        3.T.love - tylko nie mów tego mi , że nienawidzisz i td.
        4.ABSOLUTNIE WSZYSTKO STACHURSKIEGO
        5.R.Kelly "i belive i can fly" - szczyt pedalstwa i chłamu
        • Gość: acton Re: Znienawidzony przebój IP: *.jedwab.net.pl 23.03.02, 15:36
          Gość portalu: Qlka napisał(a):

> 1.wszystko Ich troje
          > 2.Łzy - bodajże Agnieszka już nie mieszka
          > 3.T.love - tylko nie mów tego mi , że nienawidzisz i td.
          > 4.ABSOLUTNIE WSZYSTKO STACHURSKIEGO
          > 5.R.Kelly "i belive i can fly" - szczyt pedalstwa i chłamu

Eghhhh...#$%^&^%#%^&* Przypomniałaś mi o Stachurskim. Tragedia, ale Ich 3 jeszcze
          gorzej.
      • youstynus Re: Znienawidzony przebój 18.02.02, 05:55
        insultdog napisał(a):

> Skoro już się udzieliłem w wątku "najbardziej żałosny rym..." :
        > 1.Robert Janson "Małe szczęścia"
        > 2.R.Rynkowski- wszystko, wstręna, wstrętna grafomania
        > 3.Arka Noego- paskudne
        > 4.Wyclef Jean- ojej, OBRZYDLIWE, a szczególnie za przeróbkę "Wish You Were Here
        > "
        > 5.Jacek Kaczmarski- wieczny harcerz z Australii (kamizelka, szorty i sandały!)
        > 6.cały ten cholerny polski folk
        > 7.Grzegorz Turnau "Tutaj jestem"
        > 8.no i oczywiście- Ich Troje, Budka, Kozidrak (bleeee), Tour de Maryla,
        > Perfect, melorecytacje Żebrowskiego, itd itd itd,
        > na pewno pomijam wielu wybitnych wykonawców, ale nie mam teraz czasu na długie
        > zastanowienie. A swoją drogą to nie wiem czemu się czepiacie Robbiego Williamsa
        > -
        > po prostu solidny pop, a Kylie... może i robi gównianą muzykę ale za to
        > jest "ultymatywną" laską

wypraszam sobie:Grzesiu Turnau przynajmniej teksciki ma z jakimkolwiek sensem
    • Gość: kapen Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 13.02.02, 01:13
      Łatwiej byloby wymienić numery 1, na dźwięk których nie ogarniała panika, ale
      spróbujmy:

"taki duży, taki głupi może świętym być" - Arka Gdynia
      "Jedziemy autostopem" - zapomniałem jak ta krzykaczka sie nazywała, w każdym
      razie jeszcze żyje
      "Prawy do lewego" Jakajaaaaagłupiaaa&Bregovic
      "Przekręcona" Reni Ajuści
      "Szał" E.Bartosiewicz
      "Daj mi tę noc" Bolter
      Nie, poddaję się, tego było ze 30 ton.
      • gosia-s Re: Znienawidzony przebój 13.02.02, 09:38
        Gość portalu: kapen napisał(a):

> "Jedziemy autostopem" - zapomniałem jak ta krzykaczka sie nazywała, w każdym
        > razie jeszcze żyje

Karin Stanek.

A jak już jesteśmy w temacie, to wszystko co trąci rapem i techno (np, Kylie
        M...niemogetegosluchac), cała radosna twórczośc Arki Roberta F. (a gu gu..., Boże
        spuść nogę) i Brathanków (swojego czsu traktowałam to jako dowcip, ale kiedy
        usłyszałam to ich "w kinie w lublinie", coś mi zaświdrowało w mózgu i nie
        pamiętam, czy wyłączyłam radio, czy złapałam za pilota.)

pozdrawiam.
        • gosia-s Re: Znienawidzony przebój 13.02.02, 09:49
          Aha, i wszystko, co jest śpiewane głosem Natalii Kukulskiej, matce do zelówek
          nie dorasta! I Magdy Femme, oszczędzę tu komentarzy.
          • Gość: mniam Re: Znienawidzony przebój IP: *.osowo.pl 14.02.02, 16:25
            gosia-s napisał(a):

> Aha, i wszystko, co jest śpiewane głosem Natalii Kukulskiej, matce do zelówek
            > nie dorasta! I Magdy Femme, oszczędzę tu komentarzy.

Kukulska jest pasozytem ktory na pamieci o wlasnej matki pasozytuje, straszne i
            zalosne, to co ona wyprawia powinno byc ustawowo zakazane

• Gość: munio Re: Znienawidzony przebój IP: 164.47.61.* 26.02.02, 02:56
              Co ty za bzdury wygadujesz. Czytajac te wszystkie rzeczy mam wrazenie ze
              wszyscy gdzies razem piliscie zanim zasiedliscie do pisania tych rzeczy,
              zalosne. :o(
    • nabialowiec Re: Znienawidzony przebój 13.02.02, 09:49
      Cześć, mówi Bogusław Linda;jest takie radio, które zarzyna wszystkie piosenki.
      Ludzie!
      Zetka doprowadza mnie do kurrrrrwicy częstotliwością powtarzania tych samych
      utworów(co ciekawe czyni tak również z przebojami-staruszkami). Jagielski i
      spółka są w stanie obrzydzić absolutnie każdy utwór-przykład Tityo(swego czasu
      500 razy dziennie; moje towarzystwo w pracy słucha niestety Zet, wyłem do
      księżyca po 4 powtórce).
      a'propos lansowania "gwiazd" przez Zetkę, przypominam sobie wiekopomny dzień,
      kiedy to w godzinach 7 rano - 15 miałem wątpliwą przyjemność 8-krotnie usłyszeć
      mojego "ulubionego" wydziryja-Steczkowską (jeden utwór powtórzony 6 razy, drugi
      2)
      • gosia-s Re: Znienawidzony przebój 13.02.02, 10:01
        Jeśli chodzi o stację radiową, to głosuję za warszawskim radiem pgoda 100,1 fm.
        Przeboje jak przeboje, ale ci prezenterzy... wiadomości na poziomie gazetki
        szkolnej, wyjątkowo kretyńskie i w dodatku powtarzające się dowcipy. Na
        szczęście są inne stacje, nie dla idiotów.
        • Gość: ji Re: Znienawidzony przebój IP: *.acn.waw.pl 13.02.02, 11:50
          Nie wiem czy wiesz, ze "Radio Pogoda 100,1 FM Zlote Przeboje" (jak do bolu
          powtarzaja)to wlasnosc Agory SA, z ktorej portalu wlasnie korzystamy. Podobnie
          jak kilkadziesiat innych rozglosni lokalnych w Polsce, ktore Agora wykupila a
          nastepnie zarznela muzycznie przeformatowujac na Zlote Przeboje. Jezdzac po
          Polsce od razu sie je wyczuwa - identyczne glosy spikerow, identyczne jingle,
          identyczna muzyka. NIc z normalnego radia, zadnych audycji, tylko muzyka-
          rupiecie i zdechli prezenterzy. Ale ludzie ponoc tego sluchaja, reklamodawcy
          wala oknami i interes sie kreci, wiec Agora startuje w przetargach na kolejne
          stacje, wiec wkrotce wszystkie beda graly identycznie... Na szczescie ostatnio
          Krajowa Rada postanowila nieco przystopowac zapedy Agory..
          • Gość: Johan Re: Znienawidzony przebój IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 22:16
            W katowickiem wykupili Radio Top - oczywiście co? "TYLKO ZŁOTE PRZEBOJE!!!"
            można się porzygać- codziennie TEN SAM zestaw, po kilku dniach już mozna sobie
            założyć kajecik i odhaczać po kolei każdego dnia "Lolitaaa", "Na na na na na"
            (wiadomo kogo) "miss California" "W kinie lublinie kochaj mnie" itede błeeeee.
      • ksywa Re: Znienawidzony przebój 13.02.02, 10:37
        Podpisuję się wszystkimi kończynami. Straciłam całą sympatię dla Jagielskiego
        od kiedy odpowiada za muzykę w Zetce. No bo co to kurcze jest, żeby w kółko
        puszczać to samo! Pamiętam jak mną rzucało jak kiedyś całymi dniami średnio co
        pół godziny puszczali Bartosiewicz i "przemoknięte serca dwaaaaaaa" a jeszcze
        niedawno Kozidrak - " kiedy się stanę plamą na ścianie". Oni w ogóle Beatkę
        bardzo lubią, błeee
        • Gość: maga Re: Znienawidzony przebój IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:30
          ksywa napisał(a):

> Podpisuję się wszystkimi kończynami. Straciłam całą sympatię dla Jagielskiego
          > od kiedy odpowiada za muzykę w Zetce. No bo co to kurcze jest, żeby w kółko
          > puszczać to samo! Pamiętam jak mną rzucało jak kiedyś całymi dniami średnio co
          > pół godziny puszczali Bartosiewicz i "przemoknięte serca dwaaaaaaa" a jeszcze
          > niedawno Kozidrak - " kiedy się stanę plamą na ścianie". Oni w ogóle Beatkę
          > bardzo lubią, błeee

Zetka w ogóle lubi powtarzać wszystko, co tylko można, a ich miłosć do Urszuli i jej pieska (najgorszy
          chłam, jaki słyszałam), Budki Suflera (zwłaszcza bal i ten lansowany juz nowy przebój o demonach) i
          Kozidrak z piosenką do W pustyni i w puszczy (szczyt) jest co najmniej zastanawiajaca; ale najbardziej
          cierpiałam, słuchając 100 twarzy Krysi, nawiedzonej Bielickiej w podróży dookoła swiata i teraz cierpię
          słuchając filmowych wcieleń Lindy razem z powtarzanymi w kółko reklamami tych rewelacji.
          Luuuuuuudzie !! Liiiitosci !!!! Najgorsze jest to, że nie ma stacji, której można słuchać bez wysypki.

• Gość: xionc Re: Znienawidzony przebój IP: 213.134.135.* 15.02.02, 10:44
            jest tak stacja - to rmf fm
      • Gość: ji Re: Znienawidzony przebój IP: *.acn.waw.pl 13.02.02, 11:44
        Zgadzam sie z przedmowca w 200%! NIe ma gorszego badziewia na swiecie niz
        calosciowy program radia Bzdet. Tego sie po prostu nie da opisac. Ja dostaje
        spazmow, kiedy nawet przez moment slysze te kretynskie jingle, te muzyczke i
        cala otoczke np. gdzies w sklepie a co dopiero ty, ktory musisz tego
        wysluchiwac w pracy. Wspolczuje serdecznie. Najbardziej przerazajace jest to,
        ze zalozyciel radia, św.pam. A. Woyciechowski przewraca sie w grobie, jesli
        slyszy, do czego to radio doprowadzila trojca Kozyra-Bednarek (dyr. Eurozetu) -
        Jagielski.
        PS Co do ostatniego, to wyobrazcie sobie, ze publicznie sie chwali, ze
        Wojciechowski kiedys kiedys nazwal go kretynem...
        • Gość: MWJ Re: Znienawidzony przebój IP: *.*.*.* 13.02.02, 13:05
          Mnie też zmuszają w pracy do słuchania parszywej zetki. Łączę się z Wami w bólu.
        • Gość: kapen Re: Znienawidzony przebój IP: *.chello.pl 13.02.02, 16:49
          > Zgadzam sie z przedmowca w 200%! NIe ma gorszego badziewia na swiecie niz
          > calosciowy program radia Bzdet.
          Fakt, trzymają mnie przy nich czasem serwisy informacyjne, bo są chyba najszybsi,
          ale potrafią chłopaki z dziewczynami zarżnąć to jedyne dobre wrażenie bardzo
          szybko. Przeniosłem się z powrotem do PR3.

> Jagielski.
          > PS Co do ostatniego, to wyobrazcie sobie, ze publicznie sie chwali, ze
          > Wojciechowski kiedys kiedys nazwal go kretynem...
          Dalczego się dziwisz, przecież w jego przypadku to komplement.

• Gość: max Re: Znienawidzony przebój IP: 212.160.235.* 13.02.02, 16:58
        gosciu, zawsze sobie mozesz zatkac uszy albo....przeprowadzic referendum co do
        wyboru innej stacji....jesli nie, musisz sie podporzadkowac wiekszosci...
        • Gość: johan Re: Znienawidzony przebój IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 22:18
          Nie zgadzam się! To doprowadzi do tzw. dyktatury ciemniaków i wszystko zamieni
          się w jeden wielki Polsat.
    • Gość: yasha Re: Znienawidzony przebój IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 10:21
      Gdy słyszę przebój "tra la la Lolitaaa",nóż się w kieszeni otwiera,jak się toto
      dostało na listę?
      A poza tym nienawidzę piosenek BUDKI SUFLERA-all.Wokalista potwór,brr...
      Do tej samej kategorii zaliczam tego z ICH TROJE,twórczość-nieporozumienie.
      ŁZY-nie rozumiem na czym polega fenomen tej nędzy.
      Drażni mnie to co recytuje/gada Żebrowski.Generalnie mam dość "wszechstronnych"
      artystów.Aktorów/piosenkarzy/tandeciarzy.Pamiętacie Bachledę? a Paschalska?
      Tudzież wielka gwiazda Nicol Kidman.
      Tyle mi się skojarzyło.Na razie.
    • Gość: Dżacek48 Re: Znienawidzony przebój IP: *.devs.futuro.pl 13.02.02, 11:40
      Nominuję "Kiedy jesteś zakochany, serce jak piesek mały, tralala li la (...)"
      gwiazdy Urszuli
      • konstruktor1 Re: Znienawidzony przebój 13.02.02, 11:43
        A ja nie trawie kreowanego do granic ludzkim mozliwosci przez RMF
        fantastycznego zespolu Brainstorm.Badziewie na poziomie Ich3 tyle ze lotewskie
        • Gość: ryjek Re: Znienawidzony przebój IP: *.waw.cdp.pl 13.02.02, 13:13
          torsje wywoływał utwór "Jenny" Edyty Bartosiewicz - swego czasu włączało się
          radio a tam: Jennyyyyyy!, na inną stację: Jennyyyyyy!, jeszcze inna: Jennyyyyy!
          • Gość: soso I just call to say 'I love you' - Steve Wonder IP: 195.41.66.* 13.02.02, 13:31
            • gosia-s Re: I just call to say 'I love you' - Steve Wonder 13.02.02, 13:49
              Jak już jesteśmy przy starych przebojach, to Careless Wispers grupy WcHAM.
              Byłam dzieckiem zaczynającym podstawówkę, kiedy toto panoszyło się w radiu i,
              za przeproszeniem, wątroba mi gniła, w chwilach, gdy stawałam się mimowolnym
              słuchaczem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka